ורד..
טוב, דבר ראשון, בואי נסכם משו.. את אף פעם לא מציקה, לא לי ולא לאף אחד בפורום המקום הזה הוא שלך ובשבילך, ואין סיבה שתרגישי רע על הודעות שאת כותבת.. אז, אחרי שסכמנו עניינים טכניים..
תקיפה מינית היא טראומה שגורמת להרבה כאב.. ומובן שכל עוד לא תדברי על זה את תהייה ´מאושרת´... כשאת מתחילה לדבר על זה, הצלקת נפתחת ומתחילה לדמם.. וזה גם מובן, אז אל תשנאי את הורד הזאת.. לא עשית משהו רע.. קשה לך במצבים כאלו, ואת מרגישה "חרא"... אבל זה לא משהו חריג זה שאת מרחמת על עצמך לא אומר שאת בן אדם מגעיל או משהו כזה.. זה פשוט אומר שכואב לך... וגם זה מותר! את לא מטומטמת!.. אין דבר רע במה שאת עושה או במה שקורה לך כשאת מתחילה לדבר על זה.. זה נושא כאוב, וקשה להתמודד איתו.. הרגשות שלך טבעיים.. אל תלחמי בהם, אל תלחמי בעצמך.. אף אחד לא כופה עלייך להשאר כאן... את מוזמנת להשאר כאן כמה שתרצי, מתי שתרצי, ולכתוב או לא לכתוב הודעות.. אם תבחרי ללכת מפה, זה לא יהייה "לברוח מפה".. תעשי את השיקולים שלך עם עצמך.. כי אנחנו כאן רק לעזור, לא לגרום לך להרגשת חובה.. קשה להתמודד עם הבעייה שנוצרה.. וברגע ש
את תרגישי מוכנה להתמודד איתה, ברגע ש
את תרגישי שאת רוצה, או צריכה, או זקוקה לעזרה..
את גם תעי משהו בנידון.. אל תרגישי רע שאת לא הולכת לטיפול... זה צעד גדול ודי מפחיד.. ורד.. אף אחד פה לא מסכן
את לא מסכנה אף אחד מחברי הפורום אינו מסכן כן, יהייה בסדר.. אבל את לא מסכנה! את בן אדם שעבר תקיפה מינית. נקודה. מסכנה שמיסכנה.. זה לא נכון.. כל העולם מסכן! תראי לי בן אדם אחד שלא הרגיש מסכן בחייו!.. אל תוציאי את עצמך מהכלל.. כל אחד הרגיש ככה.. כולם בנקודה מסויימת "מסכנים" ותתפלאי, אני לפעמים נעלבת כשלא מגיבים לי.. כן, אז? זה עושה אותי בן אדם רע? לא.. זה עושה אותי צומי? לא.. פשוט גם אני רוצה לפעמים יחס, וגם אני רוצה לפעמים תגובת ולא תמיד מקבלת אותן <לאוו דווקא בפורום הזה>, אבל זה לא אומר שאני לא בסדר בקטע הזה כי תמיד נעים לקבל קצת יחס.. וכשלא מקבלים אז לא הכי כיף.., אז? זה אומר שלא אכפת?.. לא ממש יש אלף ואחת סיבות למה אנשים לא מגיבים..
את חשובה לא "מספיק", לא "בערך".. אלא
חשובה לא קשור לפורום ולא קשור לכלום.. את בן אדם. וכל בן אדם הוא חשוב נקודה <ואל תתווכחי עם המנהלת!!!
צטערת, אני קצת באגו טריפ..
> ורד.. הפורום אוי יעזור לך להתמודד אולי יעזור לך לשקול כל מיני החלטות בכל אופן, אנחנו כאן, ותמיד אל תתביישי... ממי יש לך להתבייש?.. בטח שלא מאתנו.. לילה טוף =)