חם ישר מהתנור

ליצמן אדם דגול ונביא בעל שם

הוא פשוט הקדים את דורו הוא אמר שרוב נוסעי החברה הם חרדים ואכן תוך זמן קצר נבואתו תתגשם הצלחתי להניח את ידי על עיתונות התעופה של עוד חמש שנים ויש שם כמה נתונים מעניינים למשל - מאבק בין בד"צ לשארית ישראל על הכשרות הבלעדית לטיסות - נקבע צבע התכלת של סמל הטלית שעל זנב המטוס - הסתיים קורס טייסות אשר הכשיר טיסות לנשים בלבד וכך לראשונה מזה שנתיים תתקבלנה דיילות לעבוד במטוסי החברה - נוספו עוד שני ערוצי שירה יידישאית באוזניות ועוד פרט מעניין כל המאבטחים בטיסה הם חרדים בוגרי יחידות קרביות אבל מתוקף תפקידם הם מוסווים לחילונים ליאור

לצערי זה לא מצחיק

הנבואה שלו תתגשם זה בערך מה שהיה עם חברת דלתא , אם אני זוכר נכון, שהייתה בעיקר עם נוסעים חרדים ליאור

גל נעים

New member
אנחנו צריכים כאן מהפכה שתפריד בין.

הדת והמדינה. וכל חילוני שיש לו טיפטיפה של שכל בראשו צריך להבין לאן החרדים מובלים את המדינה הזו!. ל-----------א--------------ב-------------ד-----------ו-----------ן!

יש בדיחה ישנה שהיסטורית מדינת ישראל

מונצחת בכביש איילון בהתחלה יש "קיבוץ גלויות" אחר כך "שלום" ובהמשך "הלכה" ליאור

grinberg

New member
אני דווקא בעד אל-על

הרי החרדים ביקשו מקום נפרד, ואל-על אמורים לתת כזה שירות, אז מה רוצים מהחרדים? האמת אני לא מפרגן לחרדים שיראו סרטים, שיתסגרו יותר ויותר ככה יהיה לנו יותר קלינטים
מה שהכי חשוב זה כסף, אף אחד פה במדינה לא לוחם על חירותו העתידה, רק על כסף, הפוליטיקאים יכנעו לחרדים כדי לקבל קולות, החברות יכנעו כדי להרויח כסף, לחרדים פחות מענין כסף הם רוצים שליטה דתית ונצחון! נו בטח שהם ינצחו בעזרת אלהים...

גם אם כן זה לא משנה

אותם אנשים התנהגו באלימות, ולא איפשרו לכל שאר הנוסעים לראות את הסרט. בני תרבות, במקרה כזה, היו נמנעים מלהביט בסרט, ואח"כ תובעים את אל-על. מה שצריך להפריע לנו, הצרכנים, הוא שאנשים לא מאפשרים לנו להפיק הנאה מהמוצר, ושהחברה לא דואגת לזכויותינו.

grinberg

New member
בשבילם זה כמו הגנה עצמית

כך שזה לגיטימי שיכסו את המסכים. כדי שתבין את זה יותר טוב תחשוב אם זה היה סרט פורנוגרפיה. אני זוכר כחרדי הייתי נוסע עם אל-על ותמיד כתבו לי אל"ס (אזור ללא סרטים) וזה היה סתם בולשיט, בסוף ישבתי וראיתי ברור את המסך (תראו לאן הגעתי בגלל זה). האם זה בסדר ככה לעבוד על אנשים בעינים? טוב בעצם זה חברה ישראלית שזה הטקט...

זה לא לגיטימי

אבל זו דוגמה מצוינת: נניח שהיה מנהג באל-על להקרין סרטי פורנוגרפיה, ולמי שלא רוצה - היו מבטיחים אזור ללא סרטים. הנה, באה משפחה, ובטעות מושיבים אותה מול המסך. מתחיל הסרט, והילד בן ה-5 נחשף למראות לא לגילו. האם זה לגיטימי שאותה משפחה תקרע בדים מהמטוס ותכסה את המסך ? אנשים בעלי תרבות יילכו להתלונן אצל הדיילים, ובמשך זמן הסרט יחפשו אזור אחר במטוס להיות בו. הפעלת אלימות שמפריעה לנוסעים אחרים אינה לגיטימית. הנוהל באל-על עשוי, באמת, להיות לא בסדר. אבל זה לא רלבנטי בכלל.

חברים תרגעו

החרדים משתלטים? זה נכון אבל למה? כי אל על יודעת שחילונים לא יעשו כלום חוץ מלקטר, ולחרדים יש כח להחרים אותם, זה כל הסיפור, גם מנהלי אל על הם חילונים, אבל מה שמעניין אותם זה כסף, זה שם המשחק. מי שאשם זה רק החילוניים שלא יכולים להתאגד ולעשות חרם משלהם על מי שפוגע בזכויותיהם, אם על אל היתה יודעת שתהיה תגובה חילונית קשה, היא היתה מעיפה את החרדים האלו מהחלון של המטוס. אני זוכר כשהרבנים שקלו להחרים את בנק הפועלים בגלל שהם היו שותפים לאיזה פרוייקט שנבנה על בית קברות יהודי, אז יוסי שריד אמר שאם בנק הפועלים יכנע, הוא יכריז חרם על בנק הפועלים, ואני זוכר באיזה לגלוג הסתובבה בכולל ה"בדיחה" הזאת. אז נכון שאנו לא שומעים בקול רבנים, אבל צריך למצוא איזה שהיא דרך להתארגנות ספונטנית, כך שאל על (ולא רק הם) יהיו חייבים לעשות חושבים.

חיקה

New member
די לצביעות כמה דתיים אני רואה

מסתכלים בסרטים ואחרי זה אותם הדתיים עצמם צועקים נגד סרטים די נמס

חיקה

New member
חבל שאני לא מצלם אותם ומראה להם

בזמן שהם צועקים נגד הסרטים איך שהם בעצמם רואים סרטים ועוד איזה..

בת הרב1

New member
וואלה

זה נכון גם לי יש גיסים שבאים אלי לראות סרטים אבל אחר כך יושבים ומדברים נגד הסרטים .

זה בDVD?

או בC.D. מצונזר? או אולי בכלל בווידאו? <כופר הולך להוציא פשקווילים על הרב שנותן לבתו וחתניו לראות סרטים>

למעלה