חיילים בבית

אדנת

New member
חיילים בבית

אני כבר כמעט לא מבקרת בפורום למרות שיש לי שוב שני חיילים הערב היינו באוהל שליט, להדלקת משואות, כמו גם ביום העצמאות, הרגשנו צער על מיעוט המשתתפים קשה לי לקרוא את ההודעות השמחות תוכניות הבישול ומטלות הכביסה ולעומתם התעלומות מוחלטת מעובדת שביו של גלעד כבר 5 שנים. אין בפורום שום איזכור לגביו שום תזכורת בראש העמוד חבל

בוקר ליום ראשון../images/Emo140.gif

את צודקת אני בקהילה שלי מזכירה אותו כל הזמן וגם על השאננות כלפי זה שהוא כבר יושב די והותר והחשש שלי שהוא יהיה רון ארד מס' 2 גם אני מתכננת לבוא לאהל התמיכה אבל כואב שלא נעשה די והותר למענו

אכן, מסתבר שתם עידן

הסוציאליזם החברי ויחי הקפיטליזים החזירי. "לכול דבר מחיר, לדל ולעשיר. ועשירון עליון קובע ת'מחירון".

שושנה ו

New member
בוקר יום א' ....../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo96.gif

היום שוב יום שביזות יום א' .....
אדנת יקרה- לידיעתך....גלעד שליט בראשי ובמחשבותיי תמיד .... יש לי סרט צהוב על התיק....אני רשומה בצוות החברים שלו .... חתמתי על עצומות ....כל בוקר בביה"ס אנו מתפללים לשלומו ולשחרורו..... ובשנה שעברה כשהייתי בהשתלמות בירושלים, גם חתמתי על עצומה .... וכשהייתה הכתבה עליו בידיעות, קראתי ובכיתי.... בכיתי עם אביבה בכל נאום שנשאה ....לבי איתה. ולמנומר שלי ולי יש פיקצ'ר באג' עם תמונתו על שלנו בפייסבוק .... ואני מאמינה שכל אמא כאן, כואבת את שביו ..... אבל, יש לנו גם חיים מעבר לזה....עם כל הצער והכאב על גלעד.... אנו לא יכולות כל היום להיות עצובות....וכל הזמן רק לכתוב עליו.... אנו כותבות על גם בנינו ....על שמחתנו....מכאובנו...ועל תוכניות שונות .... אי- אפשר להיות באבל מתמשך כל החיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה, בחדשות של אתמול ושל הבוקר, נאמר שישראל הסכימה לשחרר מחבלים עם דם הידיים עבורו... ומקווה באמת מכל הלב שהסיפור כבר יגיע לקיצו ושהוא ישוחרר מהבור האפל בו הוא נמצא ....
שיהיה שבוע טוב ומבורך מלווה בבשורות טובות.... לחוזרים לבסיסם...להורים....לתלמידים שבחופש...לעובדים ולכל עם ישראל באשר הם

אין אחד שלא רוצה בשיחרורו

גם ליבי עם משפ' שליט גם לי יש בפייס סרט
עם השם של גלעד שליט אני כל הזמן גם בקהילה שלי מביאה כתבות על גלעד בכל פעם מדליקה נר לשובו וכמו ששושנה אמרה יש לנו גם חיים אי אפשר להיות עצובים וכואבים אבל גלעד בלב כל אמא ואמא

בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo70.gif

אדנת , בחרת במילים קשות : "התעלמות מוחלטת" ? אצלינו ? אולי בשל העובדה שאת לא מרבה לבקר בפורום את מפספסת את ההודעות שמייחלות לשיבתו הביתה להוריו , למשפחתו , לארץ . נכון , בפורום זה אולי לא קורה על בסיס יומיומי אבל מכאן ועד להאשמה בהתעלמות מוחלטת ?
לכולנו גם חיים מחוץ לפורום :רק אתמול התאספנו לחגוג יום הולדת במשפחה המורחבת ויחד עם הרמת הכוסית לחיי החוגגת ביקשנו כולנו שגלעד יחזור כבר. השמחה כאן תמיד מתערבבת בעצב. אישית , את ליל הסדר השנה לא חגגנו בקרב המשפחה אלא בחרנו לשבת עם נועם ואביבה על המדרכה שליד בית ראש הממשלה ואח"כ באוהל המחאה ... ויש כאלה שיאמרו שדווקא הפעולות הללו "מייקרות" את החזרתו של גלעד ומרחיקות את שובו יותר. ומי יידע מה באמת נכון ? כל אחד עושה ע"פ יכולתו : החל מהשתתפות פעילה למען שחרורו ועד להשתתפות פאסיבית אבל אין מי שבמחשבתו לא מייחל לשחרורו יום יום !!! לגבי התזכורת בראש העמוד ומיניין הימים לשבתו בשבי : אני מניחה שמדובר בהחלטה של הנהלת ה"תפוז". אולי כדאי לפנות אליהם ולברר את העיניין...מוכנה להרים את הכפפה ?

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

אדנת, אין פה התעלמות מוחלטת מגלעד שליט, אין התעלמות בכלל. אנחנו מזכירים אותו פה הרבה, הסתכלי בשרשורים של חגים ושל יום העצמאות האחרון, ואולי באמת אם היית מבקרת פה יותר היית רואה את זה בעצמך. אני מסכימה עם מילותיהן של אדמונית ושל שושנה. לכל אחד יש את החיים שלו, לצערנו הרב משפחת שליט עסוקה אך ורק בשחרורו של גלעד וזה מובן וברור, אבל אנחנו ממשיכים בחיינו. יש לנו חיילים שנמצאים בגבולות הארץ ושומרים עלינו וגם עלייך, ודאגות יומיומיות שקשורות אליהם, במיוחד לאור המצב הבטחוני הרגיש כרגע ובכלל. אף אחד לא מתעלם, החיים פשוט ממשיכים. החייל שלי התעורר עכשיו, אנחנו נוסעים לסלקום ונראה אם אעמוד בלחץ בקשר לאייפון. גם בעלי השביע אותי שלא לקנות אייפון. כשנסיים שם הוא אמור ליצור קשר עם המפקד שלו שיגיד לו מתי להגיע. המתבגרים שאמורים ללמוד לבחינת הבגרות במתמטיקה עדיין ישנים. שיהיה שבוע טוב היום ל"ג בעומר, חג שמח!

ים וגל

New member
בוקר טוב ליום ראשון../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ול"ג בעומר שמח קודם כל רציתי גם להגיב על הדברים שנאמרו פה לגבי גלעד שליט אני מאוד מתחברת לתשובות שלכם -אדמונית שושנה ופולי גםאני חושבת כך ומעבר לזה זה שלא כותבים כל יום לא אומר שלא עושים כל אחד ודרכו לעשות -כמו ששמענו מה שאדמונית ומשפחתה עשו בליל הסדר . גם אני לא נמצאת בפורום הזה כל הזמן אבל אני יודעת שגלעד שליט מוזכר פה המון וגם אם הוא אינו מוזכר הוא בליבן של כל האמהות פה וגם בליבן של אמהות אחרות. החייל שלי התעורר בבוקר ואבא שלו הסיע אותו לרכבת בזמן האחרון הוא מעט שבוז שלא כהרגלו מקווה שזה יעבור במהרה. מכוון שהעבירו אותו להיות חובש פלוגתי במחזור שנה מתחתיו והוא לא עם החברים שלו נראה לי שכרגע קצת קשה לו ,למרות שמצד שני התנאים השתפרו . הבטיחו לו שיחזור בנובמבר לחברים שלו להיות חובש פלוגתי שלהם אבל עכשיו הוא כבר לא בטוח שזה יקרה כי הדברים משתנים כשאתה לא נמצא וזה נראה לי שקצת מלחיץ אותו . מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר המתבגר חגג כל הלילה ובבוקר לקחתי אותו חזרה הביתה 2 קטנים בבית כי כמובן יש חופש ואני הולכת לעבוד בצהרים אני מנסה להתעדכן כל הזמן במה שקורה פה אבל עדין לא מכירה את כולן שמחה שיש פה כל הזמן פעילות ואמהות חדשות זה נחמד מקוה שהשבוע הקרוב יהיה יותר שקט ולא יהיו "הפתעות" כמו בשבוע האחרון לכולכן שיהיה שבוע טוב ושוב שקט שקט.....

פולי44

New member
ים וגל יקרה

מאחלת לך ולו שהשביזות תעבור במהרה ואכן יחזור לחבריו כמה שיותר מהר

שושנה ו

New member
תארתי לעצמי שכן ....../images/Emo8.gif

אני למשל לא נכנעתי ....לא לעיני הטורקיז היפות שלו....לא לתחנוניו ....ולא לכלום..... לימדתי אותו לדחות סיפוקים.... ושיידע שאם לא יקבל או ישיג כל מה שיירצה או יחפוץ- זה לא סוף העולם !!!!!!!!!!!!!
לימדתי אותו להסתפק במה שיש ....ולומר תודה על מה שיש ....ולא לנהור אחרי העדר .....
אבי ז"ל לימד אותי מס' דברים : 1. "כל אחד מתכסה בשמיכה, עד לאן שהיא מגיעה לו " .... 2. לא צריך לקפוץ מעל לפופיק !!!!!!!!!!!!!!! ......
3. לא צריך לקנות כל מה שרואים ומתחשק לנו, כי לאחרים יש....ואח"כ להיכנס לחובות..... 4 . לא צריך להיכנע לסחטנות רגשית.....לא הכל בכל מחיר !!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מה שלימדתי גם אני את ילדיי ......
אבי ז"ל היה אדם חכם מאוד, שלמד הרבה מהחיים ומהשואה....וצדק ברוב המקרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!
כשהמנומרון שלי הרגיש שיש ביכולתו ובאפשרותו לקנות את האייפון- הוא קנה אותו ......
הבהרה-פולי, אין בכוונתי להטיף לך מוסר, או ללמדך כיצד לנהוג....אני רק כתבתי מה אני הייתי עושה....או מה עשיתי ...... מקווה שלא נפגעת ממני ......

colibri

New member
צהרי יום ראשון

אני בעבודה, במרדף אחרי הזנב (בדיוק כמו פומיקי, הכלב שלנו, שכל פעם מחדש מתלהב ומתחיל לרוץ במעגלים אחרי הדבר המתנפנף הבלתי-מושג הזה). יש המווווון מה לעשות. ובבית, עם כל השמחה, הבלגן כמובן חוגג. אז נראה כמה אצליח להיכנס לפורום בתקופה הקרובה... את תאור החוויות מפאריז נשאיר אולי לפעם אחרת. רק אזכיר דבר אחד שריגש אותנו מאוד: תמונה ענקית של גלעד שליט על בניין העיריה של השכונה ה-16 בפאריז, עם כתובת הקוראת לשחרר מייד את "הצעיר הישראלי-צרפתי", כהגדרתם. זהו, שבוע חדש, הנסיכה נסעה לבסיס הדרומי - נטולת גרביים, כי מסתבר שבזמן שהיתה בחופשה, אחיה המנומר השתלט על כל זוגות הגרביים שלה שנשארו על מתקן ייבוש הכביסה (בטענה "חשבתי שזה שלי..."). אמא שלי אמנם הציעה לה את גרבי הניילון שלה, אבל היא (משום מה) סרבה. צויידה בכסף לקניית גרביים חדשות - מקווה שהצליחה למצוא בדרך
המנומר חזר צפונה, להמשך האימון. ואני מנסה לחזור לשגרה... שיהיה שבוע רגוע

פולי44

New member
יש תמונה של גלעד שליט

גם על בניין העיריה ברומא, וזה למרות שהוא לא איטלקי, וזה היה מאוד מרגש לראות את זה

שושנה ו

New member
קוליברי- ככה זה כשיש שניים ....../images/Emo8.gif

מקווה שצליחי להשתלט על הבלגן.....לא מקנאה בך .....
חזרה קלה ונעימה לשגרה....לא קל אחרי חופש ארוך, מהנה ונעים ....
ובקשר לגלעד שליט- כל הכבוד לצרפתים ולרומאים על המחווה היפה....
בתקווה שאכן יהיה שבוע רגוע .....

למעלה