חלום

קמהדנו

New member
חלומות נעימים

סליחה על השיגועים

קמהדנו

New member
למה מדברת ככה?

חבל רק שכמעט אף אחד לא התעניין בתורה הייחודית שמהנטה הביא לכם כמו משה החוזר מההר עם שני לוחות הברית והעם עושה על האש

בארס

New member
הי הי

הסיכה נתקעה, עכשיו לא צריך לקפוץ עם המגפיים על חתיכות הלאטקס. אני רוצה להציע עוד גישה... לא מזמן נתקלתי במאמר של בחור חביב בשם עופר אשכנזי (שהוא גם מאמן אישי) אני לא ממש מכיר אותו ואני גם טיפוס די בררן (בלשון המעטה) בכל הקשור לפילוסופיות ובטח בכל הקשור להתפלספויות. המאמר עצמו הוא די ארוך אם כי מאוד קל לקריאה וברור, בגדול הוא מציג שם את חיי האדם מזוית מסויימת ובניסוח מסויים ואפשר להעריך את הדברים והרעיונות הכתובים בו במידה זו או אחרת אבל בתוך המאמר הזה "תפס" אותי ניסוח אחד ממש מוצלח שמעביר שני מסרים סופר חשובים לדעתי ואני מביא אותם להלן: "-:במגרש המשחקים של הנשמה -לזמן אין משמעות זהו אחד האתגרים המשמעותיים ביותר ,העומדים בפני כל שחקן ,בשר ודם .זאת מכיוון ,שעצם הווייתו של הגוף הפיסי שלנו ,היא הרצון לשרוד .עם זאת ,מבחינת זווית הראיה של הנשמה הגוף הינו כלי בלבד ,ומגרש המשחקים אינו מוגבל לתוחלת חיים אחת .ארוכה ככל שתהא .קונפליקט בסיסי זה ,הינו אתגר עבור המוח האנושי ועבור הנשמה כאחד . זאת משום שהנשמה לעולם אינה יכולה לכפות את דרך התנהלותה כנגד ציווי ברור ומפורש של המוח שלנו . -מטרת המשחק*** היא התמקדות בלימוד הכללים שלו ,והכרת גבולות מגרש המשחקים . ההצלחה במשחק הנשמה אינה נמדדת במושגים של ניצחון או כישלון אלא במושגים של השתתפות /יוזמה או הימנעות .באופן מוזר אולי ,הצלחת הנשמה ,מבוססת על גישתה ודרך התנהלותה הרגשית בנסיבות מסוימות ,ולא על עצם בחירה כלשהי " (***המילה משחק בהקשר הזה באה לייצג את מסע התפתחות הנשמה - הערה של בארס) מצורף גם המאמר המלא

קמהדנו

New member
טוב אז זהו

עכשיו כולם יודעים מי זה מי תוכל ללכת סופסופ לישון
ונחזור לשגרה המיוחלת

קמהדנו

New member
צרף צרף (מאמר)

חתיכות לאטקס
טוב לדעת שמישהו שומר על הגב שלי גם כשאני לא אני

מהנטה

New member
ל-onmyway

החיים בעולמות הנמוכים מתאפשרים הודות ליחסי גומלין בין שני כוחות רבי עוצמה כוח האק וכוח הקאל. חיובי ושלילי אהבה וכוח כוח האק יורד מהעולמות הטהורים החיוביים האלוהיים ומעניק אהבה וחיים לכל המתקיים בעולמות הנמוכים

lost insight

New member
למהנטה

החיים הם משחק אני לא יודע מי את \ אתה, אם זאת תחפושת לפורים או סתם אישיות מזוייפת :) מצטער על ההטרדות ממקודם (מקווה שאין לך עבר של פגיעה מינית)

alissa

New member
איזו נשמה מתוקה

אתה! לא חושבת שקיימת בחורה כל שהיא בעולם שלא חוותה פגיעה מינית מסוג כלשהוא. ברם, רצוי מאוד מאוד ללכת מעבר לזה.

מהנטה

New member
תשובה לאבי

הקשבה לשתי האיכויות האלוהיות - האור והצליל התבוננות ברשומות הנשמה כולל עבר ועתיד הרחבת התודעה דרך מסע נשמה חלומות על רבדיהם השונים הדרכה רוחנית באירועי היום יום

lost insight

New member
../images/Emo45.gif

איזה רבדים עדינים של מציאות אתה חווה בחיי היום יום. כל הכבוד :)

למעלה