חסידים ואנשי מעשה..

שלומלה

New member
חסידים ואנשי מעשה..

שלום לכולכם רציתי לברר משהוא שמסקרן אותי מאוד. האם פה בפורם יש חסידים כמוני? מענין ואולי יש כאלו שמשתיכים לחסידות אחת? ומה אתם אומרים על הרעיון לפתוח פורם חסידי?? בכל אופן איש תחת שמו ואיש תחת גפנו כולנו אחים בני מלכים.

sarav55

New member
כולנו חסידים וחסידות של

ה' יתברך ברוך הבא לפורום

חברה הגזמתם

היה פורום דתיים חילונים, פורום דתיים, וזה לא הספיק, ואז פתחו פורום חרדים, וזה גם לא הספיק, לפני שבוע מישהו הציע לפתוח פורום לגברים בלבד ולנשים בנפרד, אתמול עוד אחד הציע לפתוח פורום בני נוער חרדים, היום פורום חסידיים, מחר פורום ליטאים, מחרתיים פורום ספרדים, חבד, ואחרי כך כל חסידות תבקש שיפתחו לה פורום בפני עצמה, בסוף כל אחד יפתח פורום לעצמו ויבהה בקירות, ויהיה מרוצה שאף אחד לא מתווכח איתו.... תרגיעו.... יש מספיק מחלוקת בכל חור ופינה.....בואו נהנה מהשוני של הזולת, ונלמד לקבלו כמות שהוא, גם בלי שהוא יהיה דווקא כמונו..... בהצלחה. ו....ברוך הבא שלומלה....

זה בכלל לא רעיון.

תפתחו פורום כזה, ואז יכנסו כל מיני טיפוסים ויהרסו לכם את הפורום, אתן שוכחות שהפורום הוא מקום פתוח לכל דכפין.

Rצינית

New member
עד שהתגשם הרעיון אני מאחלת

בס"ד לכם שלא נצטרך להזכיר... הריון לא נשמע בר ביצוע....כנראה הבנים יאלצו להשאר כאן..

חנוך617

New member
בשעה טובה

אני רואה שיש פה כמה בנות עם שכל... אני רק נזכר איך נעלבתן כשרצו לפתוח פורום לבנים בלבד. סוף סוף זה בא עכשיו מיצידכן. בהצלחה.

ב מ ב י

New member
חנוך כבר הזכיר את זה

כי לדעתו הבנות כאן מדברות שטויות... נא דפדפו אחורה ותמצאו את דעתו על המין החזק

Rצינית

New member
חה..למה הוא מסיק מסקנות מהסקיצה

בס"ד שבביתו... חנוך..נגעת בנקודה רגישה אצלי..-לכן באה העקיצה<אל תגיד שלא אמרתי-לך למרוח מהר מישחה נגד עקיצות>

חנוך617

New member
ת`אמת, כמה

פעמים ביום פוגעים בך הקרובים שלך שאת נקבה? אה? נקבה.

רולי NO 1

New member
עזוב אותם חנוך.

אל תססיס אותם סתם.שיתכננו מה שהם רוצים נראה אם יצא משהוא...אתה לא צריך לריב איתם בגלל זה.

Rצינית

New member
ת'אמת את כל האמת,זכרצ'יק!

בס"ד ראיתי ת'תגובה בשעה זו<6:40 שעון ישראל-איחור של כמעט יותר משעה+>...אם הייתי רואה בשעתו לא הייתי משאירה את דף פורום זה זנוח עם הודעתך.. <לא נשארת חייבת-לבנים במיוחד .תחביב מלידה בנוסף לכשרון שפרטנו להעיל> ועוד יותר ת'אמת ת'אמת ת'אמת ת'....בחיים לא הרגשתי פגיעה בתוצרתי וגם אם פגעו<לא שזכור לי-עדיין לא סנילית במקצועי>. בננות אל תעמודה מנגד!!! מה אתן שותקות???? חנוך הידעת!!! מדוע נברא האדם קודם בריאת האישה..??? בכדי ליצור מופת צריך טיוטא...

Rצינית

New member
מה שנכון נכון..הבנות ...

בס"ד "כאן" ואני מדגישה "כאן"...די רדודות..לא כולן-להוציא <הממממ להתגאות???- טוב החלטתי שלא!!>כמה מכאן בעלות מוחות טובים<שאגב.חלקן פרשו ..וחבל> אבל בגדול בנננות שלייייייייייי!!!! <אוח.. אני צרודה כבר מהשירשור הנ"ל,מעייף אותי שרק אני מוחא בנידון....>אני מאוכזבת מכן!!! תחזרנה את כבודכן.. קצת "קידוש הבנות":)

למעלה