חנוכה במרכז

magy

New member
גיברת...........את מגיעה

ועוד איך מגיעה........ אם לא תבואי......לא אגיע גם כן........ ------------ את רוצה לשמח את כולם?????????? (בהעדרות שלי) שיסבלו אותי.......מה יש? גם אני סובלת אותם...... כל אחד והטענות שלו.....וה"תשומי" שלו......

fortune

New member
זהו - שאני לא

גברת, אני אדון.... סתאאאאם. בכל אופן לא אספיק להוריד השפם וחורף קיץ מעצלנות עוד לא עשיתי אני עלולה להופיע בשורטס ומשקפיים ובכלל לכל אחת ואחד כאן יש לי דמות מוגדרת חכמה, יפה וגם אוהבת כולם מוצלחים, חבר"ה לתפארת כבר בחרתי - החלטתי, אני בשלי נשארת! באהבה, אני.

t a m n u n a

New member
פורטונה זה רעיון נהדר ../images/Emo110.gif

גם אני אהייה נונימית....אז מרשים לך....כל אחד לנפשו העיקר תבואי....יהיו ממתקים!!!!!!!

t a m n u n a

New member
סודית איפה את?../images/Emo110.gif

לתמנונה יש הרגשה שהפעם סודית תפתיע אותנו.

Sודית

New member
ערב טוב לכם....שוב התלבטויות???

הנה...הגעתי....ממש בזמן. אז ככה, אם אתם כבר באים לכאן... לא תהיינה לי סיבות מספקות לאי-הגעה. ב-28 לחודש זה גם עבורי אחלה של תאריך, על אף שאני למחרת עובדת ואפילו קצת יותר... כמובן בגלל החג...זה בדיוק למחרת. יש לי אחלה מקום להציע לכם... כולכם תאוהבו אותו ויהיה שם נוח לכוווולם. אם תרצו...ואני אשמח לשמוע הצעות.... אארגן מקום טוב לכולם....מוזיקה יש, מכל המינים אוכל לארגן סופגניות או לחילופין ארוחת ערב.... שתיה קלה ויינות...רק תגידו מה אתם רוצים. אם כולם מסכימים אוכל לבדוק מחירים נוחים... רק תחילטו מה ואיך....היתר עלי... ואז אוכל להודיע לכם, כבר בשבוע הבא מה יהיה ומה זה יעלה לכל אחד.... אז מה דעתכם????? סודית ממחלקת האירגונים.

maxima

New member
סודיתתתתתתתת......כמה טוב

שיש לנו את סודית המארגנת מה היינו עושים בלעדייך ומה את היית עושה בלעדייך,,,,,,,

t a m n u n a

New member
סודית איזה כיף עכשו../images/Emo110.gif

הכלללללללללללללללללל כל הארגון עובר אליך.....אני טובה ביזמות. תמנונה ידעה על מי להמר

למעלה