חיכיתי לבואה

ניקו 45

New member
חיכיתי לבואה../images/Emo24.gif

חיכיתי עד אישון לילה , לך אשה יפה ונאצלה . כמיהתי אליך ללא די, ערגתי אלייך עצומה מדי . כי הכאב הזה פולח את חזי , ואת ידי ביקשתי שתאחזי. אך את עם אחר הלכת , את ידו על פני העדפת . ואותי כך בדד ועצוב השארת , ואהבתי הבוערת בקירבי נטשת. אימרי ספרי מדוע אותו בחרת ? והרי מילות אהבה באוזני לחשת . אחכה לך עד עלות השחר, עד העלמו של אור הסהר. עד זריחתו הבוהקת של החמה, את בודאי בחיקו של האחר נמה. והדרור בחלוני כבר מזמר, את ליבי לקחת כשאת עם האחר.

danistar

New member
ניקו ידידי ..

מזכיר מאוד את השיר של בועז שרעבי "בלילה עם אישה אחרית.." . הנה משהו שכתבתי בימי הכתיבה הראשונים שלי למישהי רחוקה , רחוקה מאוד . היא היתה קרובה מאוד פיזית ( שני חדרים לידי בעבודה ) אבל בכל מובן אחר היא היתה מעבר לים . היא לא ידעה ועדיין לא יודעת שכתבתי את זה ולא מודעת לעובדה שלמעשה כתבתי כל הרבה בהתחלה בגללה ובשבילה , שהכל התחיל בגללה , המילים פשוט יצאו החוצה מאותה הרגשה שכינית אותה כל כך נכון ומדויק "כמיהתי אליך ללא די, ערגתי אלייך עצומה מדי . כי הכאב הזה פולח את חזי" , אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון . יכול להיות שהייתי פחדן , יכול להיות שהשתפנתי כעמדתי מולה , ככה זה כשהלשון מסרבת להיענות להוראות המוח כשאתה ניצב מולה . היום אני יודע שאם זה היה צריך לקרות זה היה קורה , זה היה זורם מאליו . מאידך היא לא היתה נוסעת עד איטליה בשביל לב אחר שאהב אותה והיא אותו .. הנה הקטע , אחד הראשונים שכתבתי אי פעם : נזכר בגשש , איך אמר הפנתר באחד המערכונים : אני נקרע .. את קורעת לי את לב לרסיסים .. יודעת או לא .. זה מה שאת עושה כל הזמן חושב רק עליך לא מצליח לחדול הלב נדקר , המחשבה מתעוותת ועכשיו אני כאן לבד .. רגע לפני הסדר ואת .. עם החבר שלך שם במקום אחר בבית אחר .. בסדר אחר .. כשאני רואה אותך בעבודה אני רוצה ללחוש לך .. אני רוצה לתת לך ורד אני רוצה להקריבך אלי אני רוצה להריח את ריח גופך , עורך , שערך אני רוצה שתחייכי אלי , שתצחקי ממה שאומר זה קורע אותי כשאת עושה את זה עם מישהו אחר את התכלית המהות , קרן האור בחיים האפורים .... יושב מול הנוף של הנשקף ממרפסת ביתי והלב כואב מהיופי .. ממש כמו שלך יפתי . מהרהר וחושב .. איפה טעיתי , מה עשיתי לא נכון למה את לא כאן איתי מתפעלת מהנוף יחד איתי אילו יכולתי להביאך לכאן עכשיו .. אני חי באספמיה .. מאמין מקווה יודע שלעולם לא תהיי שלי .. שאין לי סיכוי יודע שליבך במקום אחר אצל מישהו אחר יודע שלעולם לא אטעם את שפתייך לעולם לא אריח את שערך לאחר האמבט לעולם לא אביא לך את המגש למיטה .. ככה עוברים הימים יום ועוד יום אם רק הייתי יכול להגיד לך .. אם רק הייתי מסוגל להפוך את רצונותיי למילים מילים באוויר , מילים על נייר להגיע אליך לליבך ... הלוואי .

ניקו 45

New member
דני ידידי ../images/Emo66.gif

דני ידידי את שירו של בועז שרעבי אינני מכיר (אבל אקרא כי סקרנת אותי) אך אין זה מפתיע כלל . משום ששיר זה משקף את הרגשתם ומצבם של רבים וטובים כמונו . סיפורך זהה ממש לחלוטין לסיפורי שלי .(כך גם אני החילותי לכתוב -וכתבתי מתוך הבטן , מהכאב העמוק ביותר , מה.."דימום" ). לימדה אותי פעם חברת ילדות טובה משפט חכם :"מי ששומר בבטן מפספס" , ובכן ידידי :אני אלוף העולם בפיספוסים" . כפי שכתבתי כאן בפורום בעבר , כשאנו מצויים בצומת דרכים ועלינו לבחור את הכיוון הנכון , או לבחור את המילה הנכונה . לא תמיד אנו עושים זאת . אולי מתוך : אי ידיעה , טיפשות או כפי שכתבת ...מתוך חוסר אומץ או ביישנות . והרי לו היינו אומרים משפט אחד כה פשוט :אני אוהב אותך חיינו היו שונים לחלוטין היום . הלא כך??? לא הייתי משתמש במילה שציינת "פחדנות" , זו בישנות ידידי , אולי חוסר תעוזה אבל לא פחדנות . ואגלה לך סוד קטן: את אותם טעויות אני ממחזר עד עצם היום הזה . אותה בישנות מלווה אותי (ואני מניח שגם אותך ) עד עצם היום הזה . זו תבנית אישיותנו , דני ידידי . הלא כך? אכן שירך במהותו מוכר לי , רק בסדר ובמילים קצת אחרות . שיר יפה , שאני ואחרים כמונו יכול בהחלט להיזדהות איתו . אך אמשיך לחייך , למרות הכאב . אמשיך לשמוח , כי לא אתן לעצמי שוב לשקוע. כי החיים יפים ואנו עוד צעירים , את העולם כולו רוצה אני היום לעצמי . ולטוב . שבת שלום לך ידידי . ובוא נישמח כי אין בילתה.... ניקו

ניקו 45

New member
בגילגול הזה , לך ידידי ../images/Emo91.gif

מצרף כאן את שירו המקסים של שלום חנוך : בגילגול הזה להנאתך ולהנאת כולם ניקו

האהבה הבלתי ממומשת../images/Emo122.gif

הו דני יקר לבי לבי אליך כל אחד מאיתנו נושא כזה כאב אחד רחוק ונשכח ושני כזה שהפך את עולמו ואותו שתק עד כדי כך שהפסיק לחיות אבל החיים חזקים יותר מכל הם נמשכים על אף הכאב ואנו מתגברים עד המשבר הבא חולמים על האהבה מבקשים את האהבה רוצים באהבה וקרוב ככל שרוצים אותה קרוב יותר היא מתרחקת לעד גם לי יש כזו אהבה שרחקה ממני והפכה את חיי לכאוס שיתקה אותי שנים רבות כיום כבר יודעת שהיא אבודה אבל גם לפרוץ לאהבה אחרת לא מסוגלת לפתוח את הלב לאהבה חדשה כואב מאד , הסדקים טרם התאחו קשה כי האמונה אבדה והתמימות עימה ברחה אז מה עושים אהבה מיתולוגית

danistar

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מה עושים ?? ממשיכים עם ההחיים , מחפשים תחליפים , פשוט ממשיכים , אין ברירה.

אהבתי....../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

עצוב השיר, ומרגש, אבל, צריך להביט קדימה, ולא להתרפק על העבר... שבוע נפלא מכורה לאהבה.

kfireli

New member
היי

מה שלומך הערב לא סיפרת לי אם את רווקה או נשואה????

לוריתה

New member
../images/Emo23.gif

רציתי רק לדעת אם עלי כתבת את השיר הזה ? משגע ניקו ידעתי שאתה כישרוני אבל לא עד כדי כך חזק ואמץ מדהים פשוט אין לי מילים

../images/Emo12.gif ניקו, איחרתי??? ../images/Emo12.gif

אני קוראת אתכם ונהנית משפע המחמאות המסוגננות והנוגעות. הנאמרות מכל הלב וחודרות אל הלב. יחד עם זאת,לדעתי, מחמאתה של לוריתה, הגדולה שבהן. משאת נפשו של כותב שירים, שהקורא יחשוב שזה נכתב אך ורק עבורו. ניקו שיחקת אותה. אהבתי.

למעלה