חנות קעקועים בפ"ת

Blade Of Fire

New member
אמממ... ת'כלס?

קודם כל היום יש בערך 100 דרכים להוריד קעקועים-ממשחות בטיפול לאורך זמן ועד ניתוחים פשוטים מאוד... ומה.. תחשבי על זה איזה מגניב זה איזה סבא בבריכה יוצר ממנה ופתאום קעקוע של שתי כנפיים על השכמות...

Ana1 9

New member
עד שאגיע לגיל 80.......

עוד 61 שנה.. עד אז כבר יהיו מכוניות מעופפות, ימצאו תרופה לסרטן, וימצאו את בן לאדן, אז אני בטוחה שעד אז ימצאו שיטה טובה להוציא את הקעקוע, וגם אם לא, אני אהיה "סבתא מאגניבה קולית"

מגניב..איפה היה לך פירסינג?

אהה ואם אני אומרת שאני נגד קעקועים זה לא אומר שאני נגד פירסינגים כי רציתי לעשות עגיל באף אבל אמא לא הסכימה לי

Blade Of Fire

New member
ממ.. כל המכונים בסנטר....

אומנם במרכז ת"א יש כל 2 מטר מכון קעקועים אבל בסנטר זה הכי טוב כי הם הכי סטריליים... בקשר למחירים-זה כבר צריך לעשות סקר שוק בסנטר....:)

יש איזה חנות שקוראים לה דרגון

או משהו בסגנון אני לא יודעת בדיוק אבל אני כמעט בטוחה שזה השם והיא נמצאת בפ"ת...לא יודעת איפה אבל 99% שזה השם והיא בפ"ת הרבה חברים שלי עשו בה

Ana1 9

New member
וגם אני נגד הרבה דברים אחרים

עישון, סמים.. אני נגד דברים שיכולים לפגוע בעצמך. קעקוע לא יכול לפגוע, כל עוד הוא מאוד קטן שלוקח 5 דקות, ולא רואים אותו.

NYMets Man

New member
אבל זה גם יכול לפגוע

אמנם זה תלוי במידת הרגישות של האור שלך, אבל קעקוע זה לא סיפור פשוט :\

Ana1 9

New member
לא נורא.. מקסימום..

על הדקירה הראשונה אני יצעק ויעצור אותו. והדבר היחידי שיישאר לי זאת נקודת חן קטנה ממחט.

LuNa MaJnUnA

New member
עזבי יפה לא יפה :)

אם את מתכננת איזו זריקת אפידורל בזמן הלידה עדיף שתשאירי את הגב נקי

Ana1 9

New member
עד אז...

לא נראה לי שזה אמור להפריע לרופא מרדים, או שכן?

Ana1 9

New member
מפריע? איך בדיוק? זה רק צבע לא?

ולא לדאוג, אחרי שהבנתי/מתרחש מה מתרחש באירוע, אם גם תהיה אפשרות למשהו יותר חזק, אקח בשמחה.

למעלה