חרא בלבן

שלומית76

New member
כמה טלטלות

יקירה, אני מקווה שהחלק הזה יעבור בצורה טבעית ללא צורך בהתערבות כלשהי. שולחת לך חיבוקים וחושבת עליך.

מיליתו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

ממש סיטואציה מעצבנת. אני מניחה שמתקשרים לרופא מומחה ומתייעצים.

נעיתה

New member
אני מציעה להתעייץ ולהיות במעקב

אני משכתי הריון כזה עד קצה גבול היכולת וההפלה הטבעית לא הגיעה לבסוף הוכנסתי להפלת חירום ללא הרדמה, זה לא הייה סימפטי. אנא יקרתי שמרי על עצמך, ותלכי לטובים ביותר שיעקבו וישמרו. חושבת עלייך

whimsical me

New member
מהמ....../images/Emo5.gifיש דבר כזה?

'צטערת אני מבינה רק בלידות מוקדמות
הרופא מאתמול אמר שאני יכולה פשוט להגיע אליו עוד שבוע ולבדוק מה קורה. זה נשמע סביר? לפי וסת אחרונה אני בשבוע 6+, אבל לפי א.ס בשבוע 4 (מה שלא מסתר לי עם תאריך ההפריה המשוער).

נעיתה

New member
יקירה, רק על עצמי לספר ידעתי

בארצות הברית ההריון הראשון שלי התחיל כך איחור בלי פסים. בשבוע שמיני רק הגעתי לרופא כי לא קיבלתי מחזור ונראו פסים בהירים. ההריון לא התפתח הרופא המנייאק שלי ביקש שנמתין עוד שבוע ועוד שבוע אבל לא הייה דופק, הוא לבנתיים גבה מהביטוח שלי כספים על ביקורים ואני הסתובבתי עם הריון תמים בצפייה להתפתחות. בשבוע 14 החלתי להרגיש רע, החלטתי ללכת לרופאה אחרת ולספר לה את כל הסיפור, להפתעתה ההריון לא נפל למרות שחוץ משק ועיגול ביצה לא הייה כלום בפנים, החל להתפתח זיהום פנימי והוכנסתי לגירדת חירום. כך איבדתי את התמימות, להפתעתי הרבה הייתי מספיק תמימה להאמין שיש מצב שעוד יתפתח משהו שם. אז שמרי על עצמך אהובה, לכי לביקורת ואני אחזיק אצבעות שהגוף יעשה את העבודה מעצמו.

תמי ס

New member
נעיתה צודקת - לא להזניח

בהריוני החמישי חיכיתי להפלה טבעית, הרופא המליץ כדי לא להעביר את הגוף שלי עוד טראומות (הייתי כבר אחרי 2 הריונות ברצף, אחד שהסתיים בגרידה מאוחרת ואחד שהסתיים בלידה מוקדמת), קצת דיממתי וחיכינו להפלה עצמית. בערב יום כיפור התחלתי לדמם כמו חיה בשחיטה, דימום מטורף כמו ברז פתוח, הובהלתי לבית חולים ונכנסתי מייד לחדר ניתוח לגרידת חרום. מאחלת לך שהגוף יפלוט את ההריון במהרה ואם לא, אל תזניחי, אל תחכי יותר מידי, עדיף לעבור גרידה ולא להקלע למצב חרום.

עדיקים

Active member
אכן חרא בלבן ../images/Emo201.gif

מנסיוני הרופא המליץ לחכות שההפלה תבוא טבעי אחרי שכבר ידענו שאין דופק לעובר כי עברתי כמה בדיקות אצלו ומבחינתי חיכינו מספיק, אני לא הסכמתי וקבעתי מייד תור לגרידה. בבית החולים בדקו שוב שאין דופק ונכנסתי לגרידה.

../images/Emo62.gif יחד עם זה

כאן מדובר בהריון צעיר יותר ולכן עדיין קיימת האופציה להפלה טבעית, ומאחלת לך שאם תהיה הפלה, כך תהיה ותהיה שלמה. אם בעוד שבוע אין דופק, אפשר לעשות גרידה. במקרה כזה, אם את באחת הקופות שיש להם הסדר עם אסותא, לכי לאסותא.

whimsical me

New member
אבל זה לא מסתדר מבחינת התאריכים, לא?

אני יודעת בדיוק מתי היתה ההתעברות (יו"מ 17 ב- 31.1, ונניח שעד 2 יממות קדימה מזה). זה אומר שאני בשבוע 6. זה אומר שכבר היה אמור להיות לפחות קוטב עוברי, אם לא דופק. זה אומר שאין להריון הזה ממש סיכוי, לא? אסותה, בכל מקרה זה רחוק מדי. אני מניחה שזה ייגמר בסורוקה.

דיא

New member
איזו תקופה קשה../images/Emo201.gif

אני לא מאמינה שכל הדברים האלה קורים. יכולה רק להציע חיבוק וכתף, ומקווה שהכל יסתדר נכון ובמהרה.

גם אני רציתי להגיב../images/Emo201.gif

בפעם האחרונה שזה קרה לי לפני קצת יותר משנה, ההריון לא התפתח והשק כל הזמן התאים לשבוע 6+1 גם בשבוע 7 ו8 ואמרו לי לחכות להפלה טבעית... חיכיתי עד שבוע 10 ולא יכולתי יותר לשאת את המחשבות על הרחם שהוא כמו קבר. פניתי לרופא שלי ופשוט דרשתי ציטוטק. לא ממליצה להסתובב עם התחושות הקשות והלא נעימות האלה. צר לי בשבילך על האובדן הזה. אבל אני מאמינה ב"מה שצריך לקרות יקרה". שולחת לך חיבוקים חמים. ומאחלת לך רק בריאות, בריאות ובעיקר בריאות. האושר עוד יגיע. שיהיה בהצלחה. ושיעבור עלייך בקלות. קיווי

אפכל

New member
חיבוק ענקי

לא כל-כך נוכחת, אבל הפורום הזה מצליח בכל-זאת למשוך אותי לפעמים.... מסכימה שהאופציה של "הפסקה טבעית" היא העדיפה במקרה החרא בלבן הזה. מסכימה גם עם הבנות שכתבו שיחסית יצאת "בזול" והיה יכול להיות הרבה יוןתר גרוע. מה עכשיו? לא יודעת. הרופא לא אמר?

whimsical me

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo184.gifרופא נשים מומלץ בב"ש

או הסביבה (אופקים, שדרות וכו')- יש חיה כזו? (בינתיים הייתי אצל דר' אברהם פינקו ולא הייתי רוצה להמשיך איתו הלאה).

אני יכולה להמליץ בכללית -

דר אמנון הדר - רופא צעיר ונעים, רק התורים ארוכים מאוד. דר' שולמן - יסודי, נחמד מאוד, הוא הרופא שלי מאז הגרידה הראשונה ועד הולדת הקטנה שלי, כך שהוא אחראי כמעט באופן אישי לשני שליש מילדיי (הכמעט זה כי בכל זאת הנשוי לי קשור איכשהו). אליו יותר קל לקבוע תור ולעיתים הוא מקבל בימי חמישי "חירום" במחוזית בבאר שבע, את יכולה להתקשר אליהם ופשוט לשאול מי מקבל חירום. אם יש לך שם של רופא, את מוזמנת לשלוח לי מסר. מקווה שלא תצטרכי התערבות רפואית, אני פה אם את צריכה עזרה! קישוא

ברבי28

New member
מצטרפת בחום להמלצתה של הקישוא

לדר' אמנון הדר - מלווה אותי במסע הנוכחי ... מרוצה ממנו מאוד,

mic75

New member
הי קישוא

מה איתך מה עם הבונבונה תתני לה מלא נשיקות ממני מיכל

למעלה