חסך או לא?..

קרוואלה

New member
ציפ ציפ..ת'קרבי פה רגע.......

את עוד תכירי אותי ותלמדי לדעת.... אני סוחטת עד הטיפה האחרונה!! ממני לא בורחים כול כך מהר! וכן כןןןןןןןןןןןןן "לאב יו ציפ ציפ"

חחח ..הייתי אומרת לך משו

אבל נימוסיי הפולניים ועובדת היותינו במקום ציבורי מונעות ממני
וכןןןןן.... לאב יו 2 קרואלה

שאלת השאלות היא ...

האם יש בכלל רצון להגמל...? הרי זה כל כך טוב... זה כייף אמיתי... ממלא חללים... מרגש... מאתגר... מבריח מטרדות היומיום... כל כך הרבה יתרונות... למה להגמל?

minalota

New member
לא הבנתי, תסבירי עוד

סתם סתם אני לא מפגרת במידה מסויימת אפשר להגיד שזה נכון. לפחות לגביי. הכרתי לפני קצת יותר משנה מישהו בצ'אט ומאז אנחנו מדברים המון באייסי [בזמן האחרון לא כל כך אבל זה כבר לשרשור אחר]. אף פעם לא נפגשנו ולא החלפנו תמונות. חברה שלי אומרת לי שאני פחדנית ושזה בגלל שאין לי בטחון עצמי. זה נחשב ?? כי בתכל'ס אני מתה לראות אותו אבל תמיד אני מחפשת סיבה למה לא לעשות את זה... אפילו לעצמי אני לא מצליחה להסביר את התופעה המעצבנת הזאת

קרוואלה

New member
התשובה.......

בגופ הסיפור שלך! חוסר ביטחון עצמי!! עכשו תשאלי את עצמך מה גורם לך לחוסר ביטחון הזה? כשתדעי את התשובה תוכלי גם לטפל בבעיה!

קרוואלה

New member
חחח.. מתוקה!..

שיברח! אמא שלי לימדה אותי משפט חכם .. " בחיים לא רודפים לא אחרי גבר ולא אחרי אוטובוס תמיד בא אחר" אולי הוא יברח! ...ואולי לא! מה שבטוח שאם תדעי למה את חסרת ביטחון ותטפלי בזה.. האהבה הבאה שלך תהיה בריאה ויציבה יותר!

לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

כשמוצאים אותה לא עוזבים לא מחליפים ולא מוותרים... אלא אם היא החליפה זרקה עזבה או וויתרה עליך...

minalota

New member
משפט לא נכון בכלל!!

יש אוטובוסים שבאים לעיתים יותר קרובות לא סתם.. כמו שבחורה תרצה שגבר ירצה לרדוף אחריה, זה עובד בשני הכיוונים.. ואם זה מישהו ששווה רדיפה??

טאKילה

New member
רגע מה שאלת????

טוב בדיוק הפון מזמזם, איבדתי ריכוז. אחזור לשאלה מאוחר יותר עם תשובה. מבטיחה.

כאילו... דה...

את לא יודעת מה התשובה?? הוא פשוט היה עשיר ושלח כסף דרך הצאט... :) וברצינות..ברור שכשמדובר על נשואים זה נובע ממשהו שחסר.. אחרת אין סיבה ולא משנה כמה את/ה אדם סקרן או ידידותי,לפתוח בקשר עם אנשים זרים.. אם בבית הכל שלם ומושלם אז לא מחפשים בחוץ...

אפשר נייר כימי?

את ההעתק השלישי מעדיפה בוורוד
(מי זוכר מה היה המצב הרומנטי, או הסוציואקונומי.??? ) קרו זה לא בהכרח בגלל מצב זה או אחר שחיקה קיימת בכל מסגרת וחדש...אחר,,, מצליח לעורר בך כל מיני כאלה שחשבת שמזמן נרדמו משכיח נזקרות.. אממ כלומר נזכרות

זה בדיוק מצב זה או אחר...

כי שחיקה זה אומר שאין ענין זה אומר שחסר ענין זה אומר שהחדש עונה על החסר..

קרוואלה

New member
ציפ ציפ..

שחיקה קיימת בכול מסגרת וזה ברור! החוכמה זה לדעת לחדש תמיד... אם זוג לא מצליח לחדש דברים בחיים שלהם משו מת שם! ברגע שמשו מת שם מתחילים לחפש בחוצ..נכון? אז זה חסך או לא?

קרו לדעת לחדש זה נורא יפה

בתנאי שזו לא רק סיסמה לא תמיד את מוצאת איך וכמה וחוצמזה...בחיאת...20 וכמה שנים לא נחשב בחזקת תוחלת חיים ארוכה לקשר המוסדי הזה??

קרו תבואי כל יום...אגדה את

ראית איך התעוררנו ???? סופסוף רצף (איפה המבקרת עכשיו... נראה אותה אומרת "גסיסה")

למעלה