חם חם מהתנור

WhiteDireWolf

New member
חם חם מהתנור ../images/Emo195.gif

ממצב? אני סתיו (או סטיב, איך שבא לכם) מחיפה.... יש לי קוסם ראשון רמה 9 (
) מקבלים? [= אני גם צריך עזרה בלבחור עבודה שניה- אני לא בטוח בין קלריק (כסף,הילים...) לאש/רעל (כח) מצד אחד אני חדש וצריך כסף ומצד שני לא הכי אוהב חלשים- ונראה לי שאני יותר טיפוס של סולו... מה אתם מציעים?

Guid

New member
ברוך הבא סתיו! או סטיב, איך שבא לך~

אני עידן, בן 21. יש לי האנטר, רמה 43, בווינדיה~ אם תשאל אותי, אני הייתי בוחר באש/רעל (כבר יש לי אחד, גם הוא רמה 43) כי הוא חזק. קלריק הוא פחות חזק... בכל מקרה, ברוך הבא לפורום! D: אתה מוזמן להשאר, יש לנו כאן קהילה חמה ומתוקה~ ^___^

ReallyWrong

New member
אני מעדיפה קלריקים..

עולים רמות מהר, היל*-*, תמיד תמיד רוצים אותם בPQ והסקילים של F\P די שעממו אותי אה, ברוך הבא [זה רק נדמה לי או שאנחנו חולקים הודעה אישית? סימפל
]

Guid

New member
הסקילים של אש/רעל באמת די משעממים..

אם זה לבחור בין אש/רעל לבין קרח/ברק אז אני בוחר בקרח. D: מה שכן, אין מה להשוות בחוזק. אש/רעל הוא באמת היותר חזק מבין השניים. התלבטות לא קלה... D:

ReallyWrong

New member
פיפ, איך רואים שרק קמתי.

יותר מדי מסנג'ר, מעט מדי תפוז.. חתימה** כמובן

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

לא הבנתי על איזו ``הודעה אישית`` דיברת באמת... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo140.gif

לא צחקתי עלייך, צחקתי ממך D:

WhiteDireWolf

New member
אבל אני כבר פחות בכיוון של קלריקים ../images/Emo195.gif

והחתימה- simple plan rules

deisy

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

קודם כל חבל שחיכית עד רמה 9.... פיספסת רמה וזה משמעותי.. כדאי אולי לפתוח אחד חדש ולבחור מקצוע כבר ברמה 8... לי יש פריסטית רמה 95, אישית אני מאוד אוהבת אותה, אבל כן.. היא קשה לסולו... פרטי מעלה אותה הרבה יותר מהר... אני גם טיפוס של סולו, ודי התרגלתי.. אבל אש יהיה לך הרבה יותר קל בתור סולו... יש פה קוסמת אש (רוזי) ברמה די גבוהה (מעל 100.. לא זוכרת בדיוק כמה, סורי רוזי
) והיא בטח תוכל לתת לך תמונה יותר טובה לגבי קוסם אש ורעל.. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! באיזה שרת אתה משחק?

למעלה