חם חם מהתנור

Guid

New member
בקצב הזה, זה באמת קרוב. D:

שיהיה בהצלחה~! /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

P o o f i

New member
קרוב? ../images/Emo10.gif זה לוקח המון זמן.

כולם אומרים לי שאני עולה רמות ממש מהר, וזה ממש לא נכון.

Guid

New member
אני ברמה 43, ואני עולה רמה בשבוע...

אז אל תבכי~ P:

WhiteDireWolf

New member
תודה [= ../images/Emo195.gif

והפכתי לקוסם ברמה 8..... באמת נראה לי שאש יותר מתאימים לי....

deisy

New member
גם אני בברה

ועוד מלא מהפורום
אם תצטרך עזרה - בשמחה
(וכן, סורי על הטעות
)

Guid

New member
עוד אחד מברה!/tapuzforum/images/emo122.gif

מה נסגר?! זה כבר לא פורום מייפל סטורי, זה פורום ברה! /tapuzforum/images/emo6.gif

assasian

New member
ברוך הבא!!!!!!

היי קוראים לי גלעד בן 7 יש לי גנב ולוחמת רמות-גנב 29 לוחמת 52 אני בברה (שתהים בברה)אני ממליץ על קרח(זה סוג חזק!!!!)אשמח לעזור

icy woman

New member
היי סתיו (אני יותר אוהבת)

אני איריס ויש לי קוסם קרח רמה 101. כך שההמלצה שלי היא למה שלא שאלת- קוסם קרח. טובים לסולו ויחסית חזקים( אני מניחה שבדומה לאש).

IceFairy

New member
ברוך הבא, המלצה חמה ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני בישופ אוטוטו רמה 145, לא ממליצה לך על קלריק אם ברצונך להיות סולו, קלריקים ופריסטים מאד חלשים, אין אפשרות להתמודד לבד מול מפלצות חזקות ותמיד יש צורך במלווה לוחם צמוד, מה שהופך את הפריסטים לתלותיים בצורה בלתי רגילה עד כדי מטישה, קלריק/פריסט נחשב לחזק ביותר רק בעבודה רביעית, אז נכון שההמתנה והקושי בכל הרמות עד עבודה רביעית היו שווים כל רגע של סבל, אך התלותיות הכי הרגיזה אותי, אני טיפוס של סולו גם כן. היום ברמה שלי אני נהנית לעשות סולו בכל מפה שאני רק רוצה. כקלריק לא היו לי "בעיות כלכליות" מרגע היותי פריסט הפכתי לענייה, היו זמנים שחשבתי לפרוש בגלל חוסר האפשרות להרוויח כסף ולהתאמן, מה שקיבע אותי די הרבה זמן באותן רמות. מאחר ויש לי חברים/ות ברמות שלי שהם קוסמי אש, הייתי ממליצה לך בחום ללכת על הקלאס הזה, הם נחשבים לחזקים יותר מקוסמי קרח, ובכלל התקיפה שלהם בעבודה רביעית (מטאורים) מאד מיוחדת.

תוספת לגבי קוסמי אש

כאשר יש להם את סקיל הרעל ממוקסס, הם מסוגלים להתאמן במפות הכי חזקות של ליפרי עוד ברמות של 80+. הרעל שלהם מוריד את הHP של המפלצת ל1 וכל שעליהן לעשות זה חץ של אש. קשה.. אבל הם עולים רמות במהירות ! העניין הוא שאני מחבבת יותר את הקרח, כי הוא מקפיא את המפלצות, מה שנותן לך מרווח נשימה והמפלצות לא יכולות להפעיל עליך קסם. לי יש גם בישופית. יוצאת הנשמה להגיע לרמה 120. אם אני הייתי צריכה לבחור היום קוסם בלבד קלריק, הייתי בוחרת דווקא בקרח, כאשר קודם למקסס את הקרח ולא את הברקים.

P o o f i

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כמובן שאמליץ לך על קוסם אש-רעל, אני נהנית מהעבודה שלי. ציינת שאתה צריך כסף, ואני לא חושבת שזה משהו שהוא ממש נחוץ להתחלה, אחרי הכל אתה תמצא דרכים להשיג כסף (והמון) ברמות גבוהות יותר. איזה שרת אתה? אני מוכנה לעזור לך אם אתה בסקניה.

בתור קוסמת אש רעל דרגה 158 - ממליצה !

כמו שמישהו כתב כאן. יש אפשרות להרעיל מפות שלמות של מפלצות, לחכות במקום בטוח שירד להן ה HP ואז להרוג במכה קטנה. בעבודה רביעית - תענוג !!! ובנוסף - אין מישהו שיכול לבוא להציק לי (וכולנו יודעים שבמייפל יש המון ילדים אגרסיביים). אם אני מתאמנת ומישהו חשקה נפשו במפה שלי - מיד כשרואים שאני קוסמת אש רעל עוזבים ולא מציקים לי.

למעלה