חצי
+ נצל"ש

ראיתי אותן, והן יפות...

אבל כולן בגזרת קולר, ואני פחות אוהבת את הגזרה הזה. אהבתי יותר את התכשיטים מאשר את השמלות... רק השמלה של אליס בארץ הפלאות יפה לדעתי. רק חבל שהיא יותר מתאימה לתחפושת מאשר ליום יום...

כן, זאת! ../images/Emo13.gif

אבל המחיר שלה טיפס יותר מדי... זה כבר יגיע ליותר מ-400 ש"ח...
שמרתי לי את התמונות. אני מניחה שאם אני אקח אותן לתופרת היא תכין לי שמלה כזו במחיר שפוי יותר.

Tidal

New member
מדברים על לתפור

מאיפה הבדים המדהימים שהם תופרים מהם? כל הבדים עם הדוגמאות של נייטמר ביפור' , אגדות, שלדים וכאלה. ראית פעם משהו כזה פה?

אמריקה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

בארץ ברור שלא תמצאי. אני יודעת שאפשר להזמין מאיביי גם את הבדים שמהם הם תופרים את כל הדברים המקסימים האלה...

יואו! הייתי רוצחת אותה!!!

תשלחי לה מיליון הודעות שתשלם לך כסף על החולצה ההרוסה! ואם היא לא עונה תאתרי את הטלפון (אם יש לך שם וזה את יכולה לחפש ב144 באינטרנט) אני אסע לשם איתך ואוריד לה כפה!!!!!

אני בשוק חיי זה ממש גועל נפש איככסס

זה ממש דוחה אותי לדעת שמישהי כזו מסתובבת ביניינו זה ממש לא יפה שלפחות לשח לך את החולצה שלה בחזרה זה ברור שהיא רצתה את שני החולצות שהייתה אומרת אולי היית מסכימה שתקנה אותה ממך בכול אופן אני חשובת שאת צריכה ללכת לבית שלה ולדרוש את שלך!! גם עם היא רגה בטיזי לכי עליה הקפוצ'ון ממש מהמם מאיפה הוא??? אני מחפשת כזה עם אוזנים מליון שנה!!

smady by

New member
בלע.. ../images/Emo4.gif

הדבר שאני הכי מפחדת ממנו...
תמיד יותר טוב לעשות החלפות פנים מול פנים. בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה לדרוש את החולצה שהחזרת לה, או לפחות שתקנה לך חולצה כמו של ליז, או משהו... לופלאפון זה הדבר הכי מתחמק בעולם- לכי אליה ותדרשי.. ואם אפשר גם תגידי לנו את הכינוי? שנדע אנחנו לא להתעסק איתה..

A n n a b e l

New member
נצל"ש

יאאאאאאאאאאאאאאאא! עשיתי קעקוע של חתולה היום! *בשוק מעצמי* הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית להראות לכם.

למעלה