חיים מסריחים

אלזה7

New member
יום מאכזב

אתמול בחוג היה יום ממש מאכזב סיימנו את החוג והמדריך היה אמור להגיד לכל אחד דברים טובים וכל מה שהוא אמר לי זה "בטח בסיוטים שלך לא חשבת שתעשי מה שאת עושה פה "לא הבנתי את הכוונה שלו ולמה במקום למצא משהו טוב באמת להגיד הוא בוחר להגיד משפט כזה שאין לי מושג איפה החיוב פה בדיוק

Gali04

New member
אלזוש יקירתי

הכוונה שלו הייתה טובה זה ברור. התכוון לומר שאת עושה דברים טובים ומתקדמת בחוג ואפילו בחלומות שלך לא חשבת שתגיעי להתקדמות כזאת בחוג. יצא לו מעט עקום, יכול היה להגיד חלומות ולא סיוטים למשל, אבל אל תתבאסי מותק. לפחות עכשיו אחרי השיחה הוא מתייחס אלייך ולא כמו בהתחלה.

אלזה7

New member
הי גלי

חשבתי על זה קצת ,לא יודעת אם זו הייתה הכוונה שלו ,או שהוא רצה להגיד שאני לא טובה בספורט ,אבל ממש אין לו זכות לדבר על ספורט באופן כללי כי הוא לא מכיר אותי ,הייתי בנבחרת שחייה והגעתי שם להישגים בתחרויות ,וספורט באופן כללי ממש לא סיוט בשבילי ,או שהוא דיבר על הספורט שהוא מלמד שהוא ספורט קצת אגרסיבי ,אז אולי הוא חשב שאני לא רואה את עצמי מתעסקת בספורט הזה וזה נכון ,אבל גם פה או שהוא רצה להגיד שאני פחדנית ,שגם זה לא נכון ,אולי בספורט אגרסיבי מפחיד אותי אבל בחיים התמודדתי עם המון דברים שלא בטוחה שהוא היה מתמודד איתם כמה שבאגרסיביות הוא "גבר "גבר " או שהוא התכוון להגיד שאני בחורה עדינה שראיתי את עצמי בכיוון של ברביות וכאלו מה שנכון ולא בכוון הזה ,אז באמת יצא לו עקום ,אפשר היה להגיד את בחורה עדינה , ולכן לא חשבת שתתאימי לזה אבל הצלחת כי את המשפט העקום שלו אפשר לפרש גם לא טוב ,הוא לא מתייחס באופן מיוחד וזו לא הייתה ממש שיחה ,אלא מן מעגל כזה שכולם היו ביחד והוא אמר משהו לסיכום אבל אצל אחרים הוא היה ברור ופה לא ,הוא מסתכל כנראה למרות שלא שמתי לב כי הוא אומר שהוא שם לב המון למבטים שלי ומסתכל עלי המון ואני לא חשבתי שהוא רואה בכלל אם אני קיימת ,מסתבר שהמבטים שלי מאד מדברים .... גם לא הייתי תקופה אז הוא גם למרבה ההפתעה שלי שלח לי מייל ושאל מה קרה ,אז באמת הייתי מופתעת ,המשפט הזה פשוט יצא כזה עקום שלא הבנתי אותו כל כך תכף ...

Gali04

New member
היי מותק

עצם זה ששלח מייל מעיד על כך ששם לב לקיומך בהיעדרותך.
&nbsp
אם מדובר בספורט אגרסיבי אז באמת אולי התכוון לזה שאת עדינה ובטח זה לא הספורט הרגיל שהיית רואה את עצמך עושה, למרות שלפעמים יש אנשים שמבחינה חיצונית נראים עדינים ושבריריים והם עוסקים בספורט קשוח אז המראה מטעה.
&nbsp
אפשרות שניה זה כמו שאמרתי, הוא התכוון להתקדמות שלך בשיעורים.
&nbsp
ואולי זה שילוב של השניים, אבל בטח זה לא נאמר בקטע שלילי, שאת לא טובה בספורט או משהו כזה. אין מצב שהוא התכוון לדבר שלילי.
&nbsp
לא תמיד גברים יודעים איך לדבר ולהחמיא (האמת גם נשים).

אלזה7

New member
הי גלי

אכן סוג הספורט הוא אגרסיבי ,וכנראה שהוא התכוון לזה ,לא רק מבחינה חיצונית יש אצלנו בחוג כמה אנשים גם בחורים שנראים חיצונית מאד שבריריים אבל בסוג הספורט הזה הם מאד מאד אגרסיביים , כולל בנות אחרות , להם הוא לא אמר את זה ,משום שהוא לא דיבר על חיצוניות בכלל ,הוא התכוון לעצם ההתנהגות ולאופי ובאמת לא קל לי עם האגרסיביות ,אני באמת הכי עדינה בקב' מהבחינה הזו גם יותר מבנות אחרות שם , פשוט זה משפט שבאמת קצת עקום ,אפשר להגיד את עדינה ולכן חשבתי שלא תתחברי והצלחת זה יותר ברור וגם מחמיא ,איך שהוא אמר את זה חשבתי אולי הוא רומז שאני פחדנית מאד או לא יודעת מה רצו לי סרטים בראש אבל באמת יכול להיות שהתכוון לעדינות שלי ופה הוא לא טועה ,ואכן צריך גם לדעת קצת לנסח ...

אלזה7

New member
מעדיפה

שלא להכנס לפירוט לגבי סוג הספורט . וכן בהחלט הייתי בים כמדי שישי ,מאד אוהבת .

Gali04

New member
אלזה

נכון שהאמירה שלו הייתה עקופה, כפי שכבר דיברנו על זה רבות, אך רציתי להוסיף משהו על זה שהוא כותבת שאת רגישה וחסרת ביטחון. אל תשכחי שלא לכל בן אדם יש את הרגישות האופטימילית לדעת מה להגיד ומתי, לא כל אחד יודע שהאדם שלפניו הוא רגיש יתר על המידה וחסר ביטחון, שיש לדבר איתו בצורה שהיא יותר עדינה או פחות עקומה.

אלזה7

New member
אמת

ואכן ציינתי שרגישות היא לא הצד החזק שלו , למרות שכמורה צריך להיות לו קצת ניסיון עם תלמידים והוא גם רואה שאני מאד עדינה ורגישה וציין אפילו שאני בחורה ביישנית אז הוא היה אמור להבין אבל למרות הכל הוא כנראה לא אדם מספיק רגיש לזולת .

היי48

New member
מסכימה עם גלי,

נשמע שזו הייתה מחמאה, ואולי הניסוח יצא לו לא טוב או משהו בסגנון.

אלזה7

New member
הי היי

מחמאה מאד עקומה כי היא בעצם אומרת את לא מתאימה אבל בכל זאת הסתדרת ,אבל מראש זה עקום כי מראש את לא מתאימה ,למה את לא מתאימה ?מה הסיבה ? מה אתה רוצה להגיד פה בעצם ? את לא מתאימה כי את פחדנית או רואים שאת לא ספורטאית ?מראש זה עקום
אם היה אומר במפורש לא חשבת שתתאימי כי את עדינה והצלחת זו מחמאה באמת .

היי48

New member
כל אחד וצורת הניסוח שלו..

אולי למדריך זה נשמע ברור שמדובר במחמאה, מי יודע, כל אחד מאתנו מבין ומפרש דברים בצורה שונה. בכל מקרה, כפי שכתבת, את יודעת שאת כן טובה בספורט, אז גם ככה זה לא שווה את הזמן והדאגה שלך.

אלזה7

New member
נכון

ויכול מאד להיות שהוא לא התכוון להגיד שאני לא טובה בספורט ולא פחדנית אלא פשוט עדינה והוא לא חשב שאני אוהב את סוג הספורט הזה ,מאד יכול להיות שזו הכוונה ושזה היה לו ברור ,אולי גם הייתי צריכה לגשת ולהבהיר את הדברים איתו כדי שיהיה לי יותר נעים במקום .

אלזה7

New member
אין

טוב בלי רע אצלי ,היום הלכתי קצת לבלות עם אמא שלי הלכנו למגנום בר בנמל ובדרך גם נכנסתי לאחת החנויות והבילוי עצמו היה נעים אבל שכחתי ארנק עם מפתחות ומסמכים בחנות וכבר היה סגור

למעלה