חצי
+ נצל"ש

חצי ../images/Emo32.gif+ נצל"ש

תגידו לי מה דעתכם על המקרה הבא... אני אישית נדהמת! לדעתי זו חוצפה שאין כמותה, אבל זה לא עוזר לי להתעצבן, כי אחרי הכול אין בדיוק מה לעשות.. בכל אופן, הסיפור הוא כזה... (ליז, תקשיבי מה קרה לחולצת המחוך האהובה שלך..
) החלפתי עם אחת מחברות הפורום (לא נזכיר שמות כרגע) את חולצת המחוך שקניתי מליז (כולכן בטח זוכרות) בחולצה אחרת, גם לא פחות מדהימה. עשינו החלפות בדואר. אני שלחתי לה את שלי והיא שלחה לי את שלה. כמה ימים אחרי שהחבילה כנראה הגיעה אליה היא כתבה לי הודעה לפלאפון שהחולצה לא עולה עליה בכלל ושהיא רוצה את החולצה שלה בחזרה. טוב, החלטתי לא לצאת מניאקית ושלחתי לה את שלה כבר למחרת בבוקר. ביקשתי ממנה גם שתשלח לי את שלי ובזה סגרנו. שבוע שלם ניסיתי להשיג את אותה בחורה ולא היתה שום תגובה ממנה, אפילו שכתבתי לה לא מעט הודעות... ביקשתי רק לדעת אם היא שלחה את החולצה אלי בחזרה. אז היום אחרי ההודעה המי-יודע- כמה שכתבתי לה היא החליטה (סוף סוף) לשלוח אלי לפלאפון עוד הודעה לא ממש ברורה שבה היא כתבה שהיא מצטערת והחולצה מלאה בכתמי אקונומיקה! עכשיו תסבירו לי דבר אחד... אם חולצה לא עולה על מישהו, איך היא מוצאת את דרכה לכביסה?! (ובמיוחד שהיא נקיה) ולמה להשתמש באקונומיקה לחולצה שחורה?! בכל אופן רתחתי... היא פשוט הרסה לי את החולצה, או פשוט סיפרה שהיא הרוסה כנראה כדי להשאיר אותה אצלה. ביקשתי אותה בחזרה בכל זאת... לא היתה שום תגובה ממנה. אני בספק שאני בכלל אקבל אותה. וכל זה רק בגלל שניסיתי להיות בסדר וניסיתי להיות נחמדה, למרות שלא דיברנו בכלל על אפשרות של להחליף בחזרה במידה ומשהו לא מתאים... בסופו של דבר אכלתי אותה ושתי החולצות נמצאות אצלה!! אחת ככל הנראה כבר לא ממש ניתנת ללבישה בגלל האקונומיקה...! (אם זה אכן נכון) מה אתם אומרים על זה? איך אתם הייתם מגיבים? בכל אופן, אני כבר באמת לא יודעת מה להגיד... היא כמובן ממשיכה לא להגיב להודעות. אוף, למה אנשים צריכים להיות כאלה מניאקים?!?!?! טוב, ועכשיו נצל"ש קטן... תראו מה יש לי! (חדש)
קפוצ'ון של הלו קיטי עם אוזניים ופפיון והכול!

purple sypper

New member
שלום לכם

שלום, אני לא בדיוק יודעת אם אני מצורפת לפורום אבל אם מישהו יודע איך להירשם , אז בבקשה אני צריכה עזרה. נרשמתי לא מזמן לתפוז, ואני לא ממש בטוחה אם ההרשמה שלי הצליחה ולא יודעת איך לגלות איך...אמממ...כן קצת חדשה בעניין...

mightynighty

New member
גם אני קונה אותו ../images/Emo99.gif

ד"א, איך הshrug של הדינוזאור? יושב טוב? חמוד?

Envision

New member
איזה חוצפה...

ממש לא בסדר מצידה. בכל אופן, תתחדשי על הקפוצ'ונים, הם כאלה מתוקים!

Daniela R

New member
וואי אני בשוק..

לא יודעת מה להגיד כי אם את לא תופסת אותה אני לא כל כך יודעת מה נשאר לך לעשות. אל תתיאשי ותמשיכי להציק לה עד שהיא תגיב. בהצלחה עם הסיפור הזה, בהחלט לא נעים! ולגבי הקפוצ'ון, תתחדשי הוא מותק!!

Just Angel

New member
המף

על הסיפור כבר הגבתי במסנג'ר, ממש מגעיל להתנהג ככה >_< ותתחדשי על שתי החולצות, יפייפיות ^ ^

לא שמרתי אותה לצערי ../images/Emo4.gif

שמרתי רק תמונות... וחבל, כי היו שם עוד דברים כ"כ יפים...

Wing Chan

New member
שתי אפשרויות-

כמישהו עם נסיון רב בהתעסקות עם טריידים בדואר (לא של בגדים. דיסקים.), יש אנשים חארות ויש אנשים טובים. כרגע יש לך שתי אפשרויות: 1. להמשיך ולנדנד כמה שאת יכולה לאותו בנאדם, בין אם זה יעזור או לא ופשוט לנטור ניטה ואולי אף להזהיר משתמשים אחרים (עוד על זה למטה). 2.יש לך את הכתובת נכון? יפה. תלכי לשם, אולי עם איזה מקל ביד, ותדרשי את מה שמגיע לך. עם כול שירשור מכירה\החלפה שנפתח, לפי דעתי, כדאי לשים סעיף "פידבק" שם אנשים ירשמו פידבקים חיוביים ושליליים (אם יהיו) כלפי משתמש אחר שביצעו איתו החלפה או מכירה. ככה אחרים יוכלו לדעת ש-X הוא הגון וישר ודווקא מ-Y כדאי להיזהר. לא עשיתי טריידים של בגדים (אני במילא משיג את רוב מה שיש לי מהשוק ומחנויות זולות ויד שנייה בעיקר) דרך הדואר, אבל סתם עצה - כשזה משהו גדול כמו בגד, וזה מגיע מבנאדם רגיל (ולא מחנות או חברה, ז"א) עדיף לעשות את ההחלפה פנים מול פנים. *מתעופף* [מה אני עושה פה בכלל? o_O;;]

למעלה