חלאס

sdavid1

New member
טוב חלאאס אני עוזבת תפורום

נמאס כבר שאתם רבים על כל סקר קטן...זה לא כמו פעםם שהיה צחוקים וכל זהה..עכשיו משעמם לי פהה אני חוזרת לאיפה שהייתי

sdavid1

New member
אעעה ותאמינו לי כל מי שרב על זה ש..

המורדים יותר טוב מרבלדהה..לא מתכוןן לזה באמת כי אם כבר ממזמן הוא היה עף מהפורום הזה!!!!!!!!!!

sdavid1

New member
חח בהתחלה הייתי ב..................

טלנובלה בע"מ ומשם עברתי לאהבה מעבר לפינה ומשם אליכם
חחחחחחחחח אני עושהה סבב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

את צודקת 100 אחוז. לדעתי כל הסקרים וההשוואות מיותרים לגמרי.. אם זה מה שקורה בסוף... ועוד עכשיו דווקא לא רבים הרבה כמו פעם..אז זה עוד בסדר...

sdavid1

New member
חח סתםם אני לא עוזבבת ......

נראה לכם?!?! אני לא יכולה אני כבר מ=כ=ו=ר=ההה..

Mexicana Girl

New member
דוגרי זה ניהיה מגעיל מסקר לסקר...

חח ראסמי כבר אין חשק להיכנס לפורום...אני אישית קוראת כל הזמן בפורום וכשיש משהו מעניין אני גם מגיבה מידי פעם אבל ה ניהיה ממש מגעיל על כל דבר יש פה לילדים הערות על כל תמונה שמוסיפים יש תמיד משהו להגיד! דוגרי אנשים תלמדו לכבד את הדעות של החברים שלכם פה...על כל משהו הכי קטן שי פה מריבה....זה חבל..כי יש פה ילדים ממש חמודים וכולם פה בסכ"ה אוהבים את רבלדה אז בשביל מה לריב? ועוד לריב על הכוכבים שלכם?...ויותר טיפשי לריב על סידרה שרובכם לא אהבתם? (המורדים) אז עזבו את המורדים בצד כי זה פורום רבלדה!! ותכניסו לעצמכן לראש שלא כולם כמוכם..שאם אתה אוהב את דולסה אז כולם צריכים לאהוב אותה ואם את אוהבת או פונצ'ו אז כולם חייבים לסגוד לבנאדם! בקיצור כדאי שכל אחד פה יפנים שיש דעות שונות בעולם הזה ושילמד לכבד אותם! וזהו לא באתי בכעס להפך בשיא הכנות! וברצון שיהיה פה טיפה יותר נעים! לוב יו אול נטע!

Pollitaaaaaaa

New member
את מדהימה!!!!וצודקתתתת../images/Emo45.gif

חח..=) מחיקנהה גירל אין לי מה לאמר, איזה מוכשרת אהבתי מאד מאד את מה שאהבת על ארוואי חח איך שילבת את שלושת הדיסקיםםםםםםם
כפים משפט מ-ד-ה-י-ם
לאביו וגאה בךךךךך את כולכך צודקתתתתתתתתתתתת

אז ככההה

אני אישית יותר אוהבת את אנהי!!ולא סתם אוהבת אותה אלא הכי שבעולם!!היא מיילאב (ודיקלה תביןן מיי לאבב) לדעתי לא צריך אפילו לפתוח דיון בנושא כי זה כבר ממש מעצבןןן אוקי קלטנו שחלק אוהבים את דולסה וחלק את אנהי ככה זה אין מה לעשות שיש שתי שחקניות ראשיות(ואל זה אי אפשר להגיד שמישהי מהן יותר ראשיה מהשניהה)ושתיהן יפות מוכשרות והכלל אתם צריכים להבין שזה לא משנה מה תעשו או תגידו זה לא ישנה את הדעה של האחר..!! עם מישהי למשל יגיד אנהי יותר יפה אז תמיד למי שאוהב את דולסה יהיה להגיד לא נכון דולסה הרבה יותר יפה והערות ומהסוג הזה ולהפךך אז אנחנו צריכים כולנו להבין שכל אחד יכול לאהוב את השחקנית שהוא הכי מתחבר אוהב וכ'ו.. אז צריך להתחיל לכבד את הדעה של האחר כמון שאנחנו רוצים שיכבדו את מה שאנחנו אומרים אני לא חושבת שלמישו זה נעים להיות בפורום שלא מכבדים את הדעה שלו בתכ'לס אנחנו לא באנו לפה לריב כולנו מתים על רבלדהה רציתי להגיד לכולםםם:אוהבת אתכם הכי שבעולםםם

Mexicana Girl

New member
חחח טייינקס דרלניג!

חח האמת שלא אני חיברתי את זה אבל קטנה הז במאת משפט שולט לדעתי...!! אבל היית אמורה להסתכל על מה שכתבתי! חחחחחחחחחח סתם סתם..... לאביו2!

Pollitaaaaaaa

New member
ברור שהסתכלתי!

ואני מסכימה! אבל המשפט שכתב מושךךך צומיי -> אין לי מה לאמרררררר חחח
מאמוששששששששששששש אוהבת אותך! תביאי לי ת'מסן של במסרים!

OליושO

New member
את צודקת לחלוטין...

כולםם פה צודקים!!!!!!! אבללל למה תמיד מאשימים את מעריצי דולסה?!?!?זה כבר מעצבן זה שאיזה 3-4 ילדים שהם מעריצים של דולסה כל הזמן מגיבים ורבים זה לא אומר שכולם!!!!! אני למשל מעריצה של דולסה לדעתי היא הכי מ!שלמת ומהממת ברבלדה ואני אף פעם לא רבתי שהיא יותר יפה מאנהי וכו'... אני גם אף פעם לא אמרתי שאנהי מכוערת להיפך היא ממש מדהימה לדעתי,אז למה תמיד לתת דוגמה של מעריצים של דולסה?!?!?! יש גם מעריצים של אנהי שעושים בלאגנים אבל אותם אף אחד לא מזכיר!!!! אני לא מכריחה אף אחד לחשוב כמוני ואני מכבדת את הדעות של כולם ואני גם מבינה ת'דעות שלהם כי אנהי באמת מדהימה כנ"ל על פונצ'ו כנ"ל על כריס כנ"ל על כולםם!!! לגבי הריבים זה באמת נמאס כברר יווו זה כבר מעצבן!! אני די חדשה נכנסתי לפה לפני שבוע וכבר לא נעים לי... אני לא מבינה למה צריך לריב על כל מילה זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה ואם הוא חושב שאנהי יפה יותר מדולסה לא צריך לסתור אותו הוא לא חייב לאהוב את מי שאנחנו אוהבים!!!

Pollitaaaaaaa

New member
ששששששש לא לדבר על דולסה../images/Emo2.gif

מלכההההההההההההההה
מושלמת שולטטתת כפרה עלייה
לא רואה את קמילה ממטר, סתכלו על החתימה שלי ותבינו דולסה
אנהי - שלמותתתתתתתת

OליושO

New member
צריך להפסיק...

להשוות... שתיהן מדהימות מ!שלמ!ת מלכות מהממות ודיוות אמיתיות!!! אז למה להשוות?!?!?! לכל אחת יש ת'יופי המיוחד והמדהים שלה ואין פה בכלל מקום להשוות!!!!!!!!!! ומי שאוהב את אנהי שיאהב את אנהי אבל שלא ילכלך על דולסה ומי שאוהב את דולסה שיאהב את דולסה ושלא ילכלך על אנהי!!! סתכלו איזה מדהימות הן----------------------->>

למעלה