חם חם מהתנור!!!

Polyphonic

New member
חם חם מהתנור!!!

Jive שחררו תצוגה מקדימה של: I Got That Boom Boom Breathe On Me (שכבר לא כזה סודי
) Outrageous Toxic ממש כאן!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאוקי...

בהתחלה לא אהבתי.. אבל השמיעה שניה... כל השירים מדהימים!!!!!!!!!1 במיוחד בום ותוקיס!!!!!! מהממים

Itzik200

New member
אוףףףףףףף אני רוצה לשמוע!!!!!!

לא רוצה ורוצה אני לא רוצה להרוס לעצמי את ההפתעה זה הכי כיף לשמוע הכל בדיסק...... נו תגידי תגובות מה הכי שווה??? שמעתי רק את ME AGAINST THE MUSIC ואת EVERYTIME את השאר אני לא רוצה לשמוע

Let Me Be

New member
וואווווו../images/Emo70.gif אני חייבת להגיד שממש

אבל ממש אהבתי בעיקר את טוקסיס (או מהשזה לא יהיה)
יאו... ובאמת אוטומשהו שיר כזה מעצבן...
שלא תעיז להוציא לו קליפ

../images/Emo41.gif../images/Emo4.gif

זה ... זה... זה... כזה... היפ הופ!! Outrageous זוועההה!! בום עוד יותר
Toxic שווה ביותר
(אני צריך לקטע של ה"זיופים".. הוא מפחיד..) אהבתי את המוסיקה של השיר הזה.. Breathe On Me מדהים

בום הכי יפה מכל השירים

toxic חמוד מאוד בריט און מי לא משהו Outrageous קצת מעצבן אבל גם יפה

Unicorn Fairy

New member
השירים של בריט' באלבום, נחמדים מאד.

זה לא האלבום הכי טוב שלה. השיר שהכי אהבתי היה I got the boom boom שיש לו קצב מצוין. שאר השירים די בסדר. בהתחשב בזה שהיא עבדה על האלבום עם פי דידי, שהוא לא אמן איכותי בעיניי. אני בטוחה שאם היא היתה נשארת עם הנפטונז היה יוצא לה לא אלבום מדהים אלא אלבום שייכנס להיסטוריה! כאילו, בשביל זה חיכינו מעל חצי שנה? ציפיתי ממש ליותר... ואני באמת אוהבת את בריט'. אבל האלבום הזה לא משהו. אני אוהבת היפ הופ אבל מה שהיא עשתה שמה זה דאנס עם נגיעות של גנגסטה ראפ (*שיעול*פי דידי*שיעול*) ואפילו שזה מתאים לה, השירים עצמם יכלו להיות טובים יותר. אאוטרייג'יוס שיר נוראי.

../images/Emo41.gifעל האלבום כולו..

אי אפשר לדעת.. אבל השירים הספציפים האלה.. אלבום מלא דאנס יהיה מצויין
ושוב.. Outrageous מזעזע
(אני שוקל להוסיף את זה לחתימה..)

Unicorn Fairy

New member
נכון, לא כל האלבום אבל...

אם כל האלבום יישמע ככה אני לא קונה אותו. אם כל הכבוד לבריט' ולכמה שאני אוהבת אותה אני לא אשקיע 90 שקל באלבום שאני לא אוהב.

../images/Emo41.gifאני..

אקנה בכל מצב.. כי זו בריטני.. וחוץ מזה.. בכל אלבום שלה יש איזה שיר או 2 שאני לא מחבב כל כך..

Unicorn Fairy

New member
שמע אני מאד אוהבת למשל את...

סיסטם אוף אה דאון - הערצה - ולא קניתי את האלבום האחרון שלו כי הוא היה גרוע. במקרה הכי טוב אני אולי אצרוב מחברה. אני לא אקנה אותו אם אני לא אוהב אותו ומהדוגמאות ששמעתי אהבתי רק שניים שזה BOOM BOOM ו-ME AGAINST... אז בשביל 2 שירים להוציא 90 ש"ח? נראה... נשמע אותו בחנות כשיצא ונחליט. אגב האם סיפרתי לכם שאני פריקית (שחורה, מהסוג שאתם מפחדים ממנו) ששומעת בריטני? נכון שזה קרוע?

../images/Emo41.gifמפחדים../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

משקשקים
יש כבר כמה שירים באלבום שמצאו חן בעיניי.. MATM, everytime, breath on me.. והשיר הכי "טרי".. toxic.. כתבתי טוב
כן..
ללא ספר אני קונה אותו
משום מה.. אני יותר מחכה לסינגל מאשר לאלבום.. מוזר..

Polyphonic

New member
Outrageous מזכיר קצת את...

Baby Boy של ביונסה בצלילים שברקע
וחוץ מזה, אני אישית
בכל השירים

Unicorn Fairy

New member
וכולנו יודעים כמה בייבי בוי...

זה שיר נוראי... בייחוד הקטע הוקרע ששון פול עושה "אתה אתה אנה יהה" ברקע. שופך.

iRiS009

New member
דעתי...

מכל השירים ששמענו עד עכשיו כולל החדשים שנתנו בקישורים..זה גם לדעתי לא האלבום הכי יפה שלה. זה מצוין שהיא הולכת על סגנונות מוזיקה חדשים אבל זה יותר סקסי כזה והקול שלה כל הזמן חושני כזה..השירים קצת מוזרים...אהבתי את המוזיקה בכולם!!!!!!!!!!! היא ממש מיוחדת..אבל איך שהיא שרה פחות..נראה ..

../images/Emo41.gifודעתי דווקא הפוכה..

היא שרה ממש ממש יפה
היא משחקת עם הקול שלה כמו שהיא לא עשה אף פעם..

../images/Emo11.gif הורדתי, שמעתי פעם אחת... ומחקתי

כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את ההפתעה... אבל לא יכולתי להתאפק
אז ככה... הכי אהבתי את Everytime
שיר מהמם
מאוד אהבתי גם את Breath On Me וכמובן שאני מכור ל-Me Against The Music
מהחדשים... הכי אהבתי את I Got That Boom Boom... אהבתי אותו מייד
את שני האחרים לא ממש חיבבתי... אבל שמעתי רק פעם אחת... בד"כ אני מתחיל לאהוב שירים אחרי כמה פעמים...

למעלה