חנוכה במרכז

ישRאל

New member
אל תידאגי דניאלה בדיוק כך היה

גם בפגישה הקודמת,,כולם מברברים צוחקים,,עד אשר מתגבש משהו,,וכך זה יהיה גם עכשיו,,בסוף יצא עשן לבן,,

דניאלה1311

Active member
מנהל
ישראל!אז אתה בא ביום חמישי 21/11 ב-7 ותיפגש עם אלישבע???? תגיד כן. ואז נמסור לך היכן.

t a m n u n a

New member
ישראלללללללל אתה תהיה../images/Emo110.gif

אחראי על המוסיקה ולא רקקקקקקקקק!!!!!!

maxima

New member
טוסקהההההההה.........

מה שלומך מזמן לא ראיתי לך........
אמרו לא לציין מקום בפורום אלא במסרים למי שיאשר את בואו. תאריך.......אפשר 28 לחודש יום חמישי זה יום לפני חנוכה הכי נוח לרוב האנשים אפשר יום ששי שזה ערב חנוכה

t a m n u n a

New member
מקסימה יופי! תאריך יש../images/Emo110.gif

28.11.02 על השעה המיקום והמקום נודיע במסרים הפרטיים.

maxima

New member
או קי תמנונה..........

זה מה שנעשה מי שיאשר את בואו נודיע לו על המקום והשעה

t a m n u n a

New member
דניאלה יש כבר תאריך../images/Emo110.gif

רשמתי אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ביום חמישי 28.11.02

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני בדרך לחנות לקנות לי מחלצות,הידד אני אבוא, אדפוק הופעה מהממת (הופעה חבר´ה הופעה שום דבר אחר אני לא דופקת שלא יהיו אי הבנות מצערות ) אצחצח שיניים, , אשים לק על הצפרניים אזליף בושם שנקרא "פואם" מתאים לי לא? אני כותבת פואמות. טוב די. אני באה וזהו

maxima

New member
דניאלה............למה??

נשואים לא בטח שגם נשואים כולם באים לחגוג את החנוכה ונמצא יום שיתאים לכולם יום חמישי מתאים??

טוסקה

New member
ההודעה על הטיולים למקסימה...

התפוז הזה... ממקום הודעות במקומות לא צפויים....

t a m n u n a

New member
טוסקה מבטיחה שעד ה-../images/Emo110.gif

12.12.02 אני כאן ואז..................ולכן מהר מהר מפגש פורום מדליק! חנוכה או לא חנוכה חג המדליקים

דניאלה1311

Active member
מנהל
המשחק המקדים יתקיים בחיפה 21/11 רק למעונינים כמובן , בשעה 19.00 ולבאים שרוצים נא לצפצף בפעמון וימסר המקום

magy

New member
חשבתי שרק אני "לובשת"

"פואם" כבר המון שנים.......

maxima

New member
טוסקה את יכולה והצטרף....../images/Emo24.gif

וחוץ מזה אני לא כל הזמן מטילת החודש במקרה יצא לי חודש צפוף אבל נשארו עוד הרבה ימים פנויים עדיין לא נגמר החודש בדרך כלל אני יוצאת לטיול אחד מקסימום שנים בחודש

fortune

New member
../images/Emo103.gif שלום לכולכן/ם -

זה שעות שאני חוככת בדעתי - מפגש? לא מפגש? רוקמת מזימות איך אני נרשמת, מקבלת את הכתובת, מופיעה ככה באקראי, לא מדווחת שזו אני, נהנית מלהכיר את ה"ניקים" להיות דני-דין. לא ולא - אל תתנו לי כתובת פן אתפתה... בכל אופן, נכון לעכשיו, אני נשארת וירטואלית, עוד לא רוויתי די. מאחלת לכולכם מפגש מדהים עם המון אנרגיות טובות!!! שאו ברכה, עשו חיים, לפחות אדע היכן אתם באותם הימים.

למעלה