חילופי זוגות..

../images/Emo46.gif בוא תסביר לי איפה הבעתי...

עמדה שונה?!? ואגב, אני אמנם באופן כללי איש עקרונות אבל מודע לכך שכל עקרון חייו להיות גמיש. מכיר את המשל על האלון והחיטה (נדמה לי שזה במקורות שלנו אבל לא ממש בטוח)?

חופ שיה

New member
בעד

אבל תלוי בכל כך הרבה דברים.

triki

New member
טוב אז...

הכרתי זוג.. שחלק מהכיף המיני שלהם הוא חילופים כאלה ואחרים... אני חייבת לציין שמזמן לא פגשתי זוג כל כך פתוח ומפרגן אחד לשנייה...
מודה שגם אני בתחילת ההכרות הקשתי ושאלתי שאלות.. ואולי גם לא הייתי בטוחה באמיתות של ההצהרות...
עד שנפגשתי איתם באמת....
וחלק מהתענוג הגדול של להיות בחברתם הוא הפרגון בין שניהם...
הפתיחות וההבנה המוחלטת שהם שניהם ביחד,וכל דבר שמצטרף אליהם הוא רק טריגר חדש /נוסף למיניות הטובה בינהם... אני מאמינה שכשהקשר נכון,אמיתי וכנה.. גם חילופי זוגות יכול לגרום לניצוצות של חידוש עניין וכיף בין בני הזוג...

triki

New member
../images/Emo98.gif

א.כשאתה אומר כזה...אתה מתכוון מפרגן ונכון??
ב.סביר להניח שלא. אם זו הייתי אני ,היית יודע בטוח!
.

חיבוקון

New member
צודקת ../images/Emo45.gif זה תלוי בקשר בין בני

הזוג, בתקשורת ובפתיחות שלהם וגם בבגרות שלהם. אם שניהם שלמים עם עצמם, אם שיתוף עוד גורם במיטה מצטייר אצלהם כאלמנט נוסף שהגיע למיטה לעשות להם רק טוב ולא בשביל לקלקל או כגורם שיביא לקינאה, אז אהלן וסהאלן. ואין חכם (אצלך זו חכמה) כבעל הניסיון

triki

New member
האמת...../images/Emo140.gif

Dאני גם מאמינה שלצלע השלישית יש תפקיד לא קטן בכלל .. באם שלישיה מסוכנת לזוגיות...
אם הצלע השלישית נכנסת לעיניין עם מניע טהור... של כיף התענגות ופרגון...אז אחלה!
מצד שני אני גם יכולה לשער לעצמי שלא פעם ולא פעמיים קרו מקרים שהצלע השלישית יכולה לפתח אינטרסים מכוונים לאחד מבני הזוג...
ושם נהרסת החגיגה...
אני מראש באתי בגישה שהאנשים שמולי הם זוג! התייחסתי אליהם כיישות אחת... דיברתי אליהם בלשון רבים... שחלילה לא תהייה אי נוחות... או תשומת לב רבה יותר לאחד מבני הזוג בלבד... אתה יודע... זה לא רק הזוג שצריך לדעת לאן הוא נכנס.. גם הצלע..צריכה להיות מודעת לעצמה...
נעים מאוד!! צלע!

חיבוקון

New member
היי צלעונית, רק האמת חחחח

אני מת על האייקון הזה
, הוא מתוקי כזה חחח רציתי לכתוב שבדרך כלל הזוג לא מכיר את הצלע השלישית, אבל החלטתי שאני לא צודק חחחחחח יש מקרים שמכירים טוב מאוד את הצלע השלישית ולכן את צודקת לחלוטין בגישה שלך. גם את נעמת לי מאוד

Sefy

New member
נגד, לא מוכן לחלוק, אני אגואיסט ../images/Emo3.gif

כל זמן שאני אהיה עם מישהי, אני רוצה לדעת שאני היחיד שאיתה, כמו שאני אהיה רק איתה. לא משנה לי אם היא הייתה עם אלף לפני, כל זמן שכשהיא איתי אז היא רק איתי. אולי לאחרים זה טוב, שיהיה להם לבריאות, מה שאחרים עושים או חושבים, לא מזיז לי בגרוש. אני עושה מה שטוב לי ומה שאני מרגיש שלם עם עצמי, אני לא צריך להכניס עוד צלע למערכת יחסים כדי לשפר אותה. אם אני לא יכול לשפר אותה בעצמי, אז זו כבר לא מערכת יחסים תקינה מראש.

סליחה, יש לך זוג להחלפה? ../images/Emo6.gif

באופן אישי, אנחנו סווינגרס. באופן עקרוני אני לא בעד ולא נגד. הכל הכל תלוי בזוגיות, כמו שתוקית כבר כתבה לפני. חילופי זוגות זה בסה"כ תבלין שיש שאוהבים אותו ויש שסולדים ממנו. זה לא מה שיהרוס את הזוגיות ומצד שני, גם לא יבנה אותה או יישקם אותה. יש בזה פלוסים ויש מינוסים. כבר כתבתי על כך בעבר כאן בפורום וקצת נשבר לי לכתוב את אותם הדברים כל פעם מחדש... אבל: * זה לא בגידה * זה לא הורס מערכת יחסים טובה בעיני, הבעיתיות הגדולה של הנושא קשורה למהות ה"זוגיות". יש כ"כ הרבה דעות קדומות, שמרנות ואטימות לגבי סקס וזוגיות. אני לא מאמין בפתרונות שטובים לכולם - סה"כ, בחתך הסוציו-אקונומי אליו אני משתייך, רוב הזוגות מתגרשים - אז גם אני צריך להתגרש? חלק גדול מהזוגות הנשואים לא חיים באושר - אז גם אני צריך לאמץ מודל כזה? בשורה התחתונה - אני לא בעד ולא נגד. כל זוג צריך לראות אם זה מתאים לו או לא. לרוב הזוגות - כנראה זה לא מתאים. עובדה.

ת'שמע..../images/Emo13.gif

נוגע, אתה חייב להפסיק לכתוב כל הזמן את הדברים הנכונים כי אתה מתסכל אותי כאן. אני יוצא וואחד יס-מן בכל הנוגע אליך....
אם אני לא אגיב אז לא ידעו את דעותיי, אם אני מגיב אז אני חייב להסכים איתך... אולי כבר תגיד משהו שנוי במחלוקת בכדי שאני אוכל להביע דיעה שונה...ראבק

כמו כל חוויה אינטימית ../images/Emo26.gif

שמערבת מערכת זוגית בין שני אנשים יש שמתאים להם ויש שלא. לזוגות שמתאים להם יש בהכרח פירגון הדדי ופתיחות מרשימה, יש להם גם דלק חזק מאוד לזוגיות שלהם ושפע פנטזיות לשחזר, כל עוד הפתיחות, הפירגון ההדדי והתקשורת במקומם אין כל מניע לחוות דברים יחד, עדיף לא להתמכר כמו לכל דבר אבל כחוויה מידי פעם יש לזה יתרונות. דוגמאות לזוגות שלא מתאים להם, יש שמרנים ויש שאינם פתוחים מספיק, יש שמחפשים לעורר זוגיות שזה לא חלק ממנה ויש שרק אחד מבני הזוג רוצה והשני נכנע מכורח. זה על קצה המזלג, יש עוד הרבה מה לומר בנידון.

Hendrixon

New member
שאם את בעניין של החלפת זוגות

כשיש לך רק יזיז, אז כנראה שלא הבנת את המשמעות של החלפת זוגות

superwoman1

New member
נגד ../images/Emo31.gif

אני רכושנית מדי וכשאני עם הבר שלי אין סיכוי שאחלוק בו . לא שעשיתי זאת בעבר אבל עם יזיז או מישהו לא הייתי מתנגדת לחוויה . יותר בשביל הסקס בציבור מאשר החילוף .

למעלה