חלום

מהנטה

New member
חלום

הנשמה לעולם אינה ישנה זו יחידה של מודעות כשהגוף ישן תודעת הנשמה ערה זיכרון של חויה זו מכונה תכופות - חלום

מהנטה

New member
חלום (המשך)

המהנטה הוא המסטר של החלומות אחת מהדרכים בהן הוא מנחה את תלמידיו הרוחניים היא דרך חלומותיהם הוא משתמש במצב החלום של הפרט כדי לסייע לו להשתחרר מקרמה, ולהביא לו הבנה רוחנית מטרת המתרגל הרוחני היא לנוע כרצונו בין העולם החיצוני, או הפיסי, לעולמות הפנימיים, הרוחניים דבר זה ניתן לביצוע באמצעות תרגילים רוחניים, ועל ידי שימוש מודע בחלומות

alissa

New member
Thats it!

עכשיו אני יודעת מי אתה. מיסט ולא אחר.

מהנטה

New member
?

מצער שאתם משחקים משחקים במקום לעסוק ברוחניות אמיתית

קמהדנו

New member
מהי רוחניות אמיתית?../images/Emo12.gif

במילא אומרים שהכל זה "המשחק של אלוהים"

ofer8888

New member
זאת ועוד

מסופר על אחד החכמים מימים עברו, שעמד לו על גבעה וצפה אל השוק, לפתע התגלה לו אליהו הנביא, שאל אותו החכם: "התוכל לומר לי מי מבאי השוק הוא בין בעולם הבא". אמר לו אליהו: "רואה את שני הליצנים המשמחים את הקהל, אלו מובטח להם עולם הבא". קפיש קמהנדו, זה שמשמח אנשים, מעלה חיוך על פניהם, דולה את נשמתם, ולו לרגע קט, מעמקי תהום העצבות. בקיצור שמור לך מקום טוב,

אינקה

New member
אתה לא עופר מבני ברוך?

נדמה לי שאירחתי אותך פעם בפורום שלי ב YNET.

o n m y w a y

New member
אני לא רואה שום מישחקים של כוח

כדיי שתבדוק את המשקפיים מהנטה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותם למשהו יותר קרוב למציאות שתספק אותך במקום לגרום לך להרגיש חלש... מדוע זה לא תראה את האחווה ששורה בין האנשים שנאספו כאן בבית קט זה, למרות דעותייהם השונות, המקורות, ובלי להתפלצן, אתה מוזמן חזרה לכדור ידידי בזמנך החופשי.

מהנטה

New member
?

תשמע צריך ללכת לישון ורק *שנינו* כאן נהנית מספיק לפורים אחד אני לא רוצה שתמות מצחוק כמו שקרה להם בסרט של מונטי פייטון רמז מספיק טוב?

o n m y w a y

New member
מסתבר שגם הגבוה מוכן לרדת

ולקרוא את הודעותיו של הנמוך בשקיקה עד כדיי דיקלום. מה קורה עם הרמז? יש עוד אחד אולי בקנה?

מהנטה

New member
כנס כנס מהר מהר

עוד רמז זאת הדמות הרביעית שלי, הסוכן הרדום והמסוכן מכולם...

למעלה