חע

Stinki Winki

New member
אהעייייייייייייייייייייי ~מאוהבת~

התנשקנו איכשהו באייסיקיו...... עייייייייייי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאין מה להגיד, סילבסטר

זה זמן מצויין לגלות כל מיני דברים מעניינים
|ציניות| בשנה שעברה בסילבסטר סיפרתי לחברה שלי בפעם הראשונה שאני דלוקה על ילד מהכתה שלי
עד עכשיו אני אוהבת אותו, פאקינג שנה והוא אממ מלא יודע. אז רציתי לספר לו, הערב. אבל חברה שלי סיפרה שלי שהוא שכב עם השרמוטה של השכבה לפני כמה ימים. יופי דו
בן זונה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifובגלל שאתן לאפה כדי להגיב

לי או משהו. אני אמשיך לדבר. כי אין לי עם מי לדבר וזה קשה. מאוד. מה הם פאקינג שכבו? אנחנו בכתה ט'
ואתן יודעות, מאז שהם שכבו הוא לא מדבר איתה, מתעלם ממנה לגמרי
ואיכס, היא חברה שלי. והיא וידעת שאני אוהבת אותו. לא חברה כזאת הכי טובה. אבל חברה. אם הייתי שונאת אותה שה היה הרבה יותר קל. אבל מה, אני לא יכולה לשנוא אותה עכשיו רק כי עשתה מה שבא לה איתו. ואני בכלל לא אמורה לדעת שהם עשו את זה :X. איך זה כל כך מגעיל אותי. כזאת ריקנות של אנשים
. אני לא יודעת על מי אני יותר כועסת משניהם. ידעתי שהוא יסכים לעשות איתה דברים. אבל לא חשבתי שעד כדי כך. למה כוסעמק?
ובשנה שעברה אני וחברה אחרת דיברנו עם השרמוטה והיא אמרה שהיא מנצלת אותם לטובתה, כי היא רוצה לעשות דברים. איככ אני לא יכולה.

../images/Emo24.gif קראתי מקודם מה שכתבת

אבל לא היה לי כל כך מה להגיב, לדעתי על תחשבי על זה , לכי לישון -בבוקר/בצהריים כבר תחשבי. בכיתה ט? אני לא מתפלאת, היה לנו מקרה שילדה אחת הייתה בכיתה ז' והיא כבר לא הייתה בתולה, ואותה אחת הייתה שרמוטה עכשיו היא מש חמודה ,לומדת כמו שצריך וכו'. מחר תבוא ממני תגובה יותר רצינית. אני עייפה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|צחוק ציני עייף|

לא, היא לא הייתה בתולה. בגיל 8 בערך ילד גדול ממנה שידל אותה לסקס או משהו כזה. היא אחת התלמידות הטובות בכתה. ותודה על ההתייחסות! זה ממש חשוב לי, כי אני לא יכולה לדבר עם אפחד חוץ ממכן, כי אני בכלל לא אמורה לדעת מזה, שלא נדבר על אנשים אחרים. תודה רבה
איזו תגובה עייפה
לילה טוב

behind the masc

New member
את לא צריכה את השרמוטות האלה!

את ידועת שאת מקסימה
ויפה
את לא צריכה את השרמוטות האלה!!@!~~!!~!~!~!~ כיתה ט? הוא ערס והיא פאקצה. ואת לא צריכה אותם!

behind the masc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

עזבי אותו סתם בנזונה, או שהוא זונה בעצמו. הוא זון. את לא צריכה להיות מאוהבת בזון!!

איכסע

הוא זונה :0 אני לא מבינה איך בנים נמשכים לשרמוטות הפתוחות של השיכבה -.-' כאילו מה, הם לא פוחדים מאיידס?
תתעודדי בזה שהוא לא אהב אותה, זה בטוח, הוא סתם רצה להשיג את זה. (אני עדיין לא מצליחה לעכל את הקטע שיש לי בנות בשכבה שהן לא בתולות, רק אתמול היינו בני 10 וצחקנו על כל הקטע הזה של המיניות D:) תרגישי טוב, לא צריך את השנייה של ההתחלפות לשנה החדשה כדי לגלות לו שאת אוהבת אותו, צריך פשוט לחכות לרגע המתאים ביותר

היכ ייף=]]

בסוף היה לי ממש כיף.. הלכנו לסרט "קינג-קונג" זה היה ממש מצחיק כולם נכנסו בזוגות לאולם..רק אנחנו 5 בנות צוציקיות 3 מהם אם כובעי סנטה קלאוס(אני אחת מהם) ואמ..היה ממש כיף לפי דעתי זה אחד הסרטים שמלאים ברגש ובהשקעה. ונאמפ..זהו שרשררו לכן את החוויות שלכן=]]

GalGul000

New member
הממ. היה כיף.

והייתי עם מלא אנרגיה... שלא ברור מאיפה היא הגיעה לי. ולא הפסקתי לרקוד לדקה.
וזה אעע. כזה לא מתאים לי. ממתי יש לי מצברוח טוב?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif DDDDD:../images/Emo23.gif

מצברוחטוב מצברוחטוב
לא יודעת ממתי, אבל שישאר עוד המון
חולה על ישבנך, מאושרת שנהנית

טלמ את הן אדם הכי נהדר עלי אדמות!!!

עלה לי המצברוח בשנייה! ואת אשמה, שלא תגידי שלא

Shusho

New member
וי ווי כמה שתיתי

אבל מספיק כדי לעשות שטויות ולהגיד לאקס יזיז שכזה שהוא חרא של בן אדם ופשוט לרדת לו על החיים, ואוף, ממש הגזמתי. רמסתי לו את הכבוד העצמי להרבה חלקים קטנים (אבל הגיע לו) התנשקתי איתו אבל מסתבר ועם עוד מישהי (בנפרד!:|) אחר כך מישהי שתתה יותר מדי והיינו צריכים לטפל בה (לקלח אותה ולהביא הביתה) אז נהיה קצת פחות כיף אבל יאללה. ראיתי זריחה נחמדה.

the queen zohar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

נזכרתי בשיחה עם ידיד שלי(הוא לא מהבית ספר שלי ואני מכירה רק אותו ועוד ילד מכל הבית ספר). ידיד:יש לי חברה(הוא שוויצר, אבל זה די מגניב) זוהר:זו X
(לא אומרת את השם) ידיד:לא, אבל איך את יודעת
זוהר:|מצביעהבתמימותעלהילדהשנישאנימכירה| ידיד:יוסססססיייייייייי
(זה לא השם שלו, השם האמיתי נשאר סמוי)

למעלה