חם ישר מהתנור

sharkyM

New member
זה מטורף לגמרי

מה קורה לאנשים פה !??? >שארקים לא מכיר את המדינה שנוצרה לו<

גל נעים

New member
מי אמר שיש הגיון?-מדינת הלכה.

אם אתם שמים לב זה בדיוק מה שקורה כאן. עצם העובדה שבסחטנות אין קץ הם מצליחים לבסס את עמדתם בצורה פאשיסטית מעוררת בי הרהורי תשובה שאולי יש כח עליון שמעניק להם את הפרבילגיות הנ "ל (סיעתא דשמייא?...). <גל לא מסוגל לדמיין את ליצמן השייגעץ קורץ למנכ"ל אל-על ואומר:"אם נבדוק שוב את הכספים יכול להיות שהתוצאה תהיה שונה מהתקציב הקודם...".>

הכח משחית !!

זה קרה תמיד, ראו איך התנהגו בני עלי הכהן הגדול, וזה יקרה גם בעתיד... (אתאיסט חושב שחכם עדיף מנביא) כל מלחמות האדמורי"ם וחצרותיהם הם סביב הכח והשלטון.

אפשר למחות לאל-על

מנכ"ל אל-על, עמוס שפירא, פקס:9714405-03 מזכיר אל-על, עו"ד איתמר ברטוב, פקס:9717334-03 ניתן לשלוח בדואר לפי הכתובת אל-על, ת"ד 41, נתב"ג 70100 כדאי לכתוב במכתבים שאל-על מעודדת החלטתה את הפגיעה ברווחת הנוסעים, ושנעדיף לנסוע בחברות אחרות.

../images/Emo45.gif זו התשובה שלנו!

זה דבר שהוא באמת חשוב. אני אשתדל לשלוח למען שציינת וגם אשלח אי-מיילים לרשימת המכותבים שלי. תודה!

דּרדסית

New member
קיצוניים בטרוף.

מה בסך הכל היה שם? סרט! אתם לא חיבים להסתכל, אתם לא חיבים לראות, אתם לא חיבים להוציא סרט מספריה ולצפות בו בבית. אבל ממה הפחד הגדול? אז הילד שלכם יראה איזה תמונה שהוא טס פעם ב.. ואם אתם מחנכים אותו כהוגן אז שלא יסתכל. הורג אותי הקטע הזה שגם שקמים לשרותים שלא יראו איזה שמץ של תמונה, ממה אתם מפחדים??? למה ציבור שלם של נוסעים צריך לסבול בגלל מיעוט? אני פשוט לא מבינה את על אל, חתיכת חנפנות וצביעות. ועוד ליצמן אומר: "רוב נוסעי החברה הם חרדים!!!! " שיעלה למטוס ויסתכל טוב מי הם הרוב! אני לא אומרת שאין חרדים בטיסות אבל רוב?????? אני לא אומרת שאפסיק לסוע באל על, לא תמיד זה אפשרי והגיוני, אבל ללא ספק הם צריכים לשפר את התדמית שלהם ולא רק בעיני הציבור החרדי! דרדסית.

גל נעים

New member
הכל הולך לפי הריח של הכסף-נמאס לי!.

כוס אמא שלהם-אפילו סרט מסריח אחד-וגם עליו הם מוחים וכופים את אמונתם הפרמיטיבית (ח"ו הכוונה לא ליהדות אלא לפאגאניזם שעשו ממנה) בא לי להקיא מהמדינה המושחתת הזו. נמאס לי מהשלטון המסריח שממשיך להעלים עין מקבוצות סחטניות שונות. נמאס לי מאנשים שמבטיחים לי סרטן אם אני אלך לארכאות חילוניות.(הגר"ע גרגמל) נמאס לי מהחילוניים הטיפשים הללו שהחרדים תופסים להם מונופול על התרבות והזהות היהודית. נמאס לי ממדינה שמתירה את דם החילוני בקרב כי הוא דליל יותר מבעל הדם הכחול-רויאל החרדי. נמאס לי שקובעים לי מה לאכול ומה לא נמאס לי שאין לי חופש הפרט והביטוי נמאס לי שאח שלי קורע תתחת שלו בצבא,ושאני שוקל לחזור למילואים עקב המצב (למרות שיש לי פטור בריאותי)בשביל כמה מזוקנים מסריחים שקובעים לנו איך להתנהג ומה לעשות עם הכסף שלנו. ומה יגידו כשאני אעזוב את המקום המסריח הזה?-"המדינה הקיאה את הכופר הזה החוצה!"-כוס אמא שלהם בני זונות עלוקות. <סליחה על השפה-הייתי חייב להוציא קיטור> <גל לא רוצה לדמיין טיסה שלימה של חרדים-ואת הניחוחות הריחניות שהולכות שם...בטח לא של ג´ילט או של ז´אן-פול גוטייה.>

גל נעים

New member
ועוד אחרי זה הצדיקים הללו מתפלאים..

למה החילוניים שונאים אותם. למה בגולה שנאו אותם. שיחזרו לאשכנז. (באמת שיחזרו-הרי שם היה להם טוב,שם הם ישבו על סיר הבשר) [למי שלא יודע-מקימים מחדש בפולין\הונגריה את ישיבת חתם-סופר וישלחו אנשים מהארץ ללמוד שם במשמרות של חצי שנה לכל סבב בחורים] <אותם המדינה לא הקיאה?
>

sharkyM

New member
אני לא מבין

את ליצמן. הרי הוא לא טיפש , הוא הרי משניא את עצמו על כל הציבור בהתנהגות האידיוטית הזאת. לדידו הרי יש את המושג של חילול השם , ואם זה לא , אז מה כן ????

גל נעים

New member
את ליצמן לא מעניינת דעת הקהל החילונ

מסיבה אחת פשוטה-בשבילו הם גויים גמורים,ולכן אין הם גורם מפריע בנסיונות ההשתלטות שלו בכנסת. , אתה צודק-הוא לא טיפש,והוא ערמומי כמו המן הרשע (זומם מזימות,קורץ קריצות,ויושב על השיבר של הכסף) חילול ה´?-מי זה ה´? (ליצמן מכיר אותו?) העיקר שיהיה לו עוד כמה ג´ובות בבנק שהוא יוכל לשדרג את הוולבו ממודל 2002 ל-2003. "ויחרישו בני הזונות."

קרפדית

New member
האם אני מריחה מעט אנטישמיות

כל המטוס היה מלא חרדים והיו רק איזה 3 שהתפרעו בגסות האם בגללם ראוי לקלל את כל העדה החרדית? <קרפדית מוחה על השנאה העוורת>

תראי משהו

בלי להכנס למספרים (את זה נשאיר לסוף), כל החרדים שלא התפרעו, שתקו!! ובזה הביעו הסכמה עם אותם שהתנהגו באלימות! זה בדיוק כמו הסיפור עם הדיין לשעבר, פרדס. החטא שלו היה אישי, ועוד נעשה בחדרי חדרים, אבל הקהילה, גם כאשר זה כבר התגלה והוא הודה, לא גינתה את המעשה, לא הדיחה אותו מתפקידו כרב בית הכנסת וכו´ אפרופו הדיין הסוטה פרדס, בהתחלה הוא הכחיש הכל, למה הוא הודה בסוף? כי הוא רצה שיקחו אותו לשחזור... ואשר למספרים, אולי זה היה רק 3, לי נראה יותר, אבל היו במטוס לא יותר משליש חרדים!!!.

קרפדית

New member
איזה מזל שאני אשתו של...

אחרת ממזמן הייתי "טרול" מאוס הראוי לסקילה (עם ריח מסריח)

בן הרב

New member
תראו

אין לי שום ספק שזה מגעיל! ואני חושב שאם אני הייתי שם הייתי מוחה וכועס, ואולי גם מכניס איזה בוקס או שניים, אבל מה שמפחיד אותי זה תגובות השינאה נגד הדתיים, ושלא תבינו אותי לא נכון, הם החרדיםגורמים לזה, אבל עדיין?? קראתי תגובות בYNET והשנאה הזו פשוט מאד עוברת גבולות אולי אני יקומם כאן כמה אנשים (ותאמינו לי שזו לא הכוונה) אבל אני חושב שזה חובה לדאוג, שהאנטשימיות היהודית תפסק! ממש כמו שזה חובה שהכפיה הדתית תפסק, ותקנו אותי אם אני לא צודק < יונע תתאפק עם התגובה שלך
>

לא מכיר אותך, ולכן... (ובדיחה בסוף)

אם יצאת כבר לגמרי בשאלה, ועכשיו אתה נראה ומתנהג כחילוני גמור, ובעיקר, לא חייב כלום לשבט ומה שהם יגידו, אז התגובה שלך לא מיצגת את החרדים ולכן לא רלוונטית לדיון. אם עוד לא, ואתה נראה כמו כולם, צייר בדעתך את הסיטואציה, במטוס, כשכמה בודדים, אבל צעקנים מאוד מתחילים עם ה"קנאות" שלהם, ורוב הציבור שותק ומהנהן, אתה תקום למחות? לתת בוקס? על מי אתה עובד... אין, אין חרדי שיקום וימחה נגד ה"קנאים". בטח לא כשיש ציבור גדול ששותק ומסכים.... ובפרט אם יש לך מה להפסיד.... (ידברו עליך, יחשדו בך, ירננו אחריך) עזוב, אנחנו מבפנים, עלינו לא יעבדו.... ולבדיחה, שהיא סיפור חסידי עם מוסר השכל: היו היה כלב שרצה להיות זאב, רץ לו הכלב ליער והתחיל להתנהג כמו זאב, לרוץ כמו זאב ולנבוח כמו זאב, כל חיות היער חשבו שהוא זאב, ורק הזאבים, בכל פעם שהוא התקרב אליהם, קראו לעברו: "לך מכאן, כלב!". וכך הוא הסתובב לו ביער ימים רבים, תוהה איך הזאבים מכירים בו שהוא כלב. עד שריחם עליו יום אחד זאב זקן, קרא לו ואמר: "דע לך שאתם הכלבים כאשר אתם נפגשים, אתם מרחרחים זה לזה בתחת, ואילו אנו הזאבים מרחרחים זה לזה באף, ולכן כשאתה מתקרב ללהקת זאבים ומרחרח להם בתחת, הם מכירים בך שאתה כלב" שמח הכלב, ורץ הישר ללהקת הזאבים, וראה זה פלא, כיון שרחרח להם באף, מיד קיבלוהו לחברתם, ושוב לא קראו לעברו ´כלב´. כך עברו עליו הימים בנעימים, מתרוצץ ביער עם הזאבים, והנה הוא פוגש את מיטיבו הזאב הזקן, רץ אליו הכלב להודות לו על העצה הטובה. אומר לו הזאב הזקן: "אני הרי מכיר אותך, ויודע עליך את האמת, לי, אתה יכול להריח את התחת !"

בן הרב

New member
תראה קשה לי להחליט אם אני צריך

לחייך או אולי להרגיש כלב
לענין איך אני ניראה, אני יכול להראות יהודי, גוי, דתי, או חילוני, זה משנה ביום, מיקום, ומצב, (אם זה באמת מענין אותך תפוס מבט בתמונה שלי) תראה אני כבר לא במצב שמעניין אותי מה אומרים, או כלשונם מה יאמרו הבריות, וזה עם כיפה על הראש, אני עדיין יודע שהייתי פותח תפה שלי ומשתמש נגדם ב"חילול השם" ו פאסט נישט דינא דמלכותא וכו´ מה שבא לראש ו/או לפה אבל סתם בשביל ההרגשה הטובה, אתה יודע איך זה מרגיש שחילוני פותח פה באידיש עסיסית, על פי רוב הם משתתקים ולא מבינים מאפה זה בא להם, תאמין לי מנסיון, אני לפעמים (ביום מצב ומיקום) עושה את זה וזה נותן לי תחושה אלוהית לראות אותם עם פה פתוח, וען דיי שיגעץ רעט אידיש

בטח תחייך !!! ../images/Emo9.gif

בנמשל, אתה אומר להם: "עלי אתם לא יכולים לעבוד, קיש מיר אין טוחס!" ובכל זאת, מי שראה חבורת חרדים נסחפים ב"קנאות" ומעודדים אחד את השני, יתקשה להאמין שאחד מהם יקום כנגדם. אם אתה כבר לא דתי, אז העובדה שאתה לא היית שותק, לא מחפה על השתיקה של כל החרדים שכן היו במטוס ושתקו.

למעלה