חסך או לא?..

קרוואלה

New member
חסך או לא?..

אהבה וירטואלית או לא מצביעה על חסך! קל וחומר אם זו אהבה וירטואלית..<במיוחד אם מדובר באדם שכבר נשוי> זו דעתי! עכשו שבו רגע מול המסך ותתחילו לספר פה באילו נסיבות יצא לכם להתאהב וירטואלית? מה היה המצב בבית?. מה היה המצב הנפשי שלכם ? מצב כלכלי? מערכת היחסים עם בן בת הזוג? ושלא תעיזו לבקש את זה ב3 העתקים!

טאKילה

New member
חסך הכוונה...

בעיקר לנשואים שבנינו. אצל נשואים ישנה שחיקת השגרה. או בדידות וכו'.

קרוואלה

New member
בבדאייייי!....

וכרגע אני מדברת על אהבה וירטואלית! לרוב אם החיים מלאים אין לאדם סיבה לשבת שעות מול מסך! אדם שיש לו חיי משפחה תקינים או חיי חברה מלאים לרוב ישב שעה שעתיים מול מסך ויצא הלאה לחיים שבחוצ! תנסי לדמיין תמונה כזו..זוג נשוי הבעל עובד מגיע בשעות הערב הביתה האישה מגישה לו לאכול מקדישה לו חמש דקות של נחמדות והופססססססס רצה למחשב..זה ניראה לך נורמלי? גבר או בחורה צעירים שממלאים את החיים שלהם בשעות על גביי שעות של שיחות דרך מסך זה נחשב לנורמלי? תראי אני שנים נמצאת בצט ובאופי שלי אני אדם מאוד סקרן חיטטתי נברתי ביררתי כמעט על כול אדם שאני מכירה בצט לא מצאתי אולי חוצ מאחד או שתיים שהחיים שלהם <ואני מדברת על אנשים נשואים>טובים שלמים מאושרים...הצט הפך למעין בריחה ! שלא תביני לא נכון אני לא נגד זה להיפך אני בעד כול דבר שגורם לך לו או לה לאושר והרגשה טובה! איך הפירוט הקצרצר?

תמציתי .

תני לי לחדש לך אני למשל...נכנסתי לצאט לראשונה באנטי גמור...פשוט שמעתי על ה"זוועה" ונכנסתי לראות מה הלהגת הזאת בין אנשים שלא יודעים מי מנגד... אז יום אחד היה באנטי. יום שני באנטי... אח"כ שידרגתי את הכניסות נכנסתי "לקצת"... מאז עברו שלוש וחצי שנים ... ולא מאז ומתמיד זה היה לשעות... המינון הלך ועלה כמו בכל סוג של התמכרות שמתחיל כתרפיה

קרוואלה

New member
אוקיי מקובל עליי.....

נכנסת מסקרנות...אחלה! ראית?למה נשארת? התמכרות? מאמי שלי לכול התמכרות יש סיבה! נקרומן.. אלכוהליסט..קלפן..מצוטט..כולם מכורים... וכולם בורחים ממשו למשו...נכון?

טוב ..אז דווקא היו לי תקופות

צינון... היו תקופות שהרגתי שהוגדשה הסאה ממש תחושת קבס מעיקה מכל הבלבלת האינסופית ופרשתי, הדרתי רגליי לחודשים ארוכים. אבל כנראה שהיצר הזה,גם הם נרדם לקצת התעורר שוב טוב אמרנו שזאת התמכרות... למה נשארתי? למה יש נרקומנים?? הם בטוחים שזה בשליטה, ושתמיד יוכלו להפסיק עד שמתברר להם...שלשם כך יצטרכו להרשם לכפר פסטורלי...עם מטפלים צמודים ולהחליף את המיקלדת בנייר מכתבים פשוט. חיים קשים

יודעת מה הכי אבסורד...

שעכשיו אני בכלל לא בצאט... למה יש לי כל מה שחסר לי.... עם כל הקשיים והכל.. יש לי משהו שלם בלב...

קרוואלה

New member
תתחמקי תתכחשי......

כמה שבא לך... אבל בביפנוכו שלך את יודעת שאני צודקת!! הפללת את עצמך!!"למה נשארתי?" "למה יש נקרומנים" עונה בשאלה על שאלה??????? ציפ ציפ למכורים יש תוכנית גמילה יש שם דבר שנקרא 12 הצעדים..תנסי ללמוד על זה תראי כמה שאני צודקת!

אני חושבת ש...

חשוב להדגיש שמדובר על נשואים/ות למה בכל מצב "צבירה" אחר של החיים יכולות להיות עוד סיבות..

קרוואלה

New member
אמרתי שאני מדברת....

כרגע על נשואים! אבל הנקודה העיקרית שלשמה התכנסנו היא.. העובדה שאם מחפשים אהבה וירטואלית זה אומר שקיים חסך.. רק נתתי לכם צאנס להוכיח לי שזה לא נכון!

אבל מלכתחילה אמרתי ש..

אהבה וירטואלית מקורה בחסך... אני האחרונה שיכולה להתחיל ולנסות להוכיח אחרת.. כמעט שנתיים אני חייה בין החסך למשלים....

תגידי אוהבת...

ואיך ממלאים את החסך בקשר שבא למלא את החסך??? בויינה בויינה בויינה את קרו עכשיו נראה אותך מתפלמסת על הנושא

את באמת רוצה תשובה????

כאילו כזו מפורטת.. צפי ציפ.. מה חסר? מה החסך? חום? צומי? אהבה פיזית? ריגושים? חיזורים? שיחות נפש? כמו שאני אומרת בקצרה.. אוזן קשבת ויד מלטפת... ככה משלימים את החסך...

לא בטוחה שירדת לסוף דעתי

את מכירה אהבות טרנסאטלנטיות שיכולות לספק את הסחורה לאורך זמן?? טוב, אנ'לא רוצה להיות משביתת שמחות אבל אולי אני קצת יותר ריאלית למרות הרומניטקניות הבלתי נדלית שלי. ובנימה אופטימית זו שלא יגמר לעולם.

ירדתי לסוף דעתך אבל..

כמו שאמרת..יש בזה משהו משבית שימחה.. והרי ההשבתה הזו זה כמו צל שמרחף לו תמיד מסביב אז.. עזבי..אני לא מתעלמת ממנו אבל מנסה לא להתייחס אליו...

אילו קראת את תגובתי האחרונה

כי אז ראית שאני מתכוונת להתחמק להכחיש או להדחיק את הזכרת נרקומנים, לכן הבאתי אותם כדוגמה. ועכשיו? שנעבור לישיבה במעגל ונגיד בקול : "לאב יו ציפ ציפ " ?!

למעלה