חילופי זוגות..

P u s s i c a t

New member
דווקא פה לצערי נאלצת להסכים

אני חושבת... בעקבות דיון סוער עם חברה ש"סרחה" לאחרונה. היא טענה שהיא חייבת לספר לבעלה. וסיפרה בסוף. אני אמרתי שעדיף שלא ידע, כי זה עלול לעלות לה בחיי הנישואין. אני מדברת על ההוה. היום, לא נראה לי ששזה יקרה. אני מאמינה שלעולם לא אבגוד - ומקווה ככה גם. להבטיח? אין לי מושג מה יהיה אתי מחר בבוקר. אבל נכון למה שנראה לי עכשיו (ובהתחשב בעובדה שכדור הבדולח שלי נשבר...) אני לא אעשה את זה. מעידה? אולי. לא נראה לי, אבל אולי. חילופי זוגות? בחיים לא. למה שבעלי בעצם לא ישב ויסתכל?... NOT

../images/Emo45.gifלפחות את מפוכחת...../images/Emo13.gif

אבל אם כבר העלית את סוגיית ה"לספר/לא לספר" וכיוון שכדור הבדולח שלך נשבר ואולי תזדקקי לזה בעתיד
אז, מאד תלוי למה ומדוע נוצר הצורך בבגידה ומה טיב היחסים בין בני הזוג...טוב הנושא הזה באמת עלה כבר אינספור פעמים וכיוון שבאופן יחסי כמות הרווקים/ות פה עולה על הנשואים והתפוסים - אין טעם לעורר מהומה בכוס תה

Let Them Cum ../images/Emo8.gif

קיטונות של רותחין...so be it אני צריך לחיות את החיים שלי, אף אחד לא יחיה אותם עבורי. לכן אני שלם עם ההחלטות שלי אפילו אם זה בניגוד ל- mainstream אני לא פוחד מביקורת ולא חוסך מעצמי ביקורת - רק ככה אני יודע ששקלתי את כל הפרמטרים לפני שעשיתי...

לעזאזל...שמישהו כבר יסביר לי

מה זה "בגידות הדדיות ביודעין"??? אם זה מתוך הסכמה וידיעה - איפה הבגידה?

מר מתוק

New member
הלו, חתולה, מה נסגר אתך../images/Emo35.gif

הרי את בעצמך כתבת:"אם כבר קורה ועקרון נשבר אצלי - זה כי אני באמת רוצה מישהו", יענו עקרונות כן נשברים אצלך בגלל סיבה זו או אחרת. לא היה יותר קל להסכים איתי מלכתחילה ולחסוך את ההודעות הללו...?

P u s s i c a t

New member
הייתי שמחה להסכים אתך אם היה על מה

אבל - וברשותך - בלי להכנס לפרטים - לא פה בכל אופן - אם העקרונות שלי מדברים על עירוב או אי עירוב רגשות - וכש"עקרון" נשבר אצלי זה בגלל שמישהו אכן מצליח לערער לי את ההגיון בגלל רגשות מסויימים שמתעוררים, אז העקרון לא לגמרי נשבר - או בכל אופן לא לאורך זמן. לדוג' - אם מחר כשאהיה נשואה אכיר מישהו שיגרום לי לחשוב על בגידה , אפרק אולי את המערכת הזוגית , או אוותר על כך, או אולי אתפתה למשהו חד פעמי. אולי. אני בספק אבל אולי. זה עדיין לא אומר שהעקרון נשבר. כי לא אנהל רומן ארוך. ובטח לא אשתתף במשחק מעוות (לטעמי) של חילופי זוגות או "בגידה בהסכמה"... ואם אני לא עושה תקופה ארוכה סקס כי אצלי סקס מעורב ברגש ואני לא יכולה סתם לתפוס מישהו "ברחוב" גם אם מחר אכנס למיטה עם מישהו שהוא לא בן זוגי החוקי, או בשנתיים האחרונות - עדיין זה ממ שלא אומר שזההיה משהו חייתי שנבע אך ורק ממשיכה גופנית. עכשיו יותר ברור? אם לא... במסרים. במייל, או בכל אפיק שתחפוץ בו, אשמח להרחיב בנושא. סמנטיקה

מאיפה המחקר?

אשמח לקרוא, אז אם יש לך קישור או איזה רפרנס, תודה. בספר של איילה מלאך פינס על קנאה רומנטית יש אזכור מעניין לכך שדווקא מערכות יחסים של סווינגרס מאופיינות בתקשורת טובה יותר בין בני הזוג.

../images/Emo45.gifמאד הגיוני..

שזוג שהוא בהגדרה "סווינגר" יהיה בעל תקשורת טובה - אחרת זה לא ממש יצליח. הצרה היא עם הזוגות שהם לא סווינגרס בהגדרה אלא "פתאום" רוצים לנסות. הרי כבר כך יש להם בעיה עם צורת החיים שלהם, השיעמום וכו'...אז ההתנסות, ואף אני שמעתי פעם הרצאה בנושא של ד"ר צחי בן ציון, עלולה להיות הרת אסון לזוגיות.

נו, טוב

אם הזוגיות היתה פגומה מההתחלה, זה היה רק הקש ששבר את גב הגמל. כאילו דא להאשים את ההתנסות הזאת זה להאשים את הש"ג

נו ברור...

רוב הפרידות הם על רקע 'ש"ג' כזה או אחר מבלי לרדת לעומקם של דברים. הרי אם "הם" היו מסוגלים לרדת לשורש הבעיה (עיין ערך תקשורת טובה) אז אולי הפירוד היה נמנע...

אני מעדיפה להחליף פרטנרים

בשיטה ליניארית, דהיינו אחד הולך - אחד בא, לא שכולם יבואו יחד...

tokit

New member
תלוי בזוג

צריך המון תקשורת והבנה וקשר מצוין על מנת שדבר כזה לא יפגע בזוגיות.

לדעתי יגרור ויכוחים ויפגע בזוגיות.

פעמים רבות זה נעשה מתוך צורך בהחיאה של הזוגיות. הסיכוי שזה מה זיפתור את הקשיים קלוש. אני נגד, בד"כ.

כאן אין שאלה של בעד ונגד....

במערכת זוגיות בריאה העייסק לא יעבוד. אם יש כשל במערכת הזוגית זה כבר לא משנה אם עורכים חילופי זוגות או כל בגידה מסוג אחר. פנטזיות הן נהדרות ורק את חלקן הקטן ניתן לממש.... מה לעשות! אולי בגלל זה הן נקראות פנטזיות??!!! (לך תדע)

אוי, באמת...

"במערכת זוגיות בריאה העייסק לא יעבוד" למה? מאיפה לך? ניסית? "אם יש כשל במערכת הזוגית זה כבר לא משנה אם עורכים חילופי זוגות או כל בגידה מסוג אחר" מה, חילופי זוגות זה תמיד תולדה של כשל? אולי זה תולדה של פתיחות גדולה? מה, יש רק דרך אחת למימוש "זוגיות בריאה"? בכלל - חילופי זוגות זה סוג של בגידה? בדיוק להיפך! כאן שני בני הזוג שותפים ולכן בהגדרה אין כאן בגידה.

אני מבין שאתה הולך עם החבר'ה....

הדעות והתגובות שלך משתנות בהתאם לזה שאתה מגיב אליו... איזה אופי חזק אתה ממש פצצה פשוט איש עם עקרונות......

למעלה