חמישה ימים בלי בשר
ואני מרגישה מצויין
אמנם קשה לי לוותר על ביצים וחלב אבל אני משתדלת לצמצמם.
בינתיים בוחנת כל מיני דברים חדשים שמעולם לא נגעתי בהם. אז היום הייתי בסופר וקניתי דברים שמעולם לא היו לי בבית... קוואקר, סילן, בטטה, עדשים ירוקים ואדומים, ובלי קשר גם קנייה ענקית של ירקות (סלט ירקות עשיר זו ארוחה מצויינת ומשביעה בשבילי).
אני אשמח לעוד עצות לרשימת קניות וכמובן זקוקה למתכון לדייסת קוואקר טעימה, אמרו לי שזה נמסדיר את פעולת המעיים בצורה מדהימה.
עד לפני שנה ארוחת שבת האהובה עליי בחורף הייתה חמין, עם הבשר והשעועית והביצים והמרק הסמיך... במה אני יכולה להחליף את זה בחורף הקרוב? איך עושים מרק שעועית בלי בשר?
אין ספק שהכנסתי את עצמי לאתגר... כל השבוע בעבודה כשאני וחברות שלי מתלבטות מה לאכול לצהריים (למעט יום ראשון שהם מתו על הממולאים הצמחוניים שלי
) הם הציעו ללכת לשווארמה, להזמין המבורגר, כאילו לא ממש הפנימו שבאמת באמת הפסקתי לאכול בשר. לא פשוט בכלל... הן מרגישות שאני מגבילה אותן פתאום. אבל ההחלטה שלי באה ממקום מאוד כנה ואמיתי מבפנים, אין סיכוי שאני חוזרת בי, פתאום אני חושבת על האירוחים שהייתי רגילה לעשות עם תבשילים בשריים מהממים שאנשים ליקקו את האצבעות, ואז אני שואלת את עצמי, במה אני אארח עכשיו? אני צריכה סדנת בישול צמחוני באופן בהול, אתם מכירים אחת כזאת?
שמתם לב שאני אוהבת להאכיל אנשים?
אולי בע"ה המפגש הבא אם תרצו יהיה אצלי בבית..
ואני מרגישה מצויין
אמנם קשה לי לוותר על ביצים וחלב אבל אני משתדלת לצמצמם.
בינתיים בוחנת כל מיני דברים חדשים שמעולם לא נגעתי בהם. אז היום הייתי בסופר וקניתי דברים שמעולם לא היו לי בבית... קוואקר, סילן, בטטה, עדשים ירוקים ואדומים, ובלי קשר גם קנייה ענקית של ירקות (סלט ירקות עשיר זו ארוחה מצויינת ומשביעה בשבילי).
אני אשמח לעוד עצות לרשימת קניות וכמובן זקוקה למתכון לדייסת קוואקר טעימה, אמרו לי שזה נמסדיר את פעולת המעיים בצורה מדהימה.
עד לפני שנה ארוחת שבת האהובה עליי בחורף הייתה חמין, עם הבשר והשעועית והביצים והמרק הסמיך... במה אני יכולה להחליף את זה בחורף הקרוב? איך עושים מרק שעועית בלי בשר?
אין ספק שהכנסתי את עצמי לאתגר... כל השבוע בעבודה כשאני וחברות שלי מתלבטות מה לאכול לצהריים (למעט יום ראשון שהם מתו על הממולאים הצמחוניים שלי
שמתם לב שאני אוהבת להאכיל אנשים?
אולי בע"ה המפגש הבא אם תרצו יהיה אצלי בבית..