חילופי זוגות..

לורן29

New member
נגד

כשיש לי בן זוג אני די טוטאלית. לא ארצה לחלוק אותו מינית, גם לא לערב אחד. קצת מוגזם בעיני, ואני בן אדם די פתוח. אבל לא פה תודה בוקר טוב קפה מישהו?

nescafe

New member
../images/Emo45.gif

ויש כאן

voguemaster

New member
את תקפצי על כל הזדמנות לקפה הא ?

מכונת קפה תוך ורידית - ראיתי בערוץ הקניות

voguemaster

New member
את מכונת קפה תוך-ורידית ?? ../images/Emo2.gif

לא, לא חשבתי. אז שבי בשקט והמוצר יגיע עד פתח (ביתך)

../images/Emo45.gif

גם נוAה בדעתך. אבל... לאחרונה יצא לה לדבר מעט באופן כללי על נושא "פרנטר אחד לאורך זמן" והאמת שהיא לא היתה במערכת יחסים ארוכה של עשרות שנים כמו נישואין. היא יודעת שקשה לשפוט אדם כל עוד לא היית שם. היא מבינה שיש צורך לרענן, לחדש ולהכניס ריגושים לחיי המין. יש כאלה שעושים זאת ע"י בגידה, ויש כאלה שעושים זאת ע"י חילופי זוגות או אורגיות. אולי כשהיא תהיה במצבם יהיה לה יותר קל לראות את זה...

P u s s i c a t

New member
ופה באה השאלה החשובה

יש הבדל מהותי בין - להיות נשוי 30 שנה, להשתעמם עד מוות בשלב שכבר לא כדאי לפרק את החבילה, כיאוהבים את הבנאדם אבל כבר לא מסוגלים לגעת בו מינית, אין משיכה, אבל יש חברות מדהימה, להכיר מישהו שמעורר הכל מחדש ו"למעוד" חד פעמי, לבין להכנס מראש למערכת יחסית "מחייבת" בלי שום כוונהלמחוייבות. על פניו אני לא חושבת שאבגוד, אולי יקרה מצב שישרוף אותי מבפנים, אבל ממש להגיד לבעלי (שיוולד) אני נפגשת עם X , לפני דשאתה הולך להפגש עם אשתו - אל תשכח לתת לילד בקבוק ולשים כלים במדיח... נראה לי חולני. כמובן שעד שלא אהיה שם - לא אדע אם אני רוצה או לא - אבל אני חושבתשממרומי שנותי אני עוד יכולה לדעת מה עושה לי את זה ומה לא. וזה לא....

P u s s i c a t

New member
Never

זוגיות בעיני קשורה קשר הדוק במונוגמיות. לא בריא. לא יעיל (הוכח מחקרית אגב - בזמנו קראתי - שלמעלה מ-80 אחוז מהזוגות חוו משברים של עד ניתוק ברגע שהכניסו צלע שלישית למשוואה, אז שלישית ו-רביעית? וכן, המחקר דיבר על שיתוף בהסכמה - לא על בגידה) ומעבר להכל - לא מעניין. אני טוטאלית. נותנת מכולי למי שאני נמצאת אתו. אם אני לא מסוגלת לתת הכל - אני לא נותנת כלום (כן, שמעתי על השטחים האפורים) ותכנות דפוק של הקופסא שלי - לא נותן לי לתת הכל למישהו שהוא אפילו לא שלי- ושאני לא שלו כי הלב שלי שייך למישהו אחר. או בקיצור - Big No!

P u s s i c a t

New member
תלוי אצל מי

אצלי עקרון הוא עקרון. ולא מתוך "החלטה של הצופים" שבועה בצלו של עץ מלופף טבול בנפט שעולה בלהבות... אצלי עקרון בא מבפנים. וכשהבפנוכו אומר לא - העקרון לא נשבר. ואגב..... סתם אנקדוטה - אם כבר קורה ועקרון נשבר אצלי - זה כי אני באמת רוצה מישהו ...... משהו מעולם לא שבר אצלי כלום. ככה שהעקרון נשמר

אצל רובנו העקרון הוא מבפנים...

וכך גם שבירתו באה מבפנים. בני אדם הם יצורים תבוניים אבל הם גם יצור אמוציונאליים. מעטים הם האנשים שלעולם הרציו ינצח את האמציו...ובגלל זה המצאנו את "יסורי המצפון"
עקרונות הם מהרציו, שבירתם לרוב מהאמוציו והמלחמה נמשכת משאז שחר האנושות. אומרים שהנבואה ניתנה לטיפשים לכן אני אתנבא...סתאם
בכל אופן אמרתי כבר שאם תצליחי להחזיק בעקרונותיך כל ימי חייך - אשרי וטוב לך

כמו תמיד... אתה כל כך צודק.

בעבר הייתי כל-כך עקרוניסטית חשבתי שבולדוזר לא יזיז לי את העקרונות. אבל נסיבות החיים שינו משהו. רואה זאת לטובה, כי התוצאות, בעיניי, בהחלט חיוביות.

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

אכן החיים מביאים אותנו למקומות שלא פיללנו למצוא את עצמנו בהם - אני שמח שמצאת את נק' האור בשינוי...לא כולם כאלה ברי מזל ומכאן החשש הגדול של אחדים...

מתכוונת לאפשרות של גיוון בנזוג.

לא מסכימה לרעיון של חילופי זוגות ושל בגידות הדדיות ביודעין. לי נראה שאם יש הכרח בגיוון הדבר צריך להיות לגמרי דיסקרטי. אבל הנושא הזה עלה כבר בעבר, ודעת הרווקות/רווקים שונה משלי. לכן לא רוצה שוב קיתונות של רותחין עליי. מסכימה עם אי ההסכמה.

למעלה