חרא בלבן

whimsical me

New member
חרא בלבן../images/Emo5.gif

מרגישה שאם אני לא אפרוק איפשהו את קורות התקופה הזו, אני אתחרפן. ואיפה אם לא פה? אז ככה: הכל מתחיל בנובמבר, עת הלכתי להסיר נק' חן חשודה. כיוון שאני לבנה כמו קיר ומנומשת, זו היתה סוג של פרוצדורה פשוטה וצפויה. הפלסטיקאי הסביר לי שאם יחזור ממצא לא תקין מהמעבדה הוא ייצור איתי קשר, ואני הלכתי לדרכי. שלושה חודשים אח"כ קרה הבלתי ייאמן- לראשונה מאז שנועם נולד, עשינו סקס ספונטני ולא מוגן. בלהט הענייינים החלטנו שלא כזה אכפת לנו להכנס להריון וקפצנו למיטה. זה היה היום ה-17 למחזור הסדיר שלי (27-29 יום, תודה ששאלתן). בבוקר שאחרי החלטתי לוודא שתוצאות הבדיקה ההיא של נק' החן תקינות. התברר שלא- מאד לא. מלנומה, למעשה. מסוג הסרטנים שאם הם מתפשטים בגוף מתים די מהר. הרופא כנראה שכח להודיע לי... מנק' זו היה ברור שצריך לעשות בדיקות כדי לוודא שה-&^$ מאחורינו ואין התפשטות. הבדיקות האלה כוללות מיליון צילומים, CT, וגם ניתוחון שבמהלכו מזריקים חומר רדיו אקטיבי וכורתים חתיכה מבלוטת הלימפה. כמובן שכולן בדיקות שאסורות בהריון. כמו ילדה טובה חיכיתי עד ליו"מ 29 ועשיתי בדיקת שתן+ בדיקת דם. שתיהן יצאו שליליות. בשבוע שעבר אושפזתי, נסרקתי, נותחתי. הדבר הראשון שעשיתי כשהגעתי הביתה היה להשתין על מקל. מנחשות? שני פסים ברורים. היום אני הולכת לרופא נשים, קרוב לוודאי כדי לקבל הפניה לועדה. התקווה היחידה שיש לי היא שעוד לא מאוחר להפלה בכדורים ושלא אצטרך לעבור גרידה. חרא בלבן, כבר אמרתי?

happy

New member
וואו יקירתי לא יודעת מה לומר

פשוט השארת אותי פעורת פה. חיבוק ענק.

ה ו ר י ת

New member
../images/Emo93.gif

אין לי מילה טובה יותר לא הספקתי לאחל לך הצלחה בשרשור ההוא קודם כל- תודה לאל (או למי שלא יהיה ) שאת בסדר. שנית-
חיבוק גדול גדול קישטה מרפי

קיטי08

New member
הי

בכל זאת הייתי מחכה לפגישה עם הרופא, נראה מה הוא יגיד. להפתעתי בהריון הקודם היו דברים שדווקא בהתחלה היה אפשר ומאוחר יותר לא (קיבלתי כמויות יפות של סטרואידים, דווקא בשליש הראשון). מחזיקה לך אצבעות

לא יאמן כיסופר!

אם עשית בדיקה דם ביום 29 כלומר 12 יום לאחר קיום יחסי המין היא כבר היתה אמורה להראות משהו , האם יש מצב שהמקלון מזייף? ממליצה על בדיקת דם נוספת. אם אכן את בהריון - משתתפת בצערך על העיתוי הלא מוצלח ועל הפרוצדורות שבפנייך אבל טוב שדאגת קודם כל לבריאותך ושמחה להתבשר שהכל כשורה.

b e ll

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif עם חיוך רחב. זה לא חרא בלבן!

חרא בלבן היה אם חס וחלילה המלנומה היתה מתפשטת. אם חס וחלילה התוצאות היו לא תקינות. זה חרא בלבן. להשאיר ילד קטן שזקוק לאימו לגדול ללא אם - זה חרא בלבן. ההריון הזה, הגיע בעיתוי עגום, זה בהחלט. אבל אני מקווה ומאחלת לך עוד תקוות רבות, טובות ובריאות. סליחה שאני כזו פסקנית - אבל השמש שלך זורחת באמצע השמיים שלך וקיבלת מתנה נפלאה - חיים בריאים. כן, יש קצת עננים באופק, אבל הם יחלפו במהרה - והשמש תמשיך לזרוח. מאחלת לך שבעוד שנה מהיום, תקטרי ללא סוף על הלילות נטולי השינה ועל הבגדים מלאי הפליטות...
חם!

whimsical me

New member
כתבת מקסים../images/Emo42.gif

ורוב הזמן אני באמת משתדלת להרגיש ככה. בסך הכל, באמת זכיתי בתסריט הטוב מכל הדרעק הזה. תודה לך!

ariane

New member
הייתי קוראת את זה בספר

הייתי אומרת שהסופר קצת מגזים!! איזה סיפור, ואיזה רופא חסר אחראיות ש"שכח" להודיע לך התוצאות הבדיקה!! מאחלת לך רק בריאות להמשך.

whimsical me

New member
תודה!

ותודה שאת בכלל מסוגלת לראות את האיכס שלי. מעריכה את זה מאד

נעיתה

New member
אוי ושיט וקקה בלבן

זה נשמע סוג של טלנובלה מהסוג הטורכי+++ הכי חשוב לי ולא הצלחתי להבין מהן תוצאות הבדיקות שערכת|קשת הבנה אנוכי|. אני מבינה שאם פנייך לעבר וועדת הפסקת ההריון אכן זה מה שצריך לעשות. אני פה בשבילך, אשמח לבוא שוב עדדדדדדדד הדרום החם, לחיבוק חיזוק+ קפה שווה+ עוגה מהממת שלמדתי להכין מתמיס ואני רק מחכה למתכן|רמז| הרופא
לא הייתי מתקרבת אליו יותר- בזיון ששוה בעיטה בביצים|אלוהים רק שהוא לא יופיע פה פתאום
|

מיליתו

New member
חכי

תתתייעצי עם מומחים להריון בסיכון ועם מרכז טרוטוגני לפני שאת מקבלת החלטה. אני עברתי בדיקות, ניתוחים ואפילו כימותרפיה בהריון (שאמנם בסוף לא נגמר טוב, אבל אין מה להשוות את הלימפומה המפושטת שהיתה אצלי).

ברבי28

New member
זה גם מה שגם אני רציתי להגיד

(אבל לא היה לי אומץ) אולי כדאי לחכות עם ההחלטה, אולי כל הדברים הנ"ל לא ממש הזיקו מחזיקה אצבעות ראשית לבריאות שלך, ושנית לאולי תשובות מרגיעות בקשר לנס הזה, אומרת בזהירות (כי אני לא ממש מבינה), אולי זה עוד לא חרא בלבן ...

נייטי

New member
מתוקה, רק עכשיו שמתי לב שכתבת על זה

כל מה שיש לי לומר לך על הריונות וחומרים רדיואקטיביים כבר אמרתי לך. אני מניחה שאם את מחליטה להפסיק את ההריון זה אחרי כל הבירורים כולם. כמו שסיפרתי לך, במקרים האלה מאוד כדאי להתייעץ עם עוד מומחה או אפילו שניים. אני ממש המומה מזה שבסופו של דבר מדובר בהריון. לא יאומן כיסופר. הייתי בטוחה שיסתבר בסופו של דבר שהפסים הם צביעה של החומרים. אני שולחת לך חיבוק ענק, יודעת שההחלטה שלך בטוח מבוססת ושאת עושה את הדבר הנכון עבור כולכם. חיבוק ענקי ואוהב!

whimsical me

New member
אני גם לא מבינה איך זה קרה.

אני כבר מזמן לא מאמינה שאפשר להכנס להריון על הניסיון הראשון, והנה... כל הקלישאות של לפני ההריון של נועם (שלקח לי שנים להשיג) צפות ועולות ... ובכל מקרה, כנראה שזה לא הריון, אולי ביצית מופרית וקצת...

whimsical me

New member
טוב, כנראה שדילמה לא ממש תהיה כאן...

חזרנו עכשיו מהעיר הגדולה ומהרופא (ההזוי). המסקנות כדלהלן- עם בטא של קצת יותר מ-12 אלף, רואים ברחם רק שק הריון. לא קוטב עוברי, לא דופק- כלום. האפשרות הסבירה היא שזה הריון שהפסיק להתפתח (קרוב לוודאי בגלל הCT). בכל מקרה, מחר אני אדבר שוב עם המכון ההטרולוגי ליתר ביטחון, אבל כנראה שדילמה לא ממש תהיה כאן. חייבת לציין שבאופן הזוי למדי, זו סוג של הקלה בשבילי. גם האופציה של הריון עם ספקות (יותר מאלה שגם כך יש לי) וגם האופציה של להחליט להפסיק הריון נוראיות בעיני מאד. כך שאם זו הברירה, אולי כך עדיף. אבל עכשיו מה? מחכים להפלה טבעית?

meytall0

New member
../images/Emo201.gifשולחת חיבוקים, אכתוב לך מחר

כרגע לא מסוגלת כ"כ לכתוב. רק רציתי לכתוב שעוקבת אחרייך, ובכלל לא הזוי שאת חשה הקלה. זה מובן לחלוטין, ומקווה שאכן הפלה טבעית או כדורים יספיקו.
מיטל

../images/Emo201.gif

שמחה (עד כמה שניתן לשמוח בסיטואציה כזו) שהדילמה נחסכה ממך. הרבה יותר פשוט שהחיים מחליטים במקומינו לפעמים. מקווה שכל הפרצדורה תעבור בקלות. רק בריאות.

happy

New member
אם אכן ההריון לא מתפתח

ויש שק ללא דופק ההריון יפול לבד. תוך כמה ימים יתחיל דימום חזק וכאבי בטן חזקים. אחרי שהכל יעבור צריך לעשות אס לוודא שהכל נקי. עברתי את זה בהריון לפני ההריון של ליהי היה לי בטא מאוד גבוה וראו רק שק הריון ולא היה דופק. הרגשתי שאני לא מסוגלת להסתובב ככה. גם הרגשתי פיסית רע בגלל ההורמון של ההריון. פשוט עברתי גרידא ממש ממש קלילה. אני זוכרת שאחרי הגרידא אכלנו החצי ואני באסא. חיבוק ענק

קראתי לפני כמה שעות

ונכנסתי כעת כדי להתייחס לכך שמדובר בשלב של "הכל או לא כלום" (אין עדיין שליה, ואם כן נגרם נזק, ההריון יפסיק את עצמו. כמובן, זה לא במקום התייעצות עם מכון טרטולוגי), והנה העדכון הזה. אז: זה עדיין גבולי וצריך לעקוב (אמנם, "כלל האצבע הוא דופק בבטא 10000, אבל לעוברים בשלב זה אין אצבעות
), כך שלחכות ולקוות שמה שנכון יקרה ובינתיים להתייעץ. אם אין הריון, אמורה להתרחש הפלה, אבל לא תמיד זה קורה ואז צריך גרידה. אבל עוד מוקדם לדבר, בואי נחכה קצת. מאחלת לך המון המון בריאות, ושמה שנכון יתגשם לטובה. שולחת חיבוק גדול שקשה להעבירו דרך המסך והמקלדת, אבל מקווה שהוא יגיע.

whimsical me

New member
../images/Emo51.gif

איכשהו אני בעיקר מקווה שתהיה כאן הפלה טבעית. אני אפילו מצליחה להרגיש הדים של כאבי מחזור, אבל זה בהחלט יכוללהיות הדמיון שלי. לגבי הכל או כלום- זה נכון לגבי הקרינה וה-CT. כנראה שזה לא נכון לגבי האיזוטופ שהוזרק לי, אבל זה עדיין לא לגמרי ברור. תודה על החיבוק!

למעלה