חנות קעקועים בפ"ת

מיכל שב

New member
אני לא בטוחה שזו הסיבה

אני חושבת שזה קשור למיקום האפידול. את המחט צריכים להכניס למקום מאוד מסויים בגב וטעות הכי קטנה יכולה להביא לשיתוק. תאמינו לי (בנות יקרות) כמי שעברה לידה עם אפידורל וגם בלי. קחו אפידורל...

Ana1 9

New member
חומר מאלחש, מרדים את הפלג גוף

התחתון, מזריקים את זה אל החלל שבעמוד השדרה בגב התחתון , כי הכאב בהריון מגיע מהרחם, אל עמוד השדרה ומשם למוח, ואז בעצם שוברים את השרשרת של הכאב כשמרדימים את אותו חלל. זהו בערך. מאיפה אני יודעת? יותר מידי תוכנית אי.אר ושיקגו הופ.

אממ יש לי אבל בכפר סבא

אני מכירה חנות קעקועים ופירסינגים שקוראים לה טאטו והיא נמצאת ליד קניון ערים בכפר סבא שמעתי מידידות שלי שזאת אחלה חנות והן אמרו לי שאם כבר אני יעשה קעקוע או משהו אז ללכת לעשות שם אבל האמת חשבתי עד לעשות קעקוע ברגל ובאמת חשבתי על זה טוב וויתרתי עכשיו אני חושבת על ראסטות חה חה חה

Ana1 9

New member
ראסטות? אבל זה יהרוס את השיער

אני מכירה מישהי שעשתה בלונדון, ואחרי חודש היא לא ידעה מה לעשות עם זה, כי צריך לטפל בהן,להשקיע בהן.. אלוהים יודע מה.. ואם מתחרטים הדרך היחידה שאפשר להיפטר מהן זה לחתוך את הראסטות, וזאת אומרת, להסתפר...

שטויות.

חבר שלי עשה שנה שעברה ראסטות (אמיתיות, על כל השיער). הוא הוריד את זה עם שמנים מיוחדים והכל, אבל הוריד בסוף. מצד אחד אפשר תמיד לחתוך את הראסטות ולהשאר קרחים. מצד שני אפשר להשקיע הרבה מאמץ ולפרק את הראסטות איכשהו (עם שמנים מיוחדים והכל).

Ana1 9

New member
והשיער חזר להיות כמו פעם?

תלוי איזה אורך יש לה, אבל השיער די נהרס ונהיה קש גם אחרי שמפרקים אותה, בגלל זה עדיף לחתוך.

גם אצלי ילדה בשכבה עשתה ראסטות

וראיתי שהיא הורידה אח"כ והשיער שלה בסדר גמור...

היה. נסגרה.

וטוב שכך. מקום מזוהם ולא סטרילי. הייתי מעדיפה לחרות לי בעור במסמר חלוד מאשר להתקעקע שם.

Ana1 9

New member
../images/Emo5.gif

אתם מתחילים להפחיד אותי, עוד מעט -פורום- ב-אינטרנט- ייגרום לי לשנות את דעתי לגבי זה.

צריך לעשות במקום בדוק.

יש אחלה פורום כאן בתפוז "פריסינג וקעקועים " אני חושבת שהם ישמחו לעזור לך איך להבחין בין סטודיו מקצועי וחאפר. אה, הנה אני חמודה. סטודיו מקצועי.

למעלה