חם חם חם...בתל אביב

ephi79

New member
קבל

לינק מדובר על הבמאי של בבל, וסרט הרבה יותר חזק לדעתי (וקשה לצפייה) לא יודע איך קוראים לסרט בעברית

ephi79

New member
חשבתי שזה אולי נקרא כך, אבל זה היה נשמע לי

דומה מדי ל"מציאות נושכת", אז חשבתי שאני מערבב. מי לעזאזל מתרגם את השמות האלו???

laife

New member
בעברית - אהבה נושכת

תקציר: טריפטיך קולנועי גאוני המתרחש ברחובותיה האלימים של מקסיקו סיטי, "האהבה נושכת" הוא אחד הסרטים המדוברים של השנה, ובוודאי מאלו שהסיטו את תשומת הלב לתעשיית הקולנוע המתעוררת של מקסיקו. שלושת הסיפורים שבסרט, המתרחשים לסיפה של תאונת דרכים קטלנית, מביאים למסך סוגים שונים של מערכות יחסים בין אחים, אוהבים וכלבים בהם שולט יצר הקיום ומאיים לטרוף הכל. התוצאה, בסגנונו הקולנועי המרשים של אלחנדרו גונסלס איניאריטו, בסרטו הראשון בסה"כ, היא טור-דה-פורס קולנועי, האוחז בגרון ומסרב להרפות, שכולו קינה ישירה, בוטה, נטולת מיליגרם של חמלה מיותרת, יצירה סוחטת, תובענית, אך גם מתגמלת,

אאכן בבל סרט צפוי

למרות זאת, השמרטפית המקסיקנית גוררת אהדה, מטרת הסרט, חשובה ומעלה בעיה שהאמריקאים עוד לא נתנו תשובה עליה. זה סרט שמאלני במונחים ישראלים.

יש שם סצינה

שבה ילד בן עשר מאיים על אביו ברובה. לאחר שהוא עבר שטיפות מוח נגד ההורים שלו. אוי,כמה שהיא היתה קשה לצפיה .וכמה ,עם זאת, היא גרמה לי להבין שסדנא דערא חד הוא , ושהמפלצות של בני ברק לא שונות מחיות האדם ההן באפריקה.

דוקא בבני ברק נראה לי יותר הגיוני

משום מה יותר הייתי מאמין לשטיפת המוח בבני ברק מאשר לשטיפת המוח של הילד שיכון את קנה הרובה לעבר ראשוו של אביו. זה נראה לי פחות הגיוני, אבל מכיון שהסיפור מבוסס על אמת, יתכן שגם זה קים... אם כי כל אופן מות פיזי הוא יותר גרוע. כלומר להרוג תמיד ישאר הכי גרוע (אני יודע שאפשר להרוג גם במילים)

היום בבוקר הייתי בת``א

וואו איך שירדתי מהאוטובוס חטפתי ``מכת חום !!``. איך אתם בכלל בעיר הזו? זה ממש סיוט ! עם כל הסירחון והמלא זבובים. ממש גועל נפש ! אייכסססס !!!

די כבר לטנף על ת"א! ../images/Emo31.gif

בסדר, הבנו שיש לנו חרא מזג אוויר והכל פה מלא זבל וזבובים. אבל יש פה יתרונות שהירושלמים היו מתים שיהיו להם: עיר ערה כל הלילה, מוניות שרות, חיי לילה ענפים, מחסור בדוסים. אז די, פשוט די. <ושלא יחשבו: מיכלי ירושלמית לשעבר.>

למעלה