"חייל הפרשים הגיע...."

DiGiHiLa

New member
"חייל הפרשים הגיע...."

היה פרק יפה אבל מתי טקאטו מתכוון להציל כבר את ג´רי? שיצילו אותה וזהו איך הנרי דאג לטקאטו וטקאטו להנרי (נראה לי שחופית תאהב את זה חח) אחותי הופיע אהובך אימפמון בפרק... מעניין מה יהיה מחר אגב.....הדיג´ימון שבא בסוף זה ריו והדיג´ימון שלו שעשו התמזגות דיגיטלית?...(אני סתם שואלת אני לא יודעת אז אני מנחשת...) טקאטו והנרי חמודים.....עם יש כאן מישו שיודיע.....

יאקומו

New member
"היא מצילה את העולם וכאלה"

טוב, סליחה, אני חושבת שלא שמעתי טוב: הנרי היה פעם בריון?! אני לא מאמינה! אז מאחורי התדמית של הילד ששונא מלחמתות ואוהב שלום עולמי, יש בריון שאוהב להיות בשליטה?! יפה יפה... אני חושבת שהדיג´ימון המוזר ההוא זה בעצם מרינאנג´מון, כי גם קנטה נעלם... כמה ציטוטים (ושכחתי ה-מ-ו-ן) "למה אנחנו לא יכולים להשמיד מישהו והוא ישאר מושמד?!" (טריירמון על הדי-ריפר) הנרי-"תפוס אותו!" טריירמון-"אני תופס,אני תופס..."

LILO digital

New member
הוא לא היה בריון!

הוא בסך הכל אמר שבפעם הראשונה שהתחיל ללמוד אומניות לחימה, הוא השתמש בזה נגד ילד אחר, ומיד אחרי כן הוא לא הפסיק לחשוב כמה זה לא בסדר... הנרי לא בריון!
הוא הילד הכי עדין וטוב לב שקיים...

נכון...

הנרי הוא לא בריון...{למרות שבפרק שהוא התעצבן על אחותו הוא כמעט הכה אותה...}ומי שחושב שהנרי בריון יהיה לו עסק איתי...

יאקומו

New member
אני חושבת שהוא בריון...

אחרי הכל הוא אמר שהוא הוציא הכל על הילד הזה, זה אומר שזה לא היה פעם אחת...

הוא אמר...

שהוא הרביץ לילד הזה הוא לא אמר כמה פעמים אבל איך שהוא דיבר זה נישנע כאילו זה קרה רק פעם אחת וחוץ מזה שהוא לא התכוון הילד הזה עיצבן אותו..ואל תפגעי ככה בהנרי יש לו נפש מאוד עדינה...

LILO digital

New member
בדיוק! חוצפה!

אם יש ילד אחד בכל החבורה שמסוגל לשלוט ביצריו, זה רק הנרי. וסוזי היא הקרציה הכי גדולה בעולם (אפילו יותר מאחותי) ואם אני הייתי הנרי כבר מזמן הייתי מוציאה עליה את כל הצרחות שלי... הוא שולט בעצמו יפה מאוד יחסית לאח גדול שצריך לדאוג לה. והייתה רק פעם אחת שהוא "כמעט" היכה אותה, ויחסית למצבו הנפשי באותו רגע אז הוא באמת שמר על כושר איפוק...

נכון...

סוזי באמת קרציה והנרי מסכן שהוא צריך להיות אח שלה....זו רק אני או ששינו לסוזי את הקול שוב{אני מניחה שהמדובבת חזרה...}

LILO digital

New member
לא...

זו עדיין שמאיקס... (=מאיה בר-שלום) אבל נדמה לי שבאמת היה רגע (או שניים) שהשתרבב לסוזי קול שלישי, אבל כנראה כי הייתה תקלה טכנית והצטרכו לעשות לה שוב את אחד המשפטים, אז לקחו סתם מישהי כדי להשלים.. אבל בתכלס רוב הפרק זו הייתה שמאיקס

מוזר...

הייתי בטוחה שזו הייתה מישהי אחרת...ולמה סוזי לא הלכה עם אנטילומון ומתי נזכה לראות את סוזי מתאימה דיגיטלית???

"אפילו אני הפתעתי את עצמי"....

אימפמון היה פשוט מתוק זו רק אני או שריקה חייכה מתי שקאזו בא....כלומר קאזו.... והנה הזוגות שהיו לנו היום: ריקה+טאקטו הנרי+טאקטו טאקטו+ג´רי והיה גם קצת ריקה+קאזו מה דעתכם??? ואין הרבה שאלות....

DiGiHiLa

New member
תגידו אופס...

כל אחת מאיתנו פתחה הודעה חדשה במקום לשרשר....באמת היה בפרק הנרי וטקאטו טקאטו : הילה רק הצלתי אותו כן מה שתגיד....

באמת אופס...

טאקטו אם אתה מתגעגע להנרי אתה יכול לבוא אלי ותפגוש אותו...{הוא מתגעגע...}.....הילה האמת הוא שהוא לא מתגעגע אליו בכלל לא אכפת לו הוא חורפ עכשיו בשקט במזרון שלו.....

Digi Lista

New member
אני אחנוק אתכן!

מילא כול אחת פתחה שרשור חדש(איחדתי את שתי ההתחלות לשרשורים לשרשור הזה...), רובו הגדול של השרשור זה שטויות ברסק(תבחרו לפי מה שאתן מעדיפות את הרסק...), ועל הפרק(שזה למעשה היה נושא השרשור המקורי...)אין כמעט דיבורים, התלבטתי אם למחוק את כול השטויות והחלטתי לוותר לכן...אבל באמת, מילא אתן רוצות שאני אעבוד מאוד קשה(וזה בסדר, באמת...מקסימום אני אקבר חיה בגיל צעיר...)אני רק תוהה, אין לכן נושאים חשובים לדון בהם?(זה גם מבלבל אחרים, אף אחד לא הגיב על הפרק...)...שיהיה, סלחתי לכן(אההה, איך אני?...) אז נחזור לפרק... החולצה החדשה (ואולי היא עברה בירושה מהסבא של סבא של השכנה שלו?...)של קאזו(ז´קט, מעיל...לא להיות קטנוניים...)הרבה יותר טובה מהקודמת, ואיזה נודניק הוא... מסכן גוורדאמון "הסילון שלי לא עובד על נדנודים,אתה יודע..." גם אני הייתי עונה משהו כזה, אחר כך גם נהרסה לקאזו המסכן ההופעה בגלל...(מתחיל בג´סטי נגמר במון...)ככה זה כשלא עובדים עם רבע המוח (ביחד הם חצי שלם...) שלך- קנטה... אימפמון היה גם אם לא להרבה זמן(כידוע אני מטורפת עליו ושקועה באבל כי לא ראיתי את הפרק ביום שני בו הוא כיכב עם קולו השטיחי...)והוא דיבר עם קאלומון בעל הקול של הסוכריה! הכי טוב לראות את שניהם ביחד...(אבל ההבדל הוא שאת אימפמון אני הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אוהבת, למעשה אני מאוהבת בו! וכשאני אמצא את המקום בו מאמצים אימפמונים אני אתמזג איתו דיגיטלית!!!). שמתם לב שרק כשטקאטו וגילמון התמזגו היה את הכתובית הירוקה שמכילה את המילים "התמזגות דיגיטלית"?...מה האפליה כאן?(אני ידועה כלוחמת נגד אפליות וכול איי הצדק הקיימים...). התתמזגות של ריקה וריינמון עדיין הכי יפה(התהליך עצמו) ולא יעזור, מי זאת החתולה השחורה שנוצרת באמצע התהליך?היא איזה שלב ביניים מהמם או משהו?... אהבתי מאוד את הקטע לפני ההתמזגות, להנריהו יש עבר אפל- הוא התעלל בילד בשכונה שלו!, ריקה יודעת שעכשיו היא לא דואגת רק לעצמה ולנצחונות וטקאטו...עזבו הוא מהורהר מידיי באופן תמידי(וזה שוב מוביל למסקנה שהוא לא נער משקפת קלאסי!), בכלל בעונה הזאת הם נורא כבדים ועמוקים, חסרה להם איזו שמחת חיים בסיסית למעט קאזו-קנטה, ג´רי ואולי סוזי כי בכול זאת היא קטנטנה("זאת אנטילומון, היא הייתה אומרת שלום אבל היא צריכה להציל את העולם וכול מיני כאלה"...). אימא של קאזו גם מצחיקה(הבעיטות...) אבל משהו בהתאמה של תנועות הפה לקול לא היה בסדר(בדקתי פעמיים...) הקטע הכי יפה היה עם הדי- ריפר שנכנס לישות(איזה מוזר להגיד את זה...)של ג´רי וטאקטו, איך שהיא גדלה (כמו בובת ג´לי או פלסטלינה...)וכשיצא מתוכה הדבר הזה של הדי ריפר זה היה מהמם! היא הזכירה לי פיה(אני סובלת מדימיון מפותח...), פיה רעה אבל עדיין פיה! והשיחה עם טאקטו על רגשות אנושיים, הייתה ממש מעניינת כול עונה יש את הקטעים התהומים האלה, אני מתה עליהם! מרגישים שהסוף קרוב?...

Digi Lista

New member
שכחתי משהו קטנטן...

קאזו צריך לבקש מטי.קיי כובע טמבל(זה בסדר לטי.קיי יש שישה כובעים כאלה, ואולי הוא קנה עוד בדוגמאות אחרות, לא דיברנו לאחרונה...)למה כובע טמבל?...נו באמת קצת מחשבה...(לי יש פטור, לכם לא!)

הלדין

New member
פרק רציני

אם ברצונו של הדי-ריפרס לטפל בבעיית הרגשות, הוא יצטרך למחות את כל בעלי החיים בעלי-החוליות וכמה מחסרי-החוליות. בנוגע לאימפמון, אני חושב שמראה קרביו הפנימיים של בילזימון היה גומל אותך מהמחשבות הללו, אחרי הכל זהו דיג´ימון ווירוס מסוג לורד שדים, קרוב משפחה של פיידמון.(ראש החבורה של שליטי האופל מהעונה הראשונה) קאנטה ומריאנג´מון לא יכולים להתמזג מכיוון שהאחרון הוא כבר מגה.(והעצבים של כמה מאיתנו יתמוטטו אם נגלה שיש שלב נוסף) הדבר המבעית ביותר שגיליתי על מריאנג´מון הוא שהוא דיג´יגדילת המגה של גוממון.(להפוך מזודומון ענק למריאנג´מון פצפון- מה הוא כבר עשה?) כאן קיים אלמנט מעניין. קאזו, שיודע כיצד לגרום לגווארדמון לדיג´יגדול, לא עשה זאת בעוד סוזי הצליחה אבל אני חושב שהיא לא ידעה שיש קשר מסויים ביו הקלפים לדיג´יגדילה. מעניין אם גווארדמון וקאזו יתמזגו ויווצר לנו היי-אנדרומון?(לא, זה עונש חמור דיו להיות השותף של קאזו) החתולה השחורה באמצע היא סאקוימון לפני שהלבישו אותה בגלימת המגה.("נו, תעשו את זה מהר, ריינמונים מעצבנות. אני צריכה לצאת לקרב")

LILO digital

New member
אימפמון הוא לא דיג´ימון וירוס

ויש לכך שתי טענות: 1. אם הוא היה דיג´ימון וירוס, הוא לא יכל היה לקבל מאמן, שזה חלק מכוחות האור. עובדה שברגע שהוא הבין שהוא אוהב את שני המאמנים שלו, הוא דיג´יגדל לביזלמון. אם זו הייתה גדילת וירוס, כלומר אופל, הוא לא היה גדל לזה ע"י רגש האהבה. 2. הוא קיבל את הכוחות של ביזלמון לא מהאופל, אלא מהשליט העליון של הדרום, שהוא, להזכירך, כלל וכלל אינו רשע: להפך, הוא נמנה מאחד מהדיג´ימונים המאירים החזקים של העולם הדיגיטלי. זה שבהתחלה המאמנים חשבו שהוא האויב שלהם, ושהוא טעה וחשב שבני האדם רוצים למחוק את הדיג´ימונים, לא הופך אותו לאפל. דיוות הכלב נתנה לאימפמון כוח לדיג´יגדול לשלב ביזלמון, והשתמשה בצער ובכאב שלו רק כדי שהוא יסכים לכך. אבל האופל לא השתלט לכך. השליט העליון ודיוות הכלב רק שכרו את שירותיו.

Snake Bandage

New member
אימפמון כן דיג´ימון בסיווג וירוס!!!

וכך גם בילזמון, שכמו שהלדין אמר, הוא מקבוצת לורד שדים (Demon Lord). גם גילמון (וכל הדיג´יגדילות שלו), וורמון וגארדרומון הם וירוסים, אבל גם להם יש מאמנים. לא כל דיג´ימון בסיווג וירוס הוא רשע, את יודעת.

LILO digital

New member
גילמון?!

גילמון וורמון ממש לא מסוג וירוס, הם מסוג נתונים פשוט! ועוד איך שדיג´ימון מסיווג וירוס הוא רשע. זה כל הרעיון! משהו "השתבש" אצלם בתוכנה. כל דיג´ימון וירוס הוא רשע, וכל דיג´ימון-חיסון הוא טוב. דיג´ימון-נתון זה הדיג´ימון הממוצע, והוא רגיל לגמרי. הסברתי את זה פעם בשלוש הודעות, וזה לקח לי המון זמן... אני לא אחזור על הכל עוד פעם. אבל גילמון גדל רק פעם אחת בגדילת וירוס (שכחתי איך קוראים לזה), כמו שקרה לאגומון, וזו לא הדיג´יגדילה הנכונה שלו, הוא אמור לגדול עם כוחות האור בדיג´יגדילה פשוטה, והדיג´יגדילה הזו הייתה שגויה, ממש כמו גדילת סקאל-גריימון. הוא לא אמור לגדול עם הוירוס.

יאקומו

New member
תשמעו...

אין כזה דבר שדיג´ימון של דיג´יגורל יהיה מסוג ווירוס, כי אז אי-אפשר יהיה לבטוח בו כי היצרים כל הזמן ישתלטו (אני מתכוונת תאוות כוח, בצע...) ובטח שהם לא יוכלו לדיג´יגדול!

למעלה