כפי שאת אומרת..
"הכללה גסה ומוטעת" כל הבלאגן של בית שמש והדרת נשים שייך לפלג הקיצוני של נטורי קרתא.
מדובר בכמה מאות משפחות במאה שערים-ירושלים,ובבית שמש. לא צריך להיות מר תקשורת כדי להבין למה דווקא אלו נמצאים בחזית הסיקור.
אותם קיצונים כלל לא מקבלים קצבאות לא משתתפים בבחירות,הם גם לא השתתפו בהפגנה אמש והם שונאים את החרדי הקלאסי יותר ממה שיאיר לפיד שונא אותנו.
אני מכיר היטב את ירושלים ובני ברק,ואני יכול לומר לך באופן חד משמעי,אין הדרת נשים!!
ישנה הסכמה פנימית משותפת כי גברים יושבים בצד הקידמי והנשים בצד האחורי,וכשעולה חילוניה לאוטובוס ויושבת איפה שבא לה,אין פוצה פה ומצפצף.
כל הבלאגן סביב הנושא שייך למיעוט של בית שמש ומאה שערים.לא לחצי מליון של אתמול.
גם בנושא הקצבאות שורר אי סדר ובלבול מוחלט,רק שזה כבר קשה לפירוק כאן בפורום.
אבל זאת אומר לך,אל דאגה,את לא מממנת שום חרדי על חשבונך.
אני כלל לא התכוונתי לומר שכל אזרח חילוני שונא חרדים,אבל זה הלך הרוח אצל מעצבי דעת הקהל בתקשורת ובמערכת המשפט,ואצל חלקים נרחבים בפוליטיקה השלטונית.
בטח שמעת על עו"ד יעקב וינרוט,חרדי מחד ומבכירי הפרקליטים מאידך. הוא נמצא הכי עמוק והכי בפנים שאפשר.
הוא מכיר את כל הממסד המשפטי לפני ולפנים וכן בכירים מאוד בשלטון מהעבר ומההווה,גם האו טוען בתוקף שבאותם מקומות קיימת שנאה עזה לזרות של הציבור החרדי ולשוני שלו.
קשה להאשים אותו בהתבכיינות שווא.
את צודקת שאין אמת אחת,אך אין יותר טוב מטיעון כזה כדי לעקר ולהרדים כל דיון רציני בסוגיות טעונות וכואבות.
יום טוב.