חם חם מהתנור!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ME

Me Against The Music-
Everytime-
I Got That Boom-
Breath On Me -
Outrageous-
Toxic-

didi14

New member
אני אהבתי את...

Outrageous את Toxic ואת Breath On Me. boom boom לא אהבתי כל כך. זה הולך להיות האלבום של השנה.

iRiS009

New member
אחרי ששמעתי כמה פעמים..

נדלקתי על השיר Outrageous, הוא לא מעצבן דווקא! אם תשימו לב..הפזמון ממש על בריטני! לפני המילים.. Outrageous (when i move my body)- היא מתנועננת ממש טוב! Outrageous (when i'm at a party)- היא מבלה במסיבות! Outrageous (in my sexy jeans)- היא כל הזמן בגינסים! Outrageous (when im on the scene)- היא בסצינות בסרט! Outrageous (my sex drive)- היא סמל סקס כזאת! Outrageous (my shopping spree)- היא עושה המוןןן שופינג! Outrageous (we're on a world tour)- היא יוצאת לסיבובי הופעות! Outrageous (that's me, girl- וכמובן שזאת היא..חח ואהבתי מאוד את הקטע אחרי זה שהיא אומרת: Outrageous *As i wanna be* Got these fellas chasin me It's about time i hit the street All my girls still feeling... me גם את השיר Toxic אהבתי! במיוחד את הקטע.. Baby can't you see I'm calling A guy like you Should wear a warning It's dangerous I'm falling ובשיר I Got That Boom Boomהוא גם מאוד נחמד בעצם..גם הקטע: I see you looking my way And I know that You have something to say Watching every inch of my body Like you wanted to play והמוזיקההההההההההההההההה ממממש ממש משגעת!!! השיר The_Answer- ממממש ממממממש לא אהבתי!! ציפית למשהו שונה..השיר הזה אכזב וגם שמעתי אותו כמה פעמים ולא הבנתי מה הקצב ממש.. השיר: Breath On Me אמ...יפה אבל הקול שלה יותר מידי לוחש כזה בשקט..ולא מבינים מילה וגם יותר מידי חושני! אבל אהבתי אותו יחסית..זה באמת דיסק מאוד סקסייי אבל בעיקרון נחמד ממה ששמענו! :)

../images/Emo41.gifלדעתי..

סינגל שני חייב להיות Everytime
עם קליפ יפה וסינגל שווה, הוא יהיה אחד השירים המצליחים שלה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifנכון../images/Emo70.gif

וגם בטוח שאוטרייגס יהיה סינגל רביעי או חמישי כי הוא היה אמור לצאת כסינגל ראשון.. אני מקווה מקווה מקווה שהיא תוציא ת אוטרייגס באמריקה (כי הם חולים על זה) ואת תנשום עלי באירופה (עובדה שקיילי מצליחה שם
) אחרת...תנשום עלי יכשל באמריקה...ואסור שהשיר הכי אהוב עלי יכשל
הבנתם
(
מופנה לבריט)

Itzik200

New member
לא הבנתי, מה יהיה סינגל שלישי ורביע

י לדברי MTV? ולדעתי BREATHE ON ME מאד יפה ויכול להצליח גם באמריקה ורק לא OUTRAGEUS כסינגל!! שיר חמוד אבל לא סינגל! לא פלא... פאף דדי או שזה אר קלי כתב? התבלבלתי...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלפי מה שאמרו

הסינגל הראשון היה אמור להיות OUTRAGEUS אבל בריטני לא רצתה שהוא יהיה כסינגל ראשון ובגלל זה פנתה למדונה, מה שגרם לך השסינגל הראשון יהיה Me against the music. לאחן מכן, בריטני רצתה להוציא כסינגל שני את Everytime ולבסוף הוחלט שלסינגל שני יוציאו את I've got that boom boom וסינגל שלישי יהיה Everytime. אחר כך..אלוהים גדול

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

אני לא יודעת מה איתכם... אבל אני
בכ-ל השירים הנ"ל
1. The Answer-
2. I Got That Boom Boom-
3. Toxic-
4. Outrageous-
5. Breathe On Me-
6. Me Againts The Music-
7. Everytime-

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב...אז הנה הדירוג שלי ../images/Emo6.gif

1. The Answer-
2. I Got That Boom Boom-
3. Toxic-
4. Outrageous-
5. Breathe On Me-
(כפול 1000) 6. Me Againts The Music-
7. Everytime-

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif"התשובה" פשוט

מזעזע
Outrageous מהמם
הכי יפה שלה מכול הזמנים

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאתה כ"כ הפוך ../images/Emo6.gif

תגידו... שמתם לב שהתשובה דומה לסלייב?? כאילו....ה-2 שורות האחרונות שלו ממש מזכירים את "all u people..."

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif איכסססססססס

"התשובה" דוחה
לOutrageous יש צילי מזרחי מדהים
ואם הזכרנו צלילים מזרחיים מה עם "מגע ידי"

iRiS009

New member
השיר "התשובה" באמתתתת..

דוחה!! פשוט איכס ממה ששמעתי!! אותו ממש לא אהבתי..ויש קטעים בכל השירים שממש מזכירים את כריסטינה! אפילו בקול שלה..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מגעילרה../images/Emo35.gif

בכלל לאאאאאאאאאאאאאאאאא
לפוסטמה הזאת יש יכולות וויקליות
לעומת בריטני ששרה יותר "חופשי"... לכרסטינה יש קול מדהים
אבל אני שונא אותהההההההההה

למעלה