חסידים ואנשי מעשה..

חנוך617

New member
לתשומת ליבך! ממתי

שאת כאן רמת הפורום ירדה. את כותבת בסיגנון של הצאט. אין לי משהו אישי נגדך. רק כתבתי את האמת.

Rצינית

New member
מאיפה??? ממני:)

בס"ד סתם.. אבל בגדול זו שאפתי לפתוח פורום בנות<בלי בנים> לא שאני ***** רק שאפשר לקשקש שם קישקושים של בנות.... אגב.זה בתכנון עם אריאלה<הודלפה לי שמועה>-הכל תלוי בכן בנות,אם שגררנה לאריאלה הודעה בתיבה אולי תקח את העסק רציני... אבל ועדת הקבלה צריכה להיות קפדנית- שלא תהיינה התפלקויות.אם תרצו אני אעמוד בראשה<שיוווו כמה תפקידים אני לוקחת על עצמי> יאללה בבנננות תתחלנה להניע את עצמכן... מבטיחה אתנהג יפה יותר!!

Rצינית

New member
ברור.הוא יהיה אמור להיות פורום סגור

בס"ד שהצפיה תיהיה רק לחברות הפורום.כם לא מאבדים את המומנט של הפורום..

רולי NO 1

New member
נראה לכם?

שזה קל? חחח שיחת בנות...נראה לי שהבנים שיכנסו לשם בשמות של בנות יהיו יותר מהבנות עצמם..ולא חסר טרולים..

ב מ ב י

New member
צינית לא מומלץ

תתארי לך שאת בודקת מישהי ובסוף מתברר שזה בן... איפה כל הצניעות?

א77

New member
האם אני יכולה לתת

תמונה של בעלי

Rצינית

New member
זהו..שזה יה בצורה שלא תהינה...

בס"ד בעיות מסוג אלו.. בוועדת הקבלה ישבו נשות רצניות<יותר ממני>ויאשרו כל חברה אך ורק אם תתקשר ותשמיע את קולה..כך שלא תהינה התפלקויות כמו שבמבי כבר בונה לעצמו-סתם צוחקת...אתה בסדר<לעת עתה>

רולי NO 1

New member
טוב בסדר...

וזה כ`כ בעיה לתת לבת לדבר? וגם תמונה..להשיג איזה תמונה של בת?! דייי רדו מזה ילדות... :)

Rצינית

New member
אם היא כמוך...

בס"ד יותר נכון אם אישתך ....אז...זהו!!..תמשיך אתה ת'סיפור..

א77

New member
לאחרונה 'נחקרתי' במסר ע"י מי

ממשתתפי הפורום, אם אני זכר או נקבה. לא ידעתי למה ההתעניינות. אבל אם ככה שואלים אותי, אז ממש לא בעיה לחדור לפורום השני...

Rצינית

New member
ואווו כמה קשה לכם בלעדנו....

בס"ד רק מתחילים לחשוב על כיוון..ואתם כבר מתכננים איך וכיצד למצוא פירצת ניגשות אלינו.. בסופו של דבר נפתח חדר נוסף -"חדר טראומה"-לכל נפגעי הלם העיזבון.. אוי אוי גברים ..איך אינכם יכולים לחשוב שמעזיבים אתכם כך לבד במערכה... וכל זה, כולה רק בוירטואלי.. תרגיעו!! אל דאגה!!! מדיי פעם ניתן לכם להציץ.. לאמר שלום..ואופליין חלקכם יופנו לחדר טראומה. או להתאוששות..כל אחד לפי מצבו...

א77

New member
לי קשה ?! בלעדי מי ?!

כאן בוירטואל מי יודע באמת מי בסמינר ומי בישיבה...

רעיון אדיר. הרי זה לא הכי

שהפורום שלנו מעורב. צריכים רק מישהי רצינית עם מחשב שתתנדב לנהל את הפורום הזה.

ב מ ב י

New member
אולי תיתני לי מעמד של משקיף

זאת אומרת בלי להסתכל... נוכח בלי לראות (מאחורי הפרגוד) רק אזרוק את הסוכריות הרי צריך גם קהל

למעלה