חיפושיט

שחר..

New member
חיפושיט

אני ממש מצטערת שרשמתי והלכתי פשוט מאוד התבישתי מה לעשות כנראה שאני עדין לא מרגישה שייכת למשפחה שלכם.. אבל עדין זה לא תירוץ להתנהגות שלי אז המון סליחה.. טוב אני פשוט מרגישה לא טוב כרגע כי זה משהו שאני עושה כל הזמן רציתי לדבר איתכם בחדר והתבישתי.. טוב לא משנה.. זה רק ניראה ונשמע רע יותר ביי..

חיפושיט

New member
הי!

מה את מתנצלת לי? לא להתנצל! התביישת? את עוד לא מוכנה?.. לא מרגישה שייכת? <למרות שאת כן> אז תחכי! תכבתי עוד קצת בפורום.. תכירי את כולם.. ותרגישי יותר בנוח להכנס לחדר ולהשאר שם.. אין לך ממה להתבייש.. אבל אם את עדיין לא מוכנה, אין בזה משהו רע עדיף לחכות ואז להצטרף "רשמית" מאשר להיות בצ´ט וסתם להרגיש מיותרת <למרות שאת לא> ולא נעלבתי על זה שהלכת, אז אל תדאגי.. למען האמת ניחשתי שזה בגלל הסיבה הזאת.., וזה בסדר, את פועלת על פי הרצונות שלך.. וזה עדיף מאשר לכפות על עצמך להשאר בחדר למרות שלא נוח לך עם זה במאה אחוז אם רצית לדבר איתנו בחדר והתביישת, תשבי עם עצמך ותנסי קודם כל לברר למה התביישת.. אולי את מתביישת לא מהמקום החדש, אלא מהמושג :נפגעי תקיפה מינית" תשבי עם עצמך ותבררי למה.. אולי זה יעזור איכשהו בכל אופן, אם תרצי לדבר איתנו בצ´ט, את מוזמנת להכנס לחדר ופשוט להתחיל לדבר.. זה לא קטע של "שייכות למשפחה"... אם את כותבת בפורום- את כבר שייכת! והאנשים כאן נחמדים מאד, אז אין סיב לפחד מדחייה או משהו אז זהו, אל תדאגי.. אנחנו מוכנים לחכות לך..
לילה טוף

שחר..

New member
שוב אני

אני יודעת ובטוחה שכולם פה נחמדים... ולא זה לא מתביישת מהמושג נפגעי תקיפה מינית... אני פשוט ביישנית... אני פשוט חושבת שכל הזמן אני מנסה ליתחבב על אנשים שאני פשוט לא רוצה להגיד את הדבר הלא נכון... ופה יותר קל לי זאת בעיה ואני מודעת לה אבל זה לא עושה את זה יותר קל.. בהחלט סליחה על המילה חרא... יעבור.. טוב .. תודה בכל זאת לילה טוב

חיפושיט

New member
ביישנית?..

ביישנית! מותר להיות ביישנית ואין דבר כזה "להגיד את הדבר הלא נכון".. זה לא קיים פשוט הייה עצמך, והכל יהייה בסדר מבטיחה כי גם אני הייתי כזאת.., לפני כמה שנים ואז חשבתי.. למה אני תמיד מנסה לגרום לאחרים לחבב אותי?.. למה אני תמיד הנחמדה למרות שלפעמים לא בא לי?.. למה שהאדם השני לא ינסה להתחבב עלי? אז וויתרתי קצת על הביישנות.. ופשוט החלטתי, להיות עצמי אז מה אם חלק לא יחבבו אותי? לא סוף העולם וגיליתי שבסוף דווקא זה משתלם אז אולי תנסי גם את..? לא חייבת.. אבל אם את רוצה, שוב, הפורום לרשותך

שחר..

New member
אני עובדת על זה

אני יודעת שאני מציקה לך אבל ... אני חייבת לספר לך ש... כל זמן שאני לא מדברת על מה שקרה לי אני פשוט מאושרת והכל טוב ושאני מתחילה לדבר על זה ניהיה לי חרא ואני יושבת כמו מטומטמת ומרחמת על עצמי ואני לא אוהבת את הורד הזאת אני שונאת אותה... אבל אני גם יודעת שיש לי בעיה ואני צריכה לטפל בה ואני מאמינה שעוד כמה זמן שאני ממש ירגיש חרא ויגיע שוב לתחתית אני אברח גם מפה ולא יתמודד אם הבעיות שלי... כי שאני פה אני מרגישה שאני מרחמת על עצמי ושאני נורא מסכנה ואני מחכה שאנשים התיחסו אלי ויכתבו לי חזרה כמה אני מסכנה ושיהיה בסדר... ושאני רואה שמשהו לא כתב תגובה על ההודעה שלי אני ממש בדכאון כי הנה אני לא חשובה מספיק שלמישהו יהיה איכפת...ובלה בלה בלה... ואני לא אוהבת את ההרגשה הזאת אבל זאת אני... אני צריכה עשרים וארבע שעות שיראו לי שאכפת... טוב וזה עוד בא ממני האדם שדוגל במשפט "אדם לא מסכן אדם עושה את עצמו מסכן"... כנראה סוג של אשליה... טוב זהו ביי

חיפושיט

New member
....

אני אגיב לך ביותר הרחבה מחר, כי אני נורא עייפה אבל משהו אחד רציתי להגיד לך את לא מסכנה! אף אחד בפורום הזה לא מסכן אני אענה על כל ההודעה מחר... ואת לא מציקה לי..
לילה טוב

ורד..

טוב, דבר ראשון, בואי נסכם משו.. את אף פעם לא מציקה, לא לי ולא לאף אחד בפורום המקום הזה הוא שלך ובשבילך, ואין סיבה שתרגישי רע על הודעות שאת כותבת.. אז, אחרי שסכמנו עניינים טכניים..
תקיפה מינית היא טראומה שגורמת להרבה כאב.. ומובן שכל עוד לא תדברי על זה את תהייה ´מאושרת´... כשאת מתחילה לדבר על זה, הצלקת נפתחת ומתחילה לדמם.. וזה גם מובן, אז אל תשנאי את הורד הזאת.. לא עשית משהו רע.. קשה לך במצבים כאלו, ואת מרגישה "חרא"... אבל זה לא משהו חריג זה שאת מרחמת על עצמך לא אומר שאת בן אדם מגעיל או משהו כזה.. זה פשוט אומר שכואב לך... וגם זה מותר! את לא מטומטמת!.. אין דבר רע במה שאת עושה או במה שקורה לך כשאת מתחילה לדבר על זה.. זה נושא כאוב, וקשה להתמודד איתו.. הרגשות שלך טבעיים.. אל תלחמי בהם, אל תלחמי בעצמך.. אף אחד לא כופה עלייך להשאר כאן... את מוזמנת להשאר כאן כמה שתרצי, מתי שתרצי, ולכתוב או לא לכתוב הודעות.. אם תבחרי ללכת מפה, זה לא יהייה "לברוח מפה".. תעשי את השיקולים שלך עם עצמך.. כי אנחנו כאן רק לעזור, לא לגרום לך להרגשת חובה.. קשה להתמודד עם הבעייה שנוצרה.. וברגע שאת תרגישי מוכנה להתמודד איתה, ברגע שאת תרגישי שאת רוצה, או צריכה, או זקוקה לעזרה.. את גם תעי משהו בנידון.. אל תרגישי רע שאת לא הולכת לטיפול... זה צעד גדול ודי מפחיד.. ורד.. אף אחד פה לא מסכן את לא מסכנה אף אחד מחברי הפורום אינו מסכן כן, יהייה בסדר.. אבל את לא מסכנה! את בן אדם שעבר תקיפה מינית. נקודה. מסכנה שמיסכנה.. זה לא נכון.. כל העולם מסכן! תראי לי בן אדם אחד שלא הרגיש מסכן בחייו!.. אל תוציאי את עצמך מהכלל.. כל אחד הרגיש ככה.. כולם בנקודה מסויימת "מסכנים" ותתפלאי, אני לפעמים נעלבת כשלא מגיבים לי.. כן, אז? זה עושה אותי בן אדם רע? לא.. זה עושה אותי צומי? לא.. פשוט גם אני רוצה לפעמים יחס, וגם אני רוצה לפעמים תגובת ולא תמיד מקבלת אותן <לאוו דווקא בפורום הזה>, אבל זה לא אומר שאני לא בסדר בקטע הזה כי תמיד נעים לקבל קצת יחס.. וכשלא מקבלים אז לא הכי כיף.., אז? זה אומר שלא אכפת?.. לא ממש יש אלף ואחת סיבות למה אנשים לא מגיבים.. את חשובה לא "מספיק", לא "בערך".. אלא חשובה לא קשור לפורום ולא קשור לכלום.. את בן אדם. וכל בן אדם הוא חשוב נקודה <ואל תתווכחי עם המנהלת!!!
צטערת, אני קצת באגו טריפ..
> ורד.. הפורום אוי יעזור לך להתמודד אולי יעזור לך לשקול כל מיני החלטות בכל אופן, אנחנו כאן, ותמיד אל תתביישי... ממי יש לך להתבייש?.. בטח שלא מאתנו.. לילה טוף =)

שחר..

New member
בהחלט היה שווה

לחכות שיהיה לך כח לרשום לי תגובה ... כולי הערכה לזה שחזרת להגיד... ואיך זה שאת תמיד יודעת מה להגיד לכולם ולתת להם הרגשה טובה.. חזקי ואמצי... ומזל טוב על התפקיד החדש אני חושבת שאין מתאימה יותר ממך... את פשוט נותנת לכולם סיבה לחייך ... אז שוב המון תודה.. ואל פחד את עוד תשמעי ממני.. המון תודה שוב... ורד..

למעלה