חסידים ואנשי מעשה..

ב מ ב י

New member
אבל אין הרבה ברירה

בכל אופן אנו קיימים וצרכים לתת לנו צומי לפחות כאילו אנו חשובים... את יודעת חשוב ללטף את האגו.. ככה מרגיעים.. ולא נפרט הרי זה פורום מיוחד

רעיון אדיר !

באמת הגיע הזמן , נמאס כבר מהבנים האלה ומהשטיות שמעניינות אותם ...

קרןk

New member
יש פורום כזה..

בס"ד שכעת הוא קצת ישנוני כי פיזרו בו ת'ההפגנה..

חיימקע

New member
ההודעה שלך

גלשה לאפיקים אחרים ועדיין לא מאוחר אני משתייך למגזר החסידי ודברת אמת שכאן אין לנו כמעט ביטוי אבל נראה לי מוגזם לפתוח פורום נפרד בכל אופן מי שרוצה להמשיך בשרשור החסידי שיבוא אחרי ההודעה שלי

זה לא מוגזם בכלל!

בהייד פארק יש פורומים חסידיים בלי גבול. גם כלל חסידיים וגם של חסידויות מסויימות,בין בעברית ובין באידיש בין מהארץ ובין מחו"ל. זה עסק פורח. פשוט,אם נצליח לדאוג לכך שהפורום שיפתח יהפוך למרכז עדכוני און ליין מכל החצרות,כמובן עם ביקורת רצינית כמו שיש בפורום "בחדרי חרדים" של הייד פארק,זה יהפוך לשלאגר. יש מתנדב רציני לניהול?

בינתיים אפשר להתחיל

להעלות נושאים ועדכוני חדשות מהעולם החסידי ואפשר אפילו לעשות שרשורים חסידיים,רק נבקש משאר חברי הפורום לא להפריע. אפשר כמובן להשתתף ולהוסיף אך לא להפריע.

BigKay

New member
ואיך אתה חסידי עם

ניק ערבי? וברוך הבא על הצטרפותך כאן. אתה חדש כאן. לא?

אני לכטיג.

פשוט שכחתי את הסיסמא והרבה זמן לא הצלחתי להכנס בשום צורה. אם הניק מפריע למישהו אחליף אותו.

Rצינית

New member
כן זה נראה אבסורדי...

בס"ד אגב...זו קללה אם איני טועה.. לא? מעניין איך חסיד מבטא את הקללה בל' חסידית... תן לי דוגמית..

ממש לא!

אנא עראף פירושו :אני יודע. זה נאמר בדרך כלל כשלא יודעים משהו ואז אומרים בפליאה אנא עראף? כלומר מאיפה לי לדעת?

Rצינית

New member
אהה.. אז מאיפה לי לדעת???

בס"ד מהו מאיפה לי לדעת בערבית... אני לא ערביה בסופו של דבר<ששששששש אבל אל תגלה.סתכל רק אתה בסוגרים...>

Rצינית

New member
לא חשבתי שהגילוי שלי.היה כגילוי..

בס"ד כאלו זה ברור..זה לא צף???

למעלה