חצי
+ נצל"ש

אני בעד! ../images/Emo45.gif

יש לי רעיון- החל מהשרשור מכירות/ החלפות הבא, פשוט תדרגו בכוכביות את הבן אדם שאיתו החלפתם/ מכרתם לו פריט. כאשר הדירוג ילך מ-1 עד 5 כוכבים. וכמובן שכל אחד יפרט למה הוא נתן את מס' הכוכבים הזה...

וואי, זאת ממש חוצפה. ../images/Emo12.gif

תכתבי פה את הכינוי שלה כדי שנדע לא לעשות איתה החלפות... באמת תתעקשי ותנדנדי עד שתקבלי את החולצה שלך בחזרה.

כמה חוצפה!!!!!!

אני ממש בהלם!!!!! זה יותר מגנבת, זה..טוב נו זה גנבת חח זה ממש מגעיל מה שהיא עשתה ואני הייתי ממשיכה לנדנד:( זה לא יפה:( איכס, היא מגעילה:(

Tidal

New member
וול, אין ספק שזה מתוחכם.

היא צריכה (כמו ב*חייבת*) לפחות להחזיר לך את הכסף. תבררי כמה החולצה עולה.

coullette

New member
בואנה איזו חוצפה!!

ממש חוצפה ממדרגה ראשונה!! מה שאת צריכה לעשות כמו שכמה אמרו פה כבר זה ללכת ולדרוש את החולצה בחזרה!! או לפחות שתשלם לך בדיוק את העלות של החולצה+עלות הנזק שנגרם לך! הרי זה ברור שהיא פשוט רוצה להשאיר את החולצה אצלה.אלא אם כן היא עד כדי כך פסיכית שהיא תשים חולצה חדשה+שלא נלבשה+שחורה באקונומיקה... איזה אנשים חוצפנים וגנבים יש פה במדינה זה משהו נורא!!

Prozaccc

New member
איזו חוצפה../images/Emo4.gif

אני בטוחה שהיא רצתה פשוט לקחת את שתי החולצות לעצמה! תמשיכי להציק לה עד שהיא תשלח לך את החולצה בחזרה
אוחחח איזה אנשים מנאייקים... מבאס. אבל הקפוצ'ון+הטופ ממש מתוקים..אהבתי.

Pink Pig

New member
אני במצב כזה

הייתי הולכת אליה הביתה. לא משנה כמה רחוק היא גרה.

AliceInChains17

New member
ב ע ע איזה קטע מבאס זה../images/Emo2.gif ../images/Emo4.gif

חבל שמיהרת כל כך לשלוח לה את החולצה:/ ומה היא לא קלטה שזה מובן מאליו שאם היא רוצה את החולצה בחזרה אז היא צריכה גם להחזיר את החולצה במצב שהיא קיבלה אותה בלי לעשות עליה ניסויים?! בגלל זה זה לא נשמע אמין כל הקטע של האקנומיקה והיא חיבת לשלוח לך פיצוי! לפחות את החולצה שלה או כסף או משהו..

AliceInChains17

New member
אה ושכחתי

אהבתי את 2 הדברים שהזמנת, העליונית הירוקה ממש מגניבה...תתחדשי! למה אני לא יודעת למצוא שם דברים כאלה

Silent tears

New member
לא יפה ../images/Emo4.gif

אבל אנשים בבקשה תפסיקו לקרוא לה גנבת וכל זה... היא עשתה קטע מגעיל אבל תחשבו שגם מה שאתם אומרים זה דיי מעליב. בכ"ז זה באמת לא יפה אם החולצה הייתה נקיה אז למה היא שמה אותה בכביסה ועוד עם אקונומיקה? אקונומיקה הורס את כל הצבע של החולצה
ותתחדשי הקפוצ'ונים כ"כ חמודים!

אני לא אומרת שהיא גנבת...

היא שלחה לי שתי הודעות לפלאפון היום בבוקר והתנצלה, אבל עדיין- החולצה אצלה, וזה לא יפה שהיא לא אמרה מראש שהיא נהרסה. שבוע שלם אני מנסה לברר מה קורה עם החולצה ובסוף היא נזכרת להגיד לי שהיא נהרסה עם אקונומיקה?!

Silent tears

New member
בסדר לא אמרתי שאמרת שהיא גנבת...

אבל את צודקת זה באמת קטע לא יפה...

למעלה