חע

broken winges

New member
///

אני לא מבינה איך אפשר לאהוב מישהו שאתה לא מכיר. מישהו שדיברת איתו פעם אחת וגם זה היה לזמן קצר.. זה התחיל מהשיחה החפוזה הזו ועכשיו זה נמשך כמעט שנה. מבוסס על מבטים חפוזים. וחלומות בלילות שלא אומרים הרבה. וזה כל כך מוזר. ואני מנסה לשכוח כי זה קל.אני לא מכירה את הבנאדם. אבל אם אני לא מכירה אותו באמת..אז מה אני בעצם אוהבת אצלו? אי אפשר לאהוב מישהו רק כי יש לו נגיד חיוך מתוק. זה נורא. למה אני לא אוהבת אנשים נורמליים שיש לי סיכוי איתם?. אוף. אה וגם רציתי לכתוב קצת על מוזיקה כי כי מוזיקה זה דבר כל כך נפלא. דבר משחרר. אי אפשר ממש להסביר אותו. דבר מדהים. אפשר להקשיב לשיר במשך שעות. שיר יכול להיות כמו דלת,כמו פתח לעולם אחר. עולם שאתה מדמיין. עולם שמציג את הבעיות שלך. אפשר להזדהות עם שיר. להשתחרר איתו גם אם המילים לא קשורות בחצי ציפורן להרגשה שלך. מוזיקה זה הדבר הכי נפלא שהאדם עשה. מוזיקה זה להביע את עצמך ולעזור לאחרים להביע את עצמם ולהשתחרר. מוזיקה זה החיים שלנו. ואם אתה שומע שיר הרבה וכעבור כמה שנים או זמן ממושך אתה שומע אותו שוב את מבין שהשיר הזה בעצם לקח איתו תקופה מהחיים שלך. תקופה שלמה. האנשים שאני חושבת שאני מכירה נוטים להיות אחרים. זה מוזר..זה רע וזה לא מוסבר. אני לא מבינה כבר שום דבר. .

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני כל כך מזדהה איתך.

עם הכל. עם הבנאדם שאת אוהבת אבל בכלל לא מכירה. עם הקטע של המוזיקה. לדעתי מוזקיה היא משהו אלוהי. מיוחד. מעל ומעבר לכל מה שיש כאן. אמרת דברים יפים, ילדה.

broken winges

New member
../images/Emo23.gif..הסיבה שהדברים יפים,זה .

כי הם הכי כנים שיכולים להיות. פשוט לכתוב מה שעובר לך בראש באותו רגע.

broken winges

New member
ובדיוק כשחשבת שזה לא יכל להתדרדר

..אחחח. אנשים משתנים אמרתי??. אנשים משתנים. ולרעה. בטוח שיש כאלה שמשתנים לטובה אבל סביבי כולם נהפכים להיות משהו אחר. זה דבר שמעצבן אותי. להתשנות זה טוב. אבל פתאום ללכת נגד כל העקרונות שלך ולהגיד שמישהו אחר היה מגעיל, זה כל כך צבוע ומכוער. אז כן סתיו.. שאלת אם את חברה שלה.. ואת ישר אומרת שזה הדבר הכי מגעיל שיכולתי להגיד.??. אבל אולי זה בעצם כי שבוע לפני את לכלכת על כמה שהיא פרחה. ושבוע אחרי את נראית פרחה בידיוק כמוה? מה ניהיה?. נמאס לי שיש לחץ חברתי ושאנשים משתנים מהקצה כדי להיות בחברה. ומצד שני..אני שמנסה להשאר כמה שיותר אני עצמי..נדפקת בסופו של דבר. איפה הגורל בכל העניין הזה? איפה לעזאזל הצדק? די.. כל יום אני מגיעה למסקנות שנשבר לי ונמאס לי יותר ויותר. אני כל כך חנוקה בעוד ועוד בעיות.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת זה אני הכי אוהבת,

שמישהו אומר על מישהו אחר משהו, וחצי דקה אחרי הוא מתנהג בדיוק כמוהו. זה קלאסי

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

כ"כ מבינה אותך. ובכל כל המצב הנאחס הזה, הכי קשה להישאר את עצמך. אבל את חייבת לעשות את המאמץ הזה, שלבסוף משתלם. אם את לא צבועה כמו כל השאר- את חייבת להשאר עצמך, גם במחיר חברות עם אנשים מסויימים. מה שכתבת בהודעה הראשונה כ"כ יפה, כ"כ פשוט, וכ"כ כ"כ נכון.

behind the masc

New member
../images/Emo45.gifאת כל כך צודקת...

מעיין, את ילדה כל כך חכמה ומוכשרת. רק שתדעי
. ואני בטוחה שאת אפפעם לא תשתני
והן, כנראה זה הגורל תמצאי לך את החברות שלך, עם הזמן אוהבת

P N 4 E

New member
../images/Emo24.gif כל כך מבינה אותך...

אני מסתכלת על החברות שבאו איתי מהיסודי, איך הן השתנו... כאלה וואנביז,כולן. אל תגררי לכל השטויות האלו, את יותר חזקה מזה, כי בעצם,להיות "אני" זה מה שחשוב. It got to get worse before it gets betterחיבוק|

behind the masc

New member
../images/Emo45.gifאת כבר יודעת שאני מזדהה איתך.

וזאת לא בדיוק אהבה, זאת הידלקות. וזה טבעי לגמרי=] ובקשר למוזיקה

broken winges

New member
אני איתך..

אבל את בנאדם מדהים. תדברי עם מישהי,אל תפסלי את זה. נסי ...תאמיני לי שטוב כן יצא מזה.

רבתי עם ההורים כל הערב.

אכן יש לנו משפחה מוזרה, צרחנו אחד על השני בלי הפסקה ("העור שלך רגיש לעגילים שהם לא זהב, אז את לא יכולה לעשות פירסינג ולתקוע בתוך החור עגיל מתכת!"- נו מה אני, משה?! איזה חירטוטים, שכחו שאני כבר בת 14?!) בעע שנה הבאה אני מבטיחה לעצמי שאני לא אחגוג בבית. וגם אם החברות שלי יחגגו בבית, אז אני אשב בחוץ ואלעס מסטיק ואספור בלב את ה10 שניות שלפני 12. למרות שאני מקווה שהשנה אני אמצא את החצי השני לבלות איתו בשנה הבאה (בקצב של הבנים שאני מסתובבת איתם, זה ייקח 28 שנים). אני דורשת לפגוש אביר על סוס שחור עם ניטים ושיער שחור ארוך נופל על הפנים *נמסה*

behind the masc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המשפחה שלך לא מוזרה, היא מציאותית
נאמ, עד שנה הבאה זה יעבור לך^^ ואולי גם תמצאי אביר על סוס שחור עם ניטים ושיער שחור ארוך נופל על הפנים. נאמ, שנה טובה

בוהו.../images/Emo97.gif

היה לי סלבסטר מעפן. השחטנו את הבצפר שלנו, בשלוש בלילה. ואני ושקד הצענו צ'יפס לאנשים ברחוב. והתנשקתי ב-12 עם איזה ברנש מוזר שאני לא מכירה במיוחד והיה מעפן. ובואו נקיא על העולם - יהיה כיף.

למעלה