כי המדריך שלנו קיבל בפעם הראשונה 702 ולפי הערכת הרשמה הוא היה אמור לקבל 677(הוא אמר שהוא עשה 4 טעויות בממוצע לפרק כמותי 5 למלולי ובאנגלית בערך 6-8 לשניהם)... ובכלל קידום אומרים ש84% בערך בסימלוציות שלהם זה 700 אבל אם לעשות לפי הנוסחא של הערכת הרשמה זה יוצא פחות..
בשביל לקבל 800, צריך 150 בכל הפרקים, ולא ניתן לקבל 150 אם טועים. גם אם תאורטית, יהיה מועד בו לא יהיה אף אחד ללא טעויות, עדיין בגלל שזהו מבחן יחסי למועדים אחרים גם, לא יהיה מצב שתוכל לטעות ולקבל 150 בפרק מסוים.
א. אני בספק אם בכל מועד יש משהו שפותר הכל הכל נכון. ב. אז למה אומרים תמיד שאפשר לטעות ועדיין לקבל 800? חוץ מזה זה מחושב ביחס לאחרים שנבחנו איתי--> למי שיש הכי הרבה נכון מקבל 800..
אני חושב שאפשר להגיע ל-800 ומאמין שיש כאלה. בכל מקרה, אני בספק אם יעשו עיוות בוטה לציונים כמו החלטה שהציון הגבוה ביותר הוא 800. אז אם זה נדיר כמו שאנשים חושבים, הציונים הגבוהים ממש ישתנו במספר נקודות במבחן ספיציפי אם היה להם מזל ואף אחד לא קיבל 800 או שכן קיבלו. התלות הכבדה יחסית בקיום של נבחנים ספורים עם ציון כזה וכזה לא נשמע לי הגיוני סטטיסטית...