הי גלי
חשבתי על זה קצת ,לא יודעת אם זו הייתה הכוונה שלו ,או שהוא רצה להגיד שאני לא טובה בספורט ,אבל ממש אין לו זכות לדבר על ספורט באופן כללי כי הוא לא מכיר אותי ,הייתי בנבחרת שחייה והגעתי שם להישגים בתחרויות ,וספורט באופן כללי ממש לא סיוט בשבילי ,או שהוא דיבר על הספורט שהוא מלמד שהוא ספורט קצת אגרסיבי ,אז אולי הוא חשב שאני לא רואה את עצמי מתעסקת בספורט הזה וזה נכון ,אבל גם פה או שהוא רצה להגיד שאני פחדנית ,שגם זה לא נכון ,אולי בספורט אגרסיבי מפחיד אותי אבל בחיים התמודדתי עם המון דברים שלא בטוחה שהוא היה מתמודד איתם כמה שבאגרסיביות הוא "גבר "גבר " או שהוא התכוון להגיד שאני בחורה עדינה שראיתי את עצמי בכיוון של ברביות וכאלו מה שנכון ולא בכוון הזה ,אז באמת יצא לו עקום ,אפשר היה להגיד את בחורה עדינה , ולכן לא חשבת שתתאימי לזה אבל הצלחת כי את המשפט העקום שלו אפשר לפרש גם לא טוב ,הוא לא מתייחס באופן מיוחד וזו לא הייתה ממש שיחה ,אלא מן מעגל כזה שכולם היו ביחד והוא אמר משהו לסיכום אבל אצל אחרים הוא היה ברור ופה לא ,הוא מסתכל כנראה למרות שלא שמתי לב כי הוא אומר שהוא שם לב המון למבטים שלי ומסתכל עלי המון ואני לא חשבתי שהוא רואה בכלל אם אני קיימת ,מסתבר שהמבטים שלי מאד מדברים .... גם לא הייתי תקופה אז הוא גם למרבה ההפתעה שלי שלח לי מייל ושאל מה קרה ,אז באמת הייתי מופתעת ,המשפט הזה פשוט יצא כזה עקום שלא הבנתי אותו כל כך תכף ...