חלאס

rotem rispecttt

New member
צודקת...

גמלי נמאס מהריבים האלה... למרות שלפעמים נחמד להוציא את כל הקריזה על המחשב ((חחחח..)) הריבים האלו נהיו כבר ענקיים... כבר יש שרשורים שלמים של ריבים עם איזה 100 הודעות לפחות..
אם לא יותר... מסכימה

צודקת לגמרי..... כנסו

סתכלו לאן הגענו.... הילדה באה ופתחה הודעה להדס (שאפילו לא הגיבה חח) היא לא קיללה והיא גם לא אמרה שום דבר רע על רבלדה..... היא פשוט אמרה את דעתה וזה בגלל שמה שהדס אמרה פגע בה ועצבן אותה..... והאמת שזה עצבן גם אותי כי גם אני ראיתי את המורדים וגם אני ממש אהבתי את הסדרה הזאת והדס אפילו לא ראתה אותה אז איך היא יודעת שהשחקנים שם כאלה גרועים? אבל זה לא העניין... העניין הוא שהיא דיברה יפה ואמרה את דעתה ואתם פשוט גרמתם לה להתחיל לריב..... הפורום הזה צריך לעבוד טוב טוב על הבנת הנקרא כי אתם לא מבינים מה שכותבים לכם...... היא לא לכלכה על רבלדה.. היא אפילו שיבחה אותם ואתם ישר מתחילים לתקוף.... צריך להעביר לפורום הזה סדנת עצבים רצינית כי זה כבר לא נסבל

Hadas 87

New member
על מה את מדברת?

סתם שאלה.. חח על איזו הודעה לא הגבתי? כי אם אתם מדברים על הריב של שישי-שבת הגבתי שם על כל הודעה. והגבתי בנימוס, לא קיללתי או משהו. סך הכל אמרתי את דעתי אבל אם זה מפריע וזה עד כדי כך פוגע אני אסתום את הפה שלי בנושא הזה מעתה ואילך. אין לי פה כוונה לעצבן ולריב עם אף אחד. ואני כן מכירה את השחקנים של המורדים. מכירה טוב אפילו.

netaleone

New member
לא ההית בריב../images/Emo35.gif

ששרית רשמה דברים לא נעימים על רבלדה...

Hadas 87

New member
לא, מסתבר שלא חח

אבל עדכנו אותי כבר, זה בסדר. חח אין לי מה לומר. עצוב שזה הדרדר לרמות כאלו אבל העיקר שנגמר. :)

netaleone

New member
כי היא התגרתה בנו../images/Emo70.gifלא סתם רבנו../images/Emo70.gif

תמיד קל להגיד "זה הם"...לא נראה לי שאת בכלל צריכה להיות בצד שלה...זה היה עלייך...

Hadas 87

New member
אני נראת לך בצד שלה?

בכלל לא אהבתי את הרעיון שהיא פתחה מחדש וויכוח שכבר נסגר לפני יומיים! ועוד הפנתה אותו במיוחד אליי.. יש לה משהו להגיד לי אישית- שתשלח לי מסר ולא תערב את כל הפורום. שונאתת שמתחילים איתי ריבים על כלום. שונאת. ולא יודעת, לא ראיתי את הריב, אז לא יודעת לומר לך מי התגרה במי ומי היה לא בסדר. בכללי, בלי שום קשה לוויכוח הספיציפי הזה, וויכוחים לא צריכים להדרדר לרמה של קללות. זה לא לענין. אפשר להחליף דעות בצורה תרבותית.

netaleone

New member
מה את אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא אמרה דבריםםם מגעילים מאודדדדדדד
תקראי למטה מה שרשמתי

Hadas 87

New member
שוב, לא הייתי בוויכוח חמודה

אז אני לא יודעת להגיב לך על זה. אם לא היו מוחקים אותו הייתי קוראת אותו ואומרת לך מה דעתי. ואם אמרה דברים רעים על הקאסט של רבלדה כמובן שאני לא מסכימה איתה. את יודעת את דעתי.

סוכריה16

New member
בדיוק . לדעתי אם על משוו

היינו צריכים לכעוס עלייה זה שהיא רשמה הודעה ספציפית לך וזה נורא לא נעים לראות כזה דבר... והסברתי לה את זה שם!! שהיא הייתה צריכה לאמר לך במסר

ריקוושש

New member
אנשים שמעו

מי פה לא חושב שדולסה ואנהי = מהממות בפני עצמןן? אני בטוחה שכולם פה חושבים שכריס ופונצ' שוויםם! אז למה הריבים? למה כל זהה...? טוב בוא נגיד משהוו... מי שמסכים איתי שיעשה
או
שמספיק לריב.. ויאללהה...למחוק את כל האשכולות של הריבים או של ה-דיי לריב. לכל אחד יש דעהה..אבל אפחד לא חושבת באמת שאנהי או דולסה מכוערות?? נכוןן.. אז יופפי.. להסכייםם! ואחר כך למחווק את כל מה שקשור בריביםם...

Pollitaaaaaaa

New member
ברור !

אפילו שאני חושבת שכריס יותר
אי אפשר להתעלםםם מהיופי של פונצ'ו!

למעלה