חנוכה במרכז

t a m n u n a

New member
חנוכה במרכז../images/Emo110.gif

אנחנו הדרומים מה זה מקבלי פנים יפה בדיוק כמו הצפונים אז יאלה בואו אלינו בחג המדליקקקקקקקקקקק הזה. בהזדמנות זו נראה את הלבן אחד אצל השני בעיניים..... יהיו ספוגניות לעטקס ומי שירצה גם בלינצ´עס גם תמנונה עושה כותרות ועוסקת ביזמות. מה דעתכם?

magy

New member
את יודעת כמה קרוב

צריך להיות, כדי לראות את הלבן בעיניים? וגם אז, לפעמים לא רואים כלום, רק שחור........!! נונה.......פונצ´יקעס יהיו? גפילטע סופגניות? הכי חשוב? קצפת.....הרים של קצפת........... טרמפ הלוך חזור......ואני באה!!! איפה שיש מתוק........אני באה...... צריך לקבוע תאריך......אבדוק אם מתאים לי....

טומי*

New member
t a m n u n a הרעיון מצוין,אני לצ

לצערי ביום ד´ לא יכול להגיע כי האוטו אצל הילדה, אני רק לא מבין איפו כל אנשי המרכז הרי הובטח "לנו" שאם נגיע לחיפה במפגש הראשון...אז המפגש הבא יהיה בתל אביב.

שרונהה

New member
תמנונה אני מגיעה למרכז..

נרשמת..... תני תאריך ושעה..... את המקום המדוייק תעבירי לנו במסר... כרגיל.....

maxima

New member
טומי אנחנו כאן........

ואנחנו נארח בחנוכה את הצפוניים

gilan

New member
ואת יודעת מה עושים אחרי

שרואים את הלבן בעיניים? ואת הדרומים את לא מזמינה?

magy

New member
אחרי הלבן רואים את הכחול

כולם מוזמנים........למפגשים.........כולםםםםםםםםם אין איפה ואיפה.....(איפא)..(כתבתי נכון?)

t a m n u n a

New member
גילן ודאי ודאי../images/Emo110.gif

דברתי בשם כל הדרומיייייייייייייייים לא לא יודעת מה עושים אז תלמד את כולנו במפגש שרונה ואני נשיר לכם שיר.

maxima

New member
חנוכה במרכז..........

כמובן עכשיו תור הצפוניים לבוא אלינו נעשה להם חנוכה כמו שיודעים לעשות במרכז עם פונצ´קס ולטקאס......... והמון קצפת כמו שמגי אוהבת

magy

New member
ahhhhhhhhhhhhhhhhh

ahhhhhhh ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh זהו, גמרתי.......

t a m n u n a

New member
מקסימה לנו הדורמים אין../images/Emo110.gif

פוזות .......ומגיע להם לצפונים שנקבל אותם הכי הכי שבעולם.....הם הרוב!!!! ולא הדומם.

t a m n u n a

New member
הפתעה../images/Emo110.gif

הרגע קבלתי פאקס מחונה לרגע היא על ה"שיפאלע" שלה (בכרוז בקריבים) וגם מגיעה בחנוכה לאן שנודיע לכם.......

magy

New member
פאק מחונה? היא על השיפאלע?

מיסרי לה ד"ש מאיתנו........בחזרה. חשבתי שהיא על השפיצאלע........ נו טוב, שיהיה שיפאלע......

maxima

New member
תמנונה..........כמובן

שאנחנו לא עושים פוזות ותגידי לי בסוד מזה "שיפאלע" מפולניה שהאידיש שוברת לה את השיניים ונוקעת לה את הלשון.......

טוסקה

New member
טוב, נו, מדברים מדברים

אבל שמישהו כבר יזרוק תאריך.... שעה.... מקום... תעזבו לרגע את הלאטקס והסופגניות והשמנת והקצפת והבלינצ´ס של תמנונה.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
בדיוק עלית על הבעיה טוסקלה,בדיוק! כולם רק מדברים, אין להן כוח לשום דבר אחר, לתקתק באצבעות ולשלוח וזהו בזה תש כוחם. לקשקש בצבעים כחולים, לדבר אידיש, ולשמוע שירים שישראל שולח. לקבוע תאריך? ללכת לאן שהוא?? על מי אנחנו מדברים? שוין אמרתי את אשר בליבי.

למעלה