חם חם חם...בתל אביב

אני יודע שאני חמוד, אבל תמיד כיף לשמוע שוב..

וכן.. אחלה תמונה.. ושלום שלום גם לך.. : )

uri80

New member
"אחי איפה אתה" הוא אחד הסרטים האהובים עלי

סרט ענק. נו טוב, האחים כהן...

ephi79

New member
../images/Emo6.gif איתן ויואל כהן הם לא יהודים?

הצחקת אותי.. הם יהודים וחצי, גם אם הם לא שומרי פאקינג שבעס.

barr1969

New member
עד עכשיו ידעתי שאפשר להיות חצי יהודי

שזה שליש ממה שנתת להם. אבל אתה צודק, גם אם לא באחוזים, מתוך nrg תרבות, מגלים את אמריקה: עם שמות כמו ג'ואל ואיתן כהן, השיוך האתני של שני התסריטאים-במאים המחוננים האלה ("פארגו", בארטון פינק") רחוק מלהיות תעלומה. הם נולדו וגדלו במינסוטה, להורים פרופסורים. האב התמחה בכלכלה, והאם בהיסטוריה של האמנות. בסוף יצאו להם שני ביטניקים. בשורה אחת עם ד"ר רות וסטהיימר, סטיבן ספילברג, ודומיהם.

מה עושים בשבת...../images/Emo1.gif

בעיקר קוראת ספרים וישנה...
ספר טוב שקראתי לאחרונה- יש כמה... אתמול קראתי את "אם יש גן עדן" (קצת באיחור...מדהים!), את "יצר לב האדמה" של שהרה בלאו (מצויין!) ותוך כדי אני קוראת גם את "אומנות האהבה" של אריך פרום [אני תמיד אוהבת לקרוא 2-3 ספרים במקביל...]
סרט טוב שראיתי לאחרונה - עקרונית אני לא רואה הרבה סרטים. ראיתי לאחרונה את "הבועה" (באיחור אלגנטי ביותר...) וזה די חדר אלי. סרט טוב שאני אוהבת מאד וראיתי מזמן הוא CLOSER. פשוט נותן בעיטה לפנים. מאז שראיתי אותו, לא זוכרת סרט שעקף אותו חוץ מ"לחזור" של אלמדובר... ורציתי לצרף צילום מדהים שצילמתי בצפון , אבל הוא כבד מידי...

סרטו נוסף שראיתי:

"אחרי החתונה". סרט דני חזק, רגשני מאד. כמו שאני אוהבת. <והעיקר לראות עם מישהו שאוהבים הא?>

דסדס

New member
הייתי רוצה שהמזגן הארור יפעל

רחובות, לומדים לומדים... היום המבחן הראשון... "אל מחוץ לאבק" של קארן הסה. ספר שונה, מיוחד במינו, תענוג לקרוא- ממש לא מתאים לכל אחד. סרט זה כבר יותר קשה, לאחרונה יש בדירה שלי סרטים מוזרים... החדש של טרי פראצ'ט (משהו עם בום אני לא זוכרת בדיוק), אם הייתי מצליחה לעקוב מה קורה שם (אם היה תרגום לבריטית שהם מדברים) סביר שהייתי נהנת ממנו... תמונה מוונציה, כמה שאני מתגעגעת לעיר הזאת, אני צלמתי ואני חושבת שזו אחת התמונות הכי טובות שצילמתי אי פעם....

למעלה