ישנן רמות שונות כל אחד יכול להתחיל לתרגל ולב לבו של התרגול הרוחני הוא האהבה
מ מהנטה New member 7/3/07 #14 ישנן רמות שונות כל אחד יכול להתחיל לתרגל ולב לבו של התרגול הרוחני הוא האהבה
א אבי בכר 2005 New member 7/3/07 #37 נראה לי שאתה זה שצריך לקבל פרס על מפעל חיים לא אני וחתיכת מפעל בנית לך, פס ייצור לניקים, לינקים, שטיקים וטריקים ה.מ.י
נראה לי שאתה זה שצריך לקבל פרס על מפעל חיים לא אני וחתיכת מפעל בנית לך, פס ייצור לניקים, לינקים, שטיקים וטריקים ה.מ.י
ק קמהדנו New member 7/3/07 #38 נראה לך שהבודהא ומהנטה יכלו להמשיך בשקט עוד כמה שבועות אבל הם רחומים וחנונים (בשווא נע) כנראה ניפגש בחלומות...
נראה לך שהבודהא ומהנטה יכלו להמשיך בשקט עוד כמה שבועות אבל הם רחומים וחנונים (בשווא נע) כנראה ניפגש בחלומות...
L lost insight New member 7/3/07 #42 אבי, אתה מלך ../images/Emo13.gif תגיד, ניסית להפליל את עליזה בכוונה, או שבמקרה זה יצא ככה?
A alissa New member 7/3/07 #49 מה סתומרת? אין לי פתיל קצר טוב נו..גם לא ארוך. אבל בטח שלא קצר. בינוני כזה. ברק - אתה על הקנה שלי.
A alissa New member 8/3/07 #53 אאוצ' ועל זה נאמר שאנו רואים רק את מה שאנו הווים. הכל עובר עליי ופתילים בידיי.
א אבי בכר 2005 New member 7/3/07 #50 אתה מייחס לי תיחכום שהוא הרבה מעבר ליכולות שלי שלא לדבר על סיגנון ערמומי משהו יחד עם זה אתה יכול ללמוד לא מעט על עצמך מתוך זה
אתה מייחס לי תיחכום שהוא הרבה מעבר ליכולות שלי שלא לדבר על סיגנון ערמומי משהו יחד עם זה אתה יכול ללמוד לא מעט על עצמך מתוך זה