חליפת מכתבים

hanibaalsmith

New member
חליפת מכתבים

בס"ד שלום לכל חברי הפורום אני לא בטוח שאני מפנה את שאלתי לפורום המתאים אבל זה נראה לי כפורום המתאים ביותר מכל הפורום המוצעים בתפוז להציע את בקשתי. האם מישהו רוצה להתכתב איתי על כל מיני נושאים שמעניינים אותו,אני חושב שאוכל למצוא רמה משותפת איתו ואם לא אשתדל ללמוד ממנו כי מכל מלמדיי השכלתי.פעם נהגתי לכתוב מכתבים לחברתי אבל לצערי נפרדנו ומאז זה חסר לי מאוד-כתיבת מכתבים והעברת חוויות אינטלקטואלית וכתיבה יפה .אז אני מציע אם מישהו מעוניין בחלופת מכתבים איתי מאוד אשמח. אפשר לפנות אליי במסר אישי ומשם אפשר להתקדם לחליפת אימיילים סתם בשביל הרקורד.פעם עשיתי את מבחן הIQ של מנסה וקיבלתי 156.נמצאתי מתאים אבל החלטתי לא להצטרף למועדון של מנסה בגלל סיבות ששמורות איתי. תודה רבה לכולם

neko

New member
זה פורום מתאים, כמו כן הפורום

"פילוסופיה לכל" גם יכול להיות מתאים לא פחות. ד"א, למה להתכתב באופן אישי? בשביל זה יש פורומים, ואתה יכול להעלות כאן כל מיני נושאים ולראות מה יצא. הדינמיקה הקבוצתית בד"כ יותר מעניינת מאשר דיון 1 על 1.

hanibaalsmith

New member
נכון,אבל...

חליפת המכתבים גורמת יותר להשקעה בכתוב ולא סתם לזרוק רעיונות לדיון.במכתבים יותר קל למקד את העניינים.אני יודע שהפורום הוא מקום מצוין אבל רציתי משהו אחר.ודה לכם בכל מקרה

rocket

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש מסכימה איתך. אין כמו החלפת מכתבים.

hanibaalsmith

New member
נכון,אבל...

חליפת המכתבים גורמת יותר להשקעה בכתוב ולא סתם לזרוק רעיונות לדיון.במכתבים יותר קל למקד את העניינים.אני יודע שהפורום הוא מקום מצוין אבל רציתי משהו אחר.ודה לכם בכל מקרה

למעלה