חלאס

sdavid1

New member
מספיק לריבבבבבבבבבבב..כנסוו../images/Emo26.gif

מה קורה בפורום???????? תפסיקו כבר לריב ..מי שנכנס לפורום רואה את כל הקללות שכתבתםם וזה לא יפהה.. כל אחד ודעתוווווווו ==> ת=פ=נ=י=מ=ו למה לריב כדי שיחסמו אותככםם?!!?!? מנהלים!!! קדימה לעשות פה סדרר

כנסו כולם ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני רוצה להגיד לכם משהו: ת'אמת ירד לי כל החשק להיכנס לפורום הזה,באמת,אני אוהבת את האנשים כאן מאוד ואני התחברתי איתכם,אבל הריבים האלו באמת עלו לי על העצבים,אי אפשר ככה. לא נעים להיכנס לפורום ולראות אנשים מלכלכים על כוכבים(אני מדברת על המורדים ורבלדה)מישהו אומר שדולסה לא יפה אז מישהו חייב להגיד מה פתאום היא יותר יפה מאנהי ומכול מי שברבלדה ומתחיל לתקוף,זה לא נעים,להיכנס לפורום. ובאמת כמו שאמרתי בהתחלה אני לא יודעת אם אני כבר רוצה להיות כאן עם כל הריבים האלו.

efif1212

New member
../images/Emo140.gifכדי שנרגע קצת...

מצאתי תמונה מזה חמודה! למרות שזה לא כ"כ דומה להם..אבל זה מצחיק קצת... ויאללה מפסיקים לריב אחיותי! (ואחיי..חחחח) טה אמו טודוס!!

Pollitaaaaaaa

New member
אני מסכימה ../images/Emo45.gif

אבל יש גבול לכל דבר - גם לסבלנות שלי! עדדדדדדדדדדד שמגיעים לכריס אנהי ודולסה => הסבלנות שלי נגמרת לכריס בעיקררררררררררררר

Christopher1

New member
מה קשור דולסה לכל הריבים

מסכנה דולסה מה היא השעיר לעזעזל כפרות עלייה

efif1212

New member
חחח זה אמורים להיות..

באמצע בבנות רובר... ובאמצע הבנים אמור להיות ג'ובאני.. לקח לי קצת זמן לעלות על זה...

חחחחחחחחח ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

זה בכלל לא דומה להם,ובעיקר רובר מה עשו לה?! אבל אף אחד לא דומה.

HEN0121

New member
הפורום הזה כבררררררר

נמאס כל החיים ריבים על דולסה ואנהי מי שאוהב את דולסה לבריאות מי שאוהב את אנהי המולשמת והמלכה לבריאות יאלה דיי כבררררררר

Pollitaaaaaaa

New member
אולי תמחקו את השרשור של הריב?!

זה לא אשמתנו נועם,זו אשמת הילדה הזו! עזבו תמחקו אני לא רוצה שנועמייי שלייי תעזוב
נועם יפה שלי,אל תעזביייייייייייי זה קורה לפעמים, בגלל הילדה הזאת שהתחילה הכל היה למה מש'ו להגיד להדס היא לא יכולהה לכתוב בפרטי! הייתה חייבת לפרוס את זה מול כל הפורום אל תעזבי => בשבילי אל תעזבי אוהבת אותךךךךךךך

../images/Emo24.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני לא רוצה לעזוב כי אני ממש נהנת פה ואני אוהבת את כל האנשים כאן,אבל זה כבר מתחיל לעלות על העצבים כל הריבים האלו.

sdavid1

New member
נכוןן..כנסוו-->

חלאס כבר לריבב כואבב לי הראאש ..זזתי לנוח ..אני מקווה שכשאני יחזורר כל הקללות והויכוחים ימחקו ונחזור להיוות פורוםם.... (ממ תעזרו לי איזה מילה אני ידחוף פה?)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנכון בגלל זה אני אפילו לא נכנסת

להודעות של הריבים כי אני מקבלת עצבים מהר במיוחד שמלכלכים על מישהו שאניא והבת אני יכולה להרביץץ למחשבבב וחבל על הבריאות שלי חח ושלכם !! אז דיי חח דיקלה..שרון..גבי בהיד פאק לא רבנו פעם אחת נכון!? חוץ מדיקלה וצליל חעחע אבל זה פעם..

סוכריה16

New member
צלילללללללללללל

יאאאאאאאאאאאאאאאאאא גלללללללל זוכרת כמה וויכוחים היו לצליל!?! ואיתך?! וואיייייייייי איםה צליל!? בלעה אותה האדמהההההה@?@?@??@?@

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחח כןן היא פאליו לא במסן

נעלמה
חח אבל איין את והיא זה הייה וירוחיים רציינייםםםם חעחע לא כמונו

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo126.gif

הויכוחים שלכן על קיקה ופונצ'ו!! יווו איזה מזממן!! היא חסמה אותי במסן והיא כועסת עליי כי אמרתי שהיא מתנהגת כמו ילדה קקטנה והיא קראה את זה (בהייד פארק)

למעלה