חנות קעקועים בפ"ת

Ana1 9

New member
חנות קעקועים בפ"ת

יש דבר כזה? רק אני לא מוצאת אותה?

Blade Of Fire

New member
נראה לך?../images/Emo3.gif

וגם אם היה הוא בטח היה לא סטרילי בגרוש

Ana1 9

New member
גם לי נראה ככה אבל אמרו לי שיש

איפשהו אחד טוב, ולדעתי אין, בחיים שלי לא שמעתי על מקום כזה בפ"ת. ואם אין, אשמח אם יש למישהו פה הצעות בת"א למקום טוב.

מיכל שב

New member
שאלת ../images/Emo163.gif

למה קעקוע? אותי מפחיד לעשות דברים שאי אפשר או קשה מאוד להפטר מהם. אתם רואים את עצמכם בגיל 80 מתנדנדים על כסא נדנדה עם הנכדים / הנינים על הברכיים כשקעקוע מקומט של נשר על הכתף?
(וכדי שלא תחשבו שאני חננה לגמרי, כי אני חננה, היה לי פירסינג
)

Bardug0

New member
חחח, את מסוכנת !

סתם.. בצחוק
אני בכלל חושב שכל מיני קישוטים על הגוף זה שטויות, החל מתכשיטים, דרך איפור ועד קעקועים... טבעי זה הכי יפה והכי טוב.

Ana1 9

New member
הכל יפה במידה

יותר מידי איפור זה לא יפה. פירסינגים למיניהם (חוץ מחורים באוזניים) גם יותר מידי, ויותר מידי קעקועים זה לא יפה , קעקוע אחד קטן במקור ניסתר, אף אחד לא ישים לב. (וד"א הדפדפן נדפק לי בגלל זה אני לא יכולה לשלוח תשובה , אני צריכה לעבור למחשב השני.)

NYMets Man

New member
שאלה אליך

אם הקעקוע במקום נסתר שלא רואים... מה ההגיון לעשות אותו? כאילו, אני מבין לעשות קעקוע על היד למעלה, בגב העליון, התחתון... לא משנה איפה אבל להשקיע כל כך הרבה כסף ומאמץ וטיפול בשביל משהו שלא יראו?

Bardug0

New member
זאת השאלה הכי מטומטמת

והיא חוזרת על עצמה כל פעם מחדש.

Bardug0

New member
הסבר

נכון שהרבה מאוד פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו עושים דברים בעיקר כדי שאנשים אחרים יחשבו עלינו משהו או לפחות בשביל הפידבק שלהם. לפעמים ורק לעתים רחוקות צצים להם אנשים שמה שחשוב להם, לפחות בנושא זה זה: איך הם נתפסים בפני עצמם: אם היא אוהבת פשוט להסתכל במראה ולראות את עצמה מקושטת באיזה קעקוע נחמד.. זו כבר סיבה מספיק טובה. או רק ה"סיפוק" והתחושה הטובה שעצם קיומו של אותו דבר משרה עליך (אני אישית לא מזדהה עם ההרגשה אבל זה שאני לא מכיר אותה זה לא אומר שהיא לא קיימת אצל אחרים). הסיבה השנייה, או הסיבה הנוספת, היא שיכול להיות שהיא רוצה שרק חוג מאוד מסויים ומצומצם של אנשים יזכה לראות את הקעקוע, והפידבק שלהם הוא זה שחשוב, ולא הפידבק של כלל האנשים. (בדר"כ מדובר באנשים שזוכים לראות את אותם חלקים נסתרים או שהקעקוע אמור לעורר אצלם משיכה כלשהי, שהיא לא רוצה לקבל מכל בנאדם, אלא רק מאלה שמגיע להם.) אלה כמובן, מסקנות שאני הגעתי אליהן, והן מהוות את דעתי האישית בלבד.

NYMets Man

New member
מתקבל

רק אם אלה דעותיך בלבד אל תקבע שהשאלה ששאלתי היא מטומטמת

Bardug0

New member
קרה לך פעם שרצית לעשות משהו...

שלאחרים נראה חסר תועלת לחלוטין אבל אתה רצית כי זה מה שטוב לך וזה מה שאתה אוהב ? (למשל: למה לנגן על תופים ?! לך תנגן על גיטרה !) ואז חשבת שהם מטומטמים ? אז זה בול אותו דבר. אל תעשה דברים בגלל מה שאחרים חושבים, זה מטומטם. תעשה את זה כי אתה אוהב את זה. (כל עוד זה לא להתחזות לטכנאי מחשבים ולהגיד לילדים בני 14 לשתות הרבה מיץ.... או משהו בסגנון)

Ana1 9

New member
אתה ממש הוצאת לי את המילים מהפה

ההבדל הוא שבטח הייתי מתחילה להתווכח איתו ולהסתבך לגמרי.. אלו באמת כל הסיבות שיכולות להיות בדר"כ לרצון לשנות את הגוף בצורה כלשהי.. למרות שלגבי הסיבה השנייה, לעולם אני לא אעשה משהו, בייחוד כואב, רק בשביל לרצות אדם אחר. פשוט מאוד, משהו קטן ולא צעקני וקצת נסתר לעין, מקסימום נראה רק בים, ולא מזיק לאף אחד, (גם ההורים שלי פה זאת נקודה מאוד חשובה, הם לא ייראו אותו ובגלל זה ל"נסתר" יש משהו מאוד חיובי- אני אמשיך לחיות). בכל אופן, זה מוזר איזה שירשור נפתח בפורום פתח תקווה על קעקועים....

NYMets Man

New member
למה הכל זה להתווכח? o_O

שאלתי שאלה בתור מישהו שלא הבין משהו אני לא חייב להתווכח כל הזמן

Bardug0

New member
כל המוסיף גורע

גוף האדם יפה מספיק כדי להיות מוצג כמו שהוא.

Ana1 9

New member
לאו דווקא מותגים

אני מפ"ת.. מותגים? העיקר שהבגד עצמו נחמד.

למעלה