אני אחנוק אתכן!
מילא כול אחת פתחה שרשור חדש(איחדתי את שתי ההתחלות לשרשורים לשרשור הזה...), רובו הגדול של השרשור זה שטויות ברסק(תבחרו לפי מה שאתן מעדיפות את הרסק...), ועל הפרק(שזה למעשה היה נושא השרשור המקורי...)אין כמעט דיבורים, התלבטתי אם למחוק את כול השטויות והחלטתי לוותר לכן...אבל באמת, מילא אתן רוצות שאני אעבוד מאוד קשה(וזה בסדר, באמת...מקסימום אני אקבר חיה בגיל צעיר...)אני רק תוהה, אין לכן נושאים חשובים לדון בהם?(זה גם מבלבל אחרים, אף אחד לא הגיב על הפרק...)...שיהיה, סלחתי לכן(אההה, איך אני?...) אז נחזור לפרק... החולצה החדשה (ואולי היא עברה בירושה מהסבא של סבא של השכנה שלו?...)של קאזו(ז´קט, מעיל...לא להיות קטנוניים...)הרבה יותר טובה מהקודמת, ואיזה נודניק הוא... מסכן גוורדאמון "הסילון שלי לא עובד על נדנודים,אתה יודע..." גם אני הייתי עונה משהו כזה, אחר כך גם נהרסה לקאזו המסכן ההופעה בגלל...(מתחיל בג´סטי נגמר במון...)ככה זה כשלא עובדים עם רבע המוח (ביחד הם חצי שלם...) שלך- קנטה... אימפמון היה גם אם לא להרבה זמן(כידוע אני מטורפת עליו ושקועה באבל כי לא ראיתי את הפרק ביום שני בו הוא כיכב עם קולו השטיחי...)והוא דיבר עם קאלומון בעל הקול של הסוכריה! הכי טוב לראות את שניהם ביחד...(אבל ההבדל הוא שאת אימפמון אני הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אוהבת, למעשה אני מאוהבת בו! וכשאני אמצא את המקום בו מאמצים אימפמונים אני אתמזג איתו דיגיטלית!!!). שמתם לב שרק כשטקאטו וגילמון התמזגו היה את הכתובית הירוקה שמכילה את המילים "התמזגות דיגיטלית"?...מה האפליה כאן?(אני ידועה כלוחמת נגד אפליות וכול איי הצדק הקיימים...). התתמזגות של ריקה וריינמון עדיין הכי יפה(התהליך עצמו) ולא יעזור, מי זאת החתולה השחורה שנוצרת באמצע התהליך?היא איזה שלב ביניים מהמם או משהו?... אהבתי מאוד את הקטע לפני ההתמזגות, להנריהו יש עבר אפל- הוא התעלל בילד בשכונה שלו!, ריקה יודעת שעכשיו היא לא דואגת רק לעצמה ולנצחונות וטקאטו...עזבו הוא מהורהר מידיי באופן תמידי(וזה שוב מוביל למסקנה שהוא לא נער משקפת קלאסי!), בכלל בעונה הזאת הם נורא כבדים ועמוקים, חסרה להם איזו שמחת חיים בסיסית למעט קאזו-קנטה, ג´רי ואולי סוזי כי בכול זאת היא קטנטנה("זאת אנטילומון, היא הייתה אומרת שלום אבל היא צריכה להציל את העולם וכול מיני כאלה"...). אימא של קאזו גם מצחיקה(הבעיטות...) אבל משהו בהתאמה של תנועות הפה לקול לא היה בסדר(בדקתי פעמיים...) הקטע הכי יפה היה עם הדי- ריפר שנכנס לישות(איזה מוזר להגיד את זה...)של ג´רי וטאקטו, איך שהיא גדלה (כמו בובת ג´לי או פלסטלינה...)וכשיצא מתוכה הדבר הזה של הדי ריפר זה היה מהמם! היא הזכירה לי פיה(אני סובלת מדימיון מפותח...), פיה רעה אבל עדיין פיה! והשיחה עם טאקטו על רגשות אנושיים, הייתה ממש מעניינת כול עונה יש את הקטעים התהומים האלה, אני מתה עליהם! מרגישים שהסוף קרוב?...