חיים מסריחים

אלזה7

New member
חיים מסריחים

עוד פעם תקרית מאד לא נעימה ,לא בא לי לפרט כי גם בפורום יש שאוהבים להגיב באופן בלתי נעים ואין לי כוח לזה ,מספיק לי מה שעובר עלי וההתנדבות ,זה פשוט לא יאמן במקום שיגידו תודה שאנשים רוצים לתרום היום ללא שכר עוד פעם צריך לרדוף אחרי מישהי -די נגמרו לי הכוחות באמת חיים מגעילים וחוסר מזל אחד גדול שלא נדבר על החוג מבחינה חברתית נמאס לי מהכל ובבית כרגיל אין שום תמיכה ,באמת שאין לי כוח להמשיך כבר את החיים בצורה מגעילה כזו שנים על שנים

הי אלזה

לדעתי... שאת לא חייבת לקבלה את צריכה טיפול לשינוי האמונות שלך לא יכול להיות שבחורה מוכשרת בטוב טעם ואינטילגנטית כמוך תמשיך להיות בודדה וללא אף אדם מעבר למשפחתה הקרובה גם הסיפורים שאת מספרת שחוזרים על עצמם. נכון לכולם עלול להיות מקרה רע של להתקל באדם אלים גס רוח וכדומה אבל מתיאורך זה נשמע דבר שחוזר על עצמו כמו שאישה מוכה ממשיכה למשוך גברים מכים גם אחרי שהיא עוזבת למקום אחר עד שלא תשני מה שמושך את הדברים האילו בעצמך זה ימשיך לקרות ככול הנראה. ומגיע לך יותר יש לך נתונים ליותר ואני באמת חושבת שכדאי לך לחפש ולמצוא ולהתחיל טיפול של שינוי אמונות בתת מודע ולו רק כדי שהמקרים שאת מתארת לא יחזרו על עצמם

אלזה7

New member
זה

ממש לא קשור לאמונות שלי ,האמנתי שיהיה לי טוב נו אז מה ? אני מנסה ליצור קשר חברי נו אז ? זה לא הולך וממש ממש לא כי זה שייך אלי אב ל ממש ממש לא ! נמאס לי שתמיד חושבים שלמישהו רע כי הוא לא מנסה זה לא נכון רע גם שמנסים ,ומי אמר לך שהמקרה הזה שייך לאלימות בכלל ? בכוונה לא פירטתי ורק לידעתך הוא לא קשור לאלימות ,היה מקרה אחד של אלימות מה פה חזר על עצמו ? זה שיש אנשים שמדברים ומתנהגים לא יפה מה זה קשור אלי ? זה כמו להגיד שאנסו מישהי כי היא לבשה מיני או כי אולי היא עשתה עינים לבחור ,גם אם היא אמרה לבחור שבא לה עליו ולא בא לה לשכב איתו אחר כך זה לא נותן לגיטמציה לאנוס ,ואני בטח שלא עשיתי משהו שמושך התנהגות רעה ,זה שיש אנשים רעים לא שייך אלי ,אני נתקלת בהם וחבל אבל כל אחד ומהמזל שלו ,אין לזה שום קשר להתנהגות שלי ,וזה שקורים לי מקרים רעים ממש לא שייך אלי !!! לך יש מזל שלא קורה לך לי כן קורה ,ולא אני ממש לא מושכת אלימות ! ואני ממש לא אשמה שיש אנטיפתיים ,אלימים ,נצלנים וכל מני טיפוסים אחרים ...אני אשמה שנכנסתי לחנות שיש בה מוכרת שמרימה ידיים כי רציתי להראות מוצר לאבא שלי לפני שאני קונה ????????????? אני אשמה שמישהי נצלנית חשבה שהיא תוכל לנצל אותי ושזה לא הלך פתחה עלי ג'ורה ?????????????? לא אני ממש לא חושבת שאני אשמחה בזה ולא בשאר האנשים האנטיפתיים שאני נתקלת בהם ! ולא ממש לא תלוי בי שהאחראית על ההתנדבות בכלל לא עונה ועוד הרבה דברים שקורים בעולם לא תלויים בי ,תמיד יש את התגובה אה בטח אתה אשם כי קרה לך ... אז לא ממש ממש לא !!! ושלא מכירים לא תמיד צריכים לחשב שהאדם שלא הולך לו אשם במשהו או כי הוא לא מנסה או לא עושה לפעמים זה פשוט לא הולך כי הצד השני לא בסדר ! תמיד נוח לבוא להגיד זה בטח את לא בסדר אז לא לי מספיק עם ההאשמות כלפיי ,בוודאות אני יודעת איפה אני בסדר ואיפה לא .ופה ממש לא אשמתי .

הסבר : זה לא קשור ללא לנסות

להרבה אנשים יש פערים בין המודע לתת מודע וכשהפערים גדולים הם יכולים ממש לנסות ועדיין לא להצליח. לא אמרתי שלא ניסית נהפוך הוא כתבתי את זה דווקא כי אני יודעת כמה את מנסה ומנסה להיות אופטימית לפחות במודע

תוספת זה לא קשור גם לאשמה

את לא מאילו שלא זזים מטר לשינוי מצבם את מנסה בכל הכוח אז ניסית לתת לך כיוון שיכול לעבוד. את לא חייבת לבחור בו אבל לא ברור לי על מה העצבים

אלזה7

New member
אני

לא כותבת בפורום לשם ויכוחים ,ולי לא ברורה שורה כמו אישה מוכה מושכת גברים מכים ,זה שיש גברים זבל זו לא אשמת האישה .
אישה שנשארת עם גבר כזה צריכה לקום וללכת אבל מי שנתקלת בו זו לא אשמתה , וזה שיש אנשים זבל שאני נתקלת בהם לא אשמתי ולא קשור לתת מודע או לעשייה הם אנשים זבל נקודה ,מה שאני יכולה ועושה זה לקום וללכת מהם , אבל זה שאני נתקלת בהם מראש לא אשמתי , ולא קשור אלי ולא לתת מודע שלי להתקל בכל מני טיפוסים כאלו התת מודע שלי גם לא משדר לכל מני אחראיות בכל מני מקומות לא לטפל במה שהן צריכות לטפל אז זה נשמע לי לא קשור בכלל ...

לא כל כך אוהבת את המילה אשמה

היא לא אשמה בגברים זבל אבל עובדה שהיא נקלעת למעגל שגם כשהיא עוזבת ומנסה לבנות חיים תקינים ולא להתקע בקורבנות נמשכים אליה פעמים רבות "באורח פלא" גברים מכים/אלימים .

אלזה7

New member
בשום פנים ואופן

לא אשמתה אם היא נקלעת זה לא משהו שיש בה שמושך דווקא כאלו ,אולי יש כאלו שנשארות שם זו בעייה אחרת ,אין לי ספק שהם לא נמשכים רק אליה וזה לא אורח פלא זה חוסר מזל להתקל בטיפוסים כאלו ולפעמים חוסר המזל חוזר על עצמו ,אני בטוחה שהיא לא היחידה . ממש לא אוהבת את הטון הזה שהקורבן נושא באשמה במקרה כזה . אם קורים לך דברים רעים שלא ב אשמך ואת מאמינה שבאורח נסתר הם כן אוקיי בבקשה ,אני לא מסכימה עם זה . ונשאיר את זה ככה .

אלישבע24

New member
אלזוש מתוקה,

כואב לי הלב על הסבל שאת עוברת,
אבל טוב שאת לא נסגרת,
בסוף תפגשי אנשים נחמדים ועדינים כמוך.

אלזה7

New member
תודה אלישבע

האמת שזה כן מרתיע , בחוג ההוא אין לי ממש חשק לדבר עם אף אחד יותר תופסת את הפינה שלי וזהו ,אם זה יקרה בסוף ,האמת ?כבר אני לא מאמינה אחרי מה שאני עוברת אבל תודה בכל זאת .

Gali04

New member
בוקר טובי אלזוש

את לא אשמה שיש אנשים לא נחמדים בעולם.
לא כיף להתמודד עם אנשים גסי רוח, שלא יודעים איך לדבר ולהתנהל מול אנשים אחרים.
&nbsp
במה את מתנדבת?

אלזה7

New member
גלי

תודה רבה על התגובה האוהדת והעניינית , מסכימה אתך לגמרי . חבל שאני נתקלת בהם . אבל תודה על ההבנה והחיזוק גם זה לא פשוט לקבל ממה שאני רואה . טוב שיש עוד מעט אנשים שמבינים .
פניתי למספר ארגונים , להדריך חוג במקצע ששייך לתחום הלימודים שלי , ארגונים שעובדים מול אוכלוסיות נזקקות ,קשישים ,ילדים מעוטי יכולת וכו' , בארגון אחד בהחלט הייתה מנהלת גסת רוח והסתיים באופן צורם , בארגון שני הייתי בראיונות מילאתי טפסים הבאתי מסמכים כל כך הרבה פרוצדרות עבר המון זמן אפילו לא תגובה !! אומרים צרי קשר ואת מתקשרת ומשאירה הודעות בכלל לא טורחים לחזור !!!! ממש יחס לא נאות ולא מובן . גם אם משהו לא מסתדר מאיזו סיבה תגידו תודה שפנית תודה על ההשקעה והטרחה נסעתי גם מרחק ,קרה ככה וכך . משהו אפשר להגיד ! והיו עוד כאלו שמפרסמים שיש להם צורך ואת פונה ולא עונים ,חשבתי שישמחו למתנדבים מסתבר שגם זה לא , אבל לאן שלא הגעת במיוחד עוד ניחא ,מה שמעצבן שאת טורחת מגיעה עושה המון פרוצדורות שכרוכות בהמון טרחה ממתינה המון זמן מבטיחים תשובה את משאירה הודעות ואפילו לא חוזרים !! מאד לא יפה ומאד מאכזב אותי ....

Gali04

New member
מה את לומדת?

אין לך רכזת שאחראית על כל המתנדבים, שניתן לפנות אליה?
&nbsp
את מתארת מציאת התנדבות כמו מציאת עבודה, וואו
&nbsp
חיפוש, טרטורים, טלפונים, חוסר מענה, מענה, ראיונות, דחייה, קבלה ואפילו "פיטורין" עם המנהלת גסת הרוח

אלזה7

New member
הי גלי

אני לומדת לתואר ראשון דו -חוגי ,לא רוצה להכנס לפרוט יתר אבל בגדול תחום אחד שייך לאמנות והתחום השני למדעי החברה והרוח .
אני פונה להתנדבות באופן עצמאי , לא במסגרת של אונ' או גורם מפנה אחר כך שאין פה מישהי שמבצעת את העבודה ואחראית על כל הפנייה לארגונים .
כל ארגון שאני פונה אליו יש לו אחראי על ההתנדבות במקום משלו ,וזה ממש ככה כמו מציאת עבודה לא האמנתי ,ראיונות ,ועדות קבלה , ריצות ,טרטורים ,תביאי מיליון טפסים עוד לא קבלו אותי אפילו וכבר צריך מיליון טפסים להביא להם ומסמכים ,קודם תגידו אם בכלל זה אקטואלי ,זה דברים אישיים , והמלצות ומה לא ,לא יודעים מה שרוצים , והעקר תגיעי בשיא החום למקום רחוק , ואחר כך אפילו לא עונים ואת רודפת במקום שיעריכו את הרצון וההשקעה ויגידו תודה רבה , וכן עוד יש שמתנהגים בגסות רוח שזה לא יאמן הסיפור ההוא היה בחורף פשוט לא יאומן מה עברתי ועכשיו שפניתי לארגון אחר כל הטרטורים ובכלל לא עונים ,מה אני אגיד לך פשוט מוציא את החשק ...

Gali04

New member
אם זה לא משהו שקשור בלימודים

ומדובר רק ברצונך הטוב להתנדב אז למה את עושה את זה אם זה כרוך בכל כך הרבה קשיים?
&nbsp
חשבתי שזה קשור לדרישה במסגרת הלימודים, או כתנאי לקבלת מלגת לימודים, אבל אם הדבר לא כך מדוע את מראש מעוניינת להתנדב במקומות שמערימים קשיים גדולים כל כך??
&nbsp
התנדבות היא דבר מבורך, אבל אם זה כרוך באי נוחות, סבל ונטל אז את לא צריכה זאת בכלל.
&nbsp
&nbsp

אלזה7

New member
אני

לא נביאה ,מי אמר לך שאני מעוניינת מראש להתנדב במקומות שמערימים קשיים ???אני לא יודעת מראש שלא יענו לי ויבקשו אלף דברים ויהיו לי אלף ריצות , אני רציתי להתנדב לתרום ולעזור , לא ידעתי מראש שזה כרוך בכל כך הרבה קשיים ,רק שהתחלתי את התהליך אז ראיתי אבל אז כבר התחלתי ,אז אמרתי אני אנסה עד הסוף אולי בכל זאת ...

תושי18

New member
אני דווקא מבינה אותך, כי אני וועד הבית בבניין

שלי (זה כמובן בהתנדבות. יותר נכון, אף אחד לא
רוצה להיות בוועד), וגם אני רודפת אחרי השכנים
שישלמו, וזה באמת לא ייאמן, ולא רק שלא אומרים
תודה, לפני שהם משלמים יש להם טענות על
שיפורים שהם רוצים שייעשו בבניין, כאילו זה תלוי
בי...

אלזה7

New member
זה

ממש לא דומה להתנדבות שלי ,אני לא מבקשת כסף מאף אחד , ההפך אני מוכנה לתרום לאחרים מבלי שום בקשה כספית ,אני מבינה שמי שמבקש כסף אז צריך לרדוף אחרי אחרים ואם הם נותנים יש להם לפעמים טענות ,אבל במקרה שלי אני לגמרי לא מבינה ,כי סוג ההתנדבות הוא ממש תרומה לאחרים . ממש עבודה ללא שכר ,אז בהחלט צריכים להיות שמחים שמישהו בימינו מוכן לעבוד ללא שכר ולתרום לאחרים .היו צריכים להתקשר ולנדנד לי ולא ההפך ובהחלט להגיד תודה רבה שאת מוכנה לעזור לארגון שלנו .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

את תמיד מוזמנת לשתף, אל תתיחסי למי כותב מה . אני מציעה לך לנסות אולי חוג אחר זה יכול להועיל. אם תרצי לדבר בפרטי אני כאן

אלזה7

New member
כהנא

תודה רבה על החיזוק ,זה לא תמיד כזה פשוט אבל תודה רבה לך .

למעלה