חם חם חם...בתל אביב

חם חם חם...בתל אביב

סתם ממעמקי המזגן..
מה אתם התל אביבים עושים בשבת? (גם הירושלמים..)
ספר טוב שקראתם לאחרונה?
סרט טוב שראיתם..? לא חייבים לענות .... אההה וגם אפשר להוסיף תמונה טובה שצילמתם או ראיתם לאחרונה.....

אני אתחיל..

ספר טוב שקראתי לאחרונה..רודף העפיפונים..מומלץ.. סרט טוב שראיתי לאחרונה...פשעי שנאה אמהה תמונה טובה זאת...

barr1969

New member
אני אומרת: מאוורר

חוסך כסף, אם אתה לא בדיוק משפץ את הסלון, או מבשל. ספר טוב: .1984 קשה אבל טוב. סרט: קזבלנקה <לא אמרתי טוב או לא. סוג של השלמת בגרויות> תמונה: שם פרטי, נסה מאוחר יותר. עכשיו אני לא בקטע של אנונימיים.

uri80

New member
קזבלנקה טוב. אם הסרט הצליח להחזיק מעמד מאז

1943 ועוד לא נס לחו, חזקה שהוא טוב. "נראה לי שזו תחילתה של ידידות נפלאה"

בירושלים נעים

אבל באזור הכנרת הרבה יותר חם, ואם אתה רק זז, אתה כבר מתחיל לנזול. תאמינו לי, עבדתי שם עכשיו שבועיים. אז שבת בי-ם זה פיצוי על החום הזה. אבל ישנתי כל היום. וממחר עבודה בתל אביב. אני לא קורא הרבה, אבל האחרון שקראתי ונהניתי ממנו מאוד הוא כימים אחדים של מאיר שלו. וזו בוטן, כלבה שעבדנו איתה השבוע בצילומים לסדרת טלויזיה בכלביית אפיקים, (היו עוד הרבה כלבים) אבל חו"מ שהיא יפה, (למרות שבד"כ אני לא אוהב כלבים קטנים כאלה) היא מאוד חכמה. ויודעת לעשות הרבה דברים מיוחדים כשמבקשים ממנה. ועושה רושם שיש לה גם לב טוב.

barr1969

New member
אולי היא מהסוג שאינו מותר

אולי סיומת שאינה מקובלת בתפוז, או גודל קובץ במשקל שמעבר ל500 KB

נצל"ש שינויים

נכון שמקובל לחשוב ולהגיד שאנשים לא משתנים באמת. שהסיבות והסביבה משפיעות אבל הבפנכו נשאר אותו דבר. כמובן שאלו שטויות. למעט מתי-מעט שזכו (או לא) להיוולד עם אישיות חזקה. כולם משתנים והכל משתנה. ממש הכל החל מטעם מוזיקלי ולבוש עד תוכניות לעתיד. יש בידיעה הזו המון חשש מחוסר היציבות כי בעצם שום דבר לא בטוח ולא סופי. ומי אני בכלל ומה אני (ורכבות שדוהרות בתוך עיניי, וחושך) וקצת בעייתי בקבלת החלטות. כי ההחלטה היא כמובן בהתאם למה שמרגישים עכשיו. והדברים משתנים כל הזמן. חוצמזה, האם השינויים מתרחשים מעצמן או שהם תוצאה של החלטה. בטח שהשובה היא גם וגם. יש החלטות שגורמות לשינויים. ויש שינויים שנגרמים כתוצאה מהגיל/סביבה/נסיבות. ועל אלו אני מדברת. שיש שלב מסויים שאני נעצרת ופשוט לא מכירה ולא מבינה איך הגעתי הלום. אפשר פשוט להחליט שלא מתאים לי ככה וליזום שינוי. זה עובד? איך? ובכלל הקצבתי לעצמי זמן לקבל החלטה חשובה ואני ממש לא מצליחה לקבל את ההחלטה הזו. איזו תקופה משונה. לעזאזל.

ephi79

New member
ואני, מעולם לא הרגשתי שהשתניתי,

עד לרגע זה. טוב, לא בדיוק רגע זה, אבל עד לתקופה האחרונה. תמיד הרגשתי שלמרות הכל, השינויים החיצוניים, החוויות, המעברים, בפנים נשארתי אותו דבר בדיוק. ופתאום עכשיו אני מרגיש במקום מאד שונה, ולא מבין איך הגעתי לפה. ואני תוהה אם זה טוב או לא, אבל זה כמעט בלתי נשלט. וזה הזוי, מוזר, ומפחיד. אללה יוסתור.

לדעתי אנשים משתנים כל הזמן

אולי לא במודע או מרצון. אבל במבט לאחור בטוח תשים לב לזה. המלצה, מכתבים מהעבר פלוס פגישות עם חברים-של-פעם ימחישו זאת.

שינויים זה טוב

טוב מאוד אפילו, אם לא היינו משתנים כל הזמן היה ממש משעמם, הבעיות היו אותן בעיות והפתרונות אותן פתרונות. אני אישית עברתי 5 פעמים בחיים שינויים כ"כ קיצונייים עד שלא הכרתי את האדם הזה שהיה אני לפני כן, ב4 מתוך חמשת הפעמים האלה השינוי הקיצוני היטיב עימי ברמות שלא חשבתי שאפשריות בכלל. אדם שמצליח להסתגל לשינויים מהר שורד טוב . אדם שמקדם את השינויים בברכה הוא השורד האולטמטיבי.

הכל טוב

ספר טוב.. האדם מחפש משמעות - ויקטור פרנקל. סרט טוב.. אני כבר חי בו. תמונה טובה.. ויקטורי.

צץ לאחר שנים של קריאה אקטיבית ותשובותי הן..

ספר: "אם יש גן עדן", סירבתי תקופה ארוכה לקרוא אותו עקב שנאתי לספרי טרנד, נכנעתי, והוקסמתי. סרט: "אחי איפה אתה".. תמונה.. (לא שלי.. הורדתי מאיזה אתר.. אבל גדולה)

למעלה