חלומות פז

חלומות פז../images/Emo35.gif

אומרים שחלומות שוא ידברו אומרים גם שחלום שחלמת ביום חמישי בלילה שבין חמישי לשישי..זה חלום שיתגשם. מצא חן בעיני לחשוב כך.. אבל מאז שאני שמעתי את זה..לילות חמישי הפכו להיות לילות של התלבטות.. של בקשות.. של מחשבות.. על מה אני רוצה לחלום הלילה..והאם זה יתגשם. בבוקר יום שישי אני מתעורר ושוב חוזר לישון.. אם לא חלמתי על מה שרציתי..

יערית

New member
ז"א שגם

לידות שבין חמישי לשישי מביאים ברכה? בוודאי !!!!!!!!!!!!!!
אל תאמין לכל מה שאומרים לך אגוז,תחלום בכל יום ותגשים מציאות.

בני מזל גדי נאיביים

אין מה לעשות.. וחוץ מזה יש בחלומות דברים יפים.. לא פעם את הולכת לישון עם מצב רוח מגעיל.. וקמה בבוקר כאילו כל הכעיות שלך נפתרו..והם לא כל כך קשות לפתרון.

יערית

New member
בדיוק

הלידה הזו שכתבתי עליה,זו הלידה של הבכור הגדי שלי, נאיבי מקסים ,חכם אינטילגנט,מצחיק,שובב ומלא טוב לב, הוא הולך לישון עם חששות {כנראה הגיל} וקם מלא תקוות, טוב ככה זה שמעבירים חצי לילה לצידי
בבוקר הדברים נראים אחרת אין ספק .

יערית

New member
אין מה לדאוג

אני מוותרת על חצי המיטה לטובתו באמצע הלילה, ישנם תקופות כאלו שזה מתבקש...

פעם שמעתי שלא מומלץ להרגיל ילד

לבוא למיטה של ההורים.. זה יוצר כל מיני בעיות ותלות כזו או אחרת,ופוגע במערכת היחסים הזוגית(מה שאצלך אני מבין לא קיימת בשלב זה) אגב בן כמה הגדי שלך? אני חולה על ילדים בני מזל גדי.. הם מגניבים..

יערית

New member
השיחה גולשת

למקומות אישיים.מכירה את כל המומלצים למינהם לגבי שינה עם ילדים,הילד נכנס לישון במיטתו,זה הנחשב,הוא בן 8.5 ומכיר היטב את החוקים בבית,זה לא כולל שינה עם אמא.אבל תמיד יש יוצא מן הכלל..במיקרים של פחדים שמפריעים לכל יושבי הבית להרדם,אני מעניקה לו עד חצי המלכות

למעלה