חיילים בבית

שויו

New member
קוליברי, ../images/Emo24.gif

אהבתי את האימוץ של הגרביים ע"י המנומר... מקווה שהנחיתה שלך לא תהיה קשה נורא

פיטנגו4

New member
אוף, איזה יום מתיש

כך כל שמחתי שהנסיך לא היה צריך להתיצב ברכבת מוקדם בבוקר, כי יש לו תור לב"ח 10 בחיפה ב13:00. שמחתי שלא אצטרך לקום מוקדם בבוקר, ואוכל להביא אותו ב11 לרכבת וזהו. אז זהו, שלא.... זה התחיל אמנם בזה שהקפצתי אותו לרכבת ב11.
חיבוק נשיקה, פרידה. התחלתי ליסוע חזרה. ואז נזכרתי שהוא אסטרונאוט. טלפנתי: "יש מחסנית? יש דיסקית?" התגובה: "אופס, אמא, שכחתי". הוא שכח את הדיסקית בבית. (שוב). חזרתי לתחנת הרכבת.
אספתי אותו+ התרמיל הענק. חזרנו הביתה, אספנו את הדיסקית. היה מאוחר כבר לרכבת ולאוטובוסים, אז החלטתי ליסוע עד חיפה. נסענו. עוד קצת זמן איכות עם הנסיך. חיפשתי את הבסיס במעלה ובמורד הרחוב הארוך נורא, עד שמצאנו - היה 7 דקות לפני 13:00. הורדתי אותו. חיבוק, נשיקה ופרידה. חזרתי הביתה, התישבתי לעבוד. אחרי כשעה טלפון: האורטופד המליץ לא להשתמש בנעלי ההתעמלות היקרות שקנינו ב700 ש"ח, והחליט שהאבחון של האורתופד הקודם היה שגוי . כלומר: צריך לחזור הביתה לקחת נעלי ריצה אחרות. מהר מהר, מצאתי אותן בבלאגאן שבחדר, הוספתי ארוחה בשקית, ונסעתי לרכבת .
אין חניה, אז חניתי בצד. נעברתי לו שקית עם נעלים+אוכל. אפילו לא היה זמן לנשיקה, הוא חזר לרכבת שהמשיכה דרומה. בשעה 16:40 הגעתי הביתה. חניתי, חשבתי שדי להיום. אז הקטן רצה הסעה ... התנעתי, נסעתי, הורדתי, חזרתי. השעה 17:20 יום העבודה שלי כנהגת הסעות הסתיים. 6 וחצי שעות, חצי מיכל דלק, ואפילו לא שילמו לי טיפ.

שושנה ו

New member
פיטנגו, הרגת אותי ......./images/Emo6.gif

איזה מזל שאין לי רכב...כך נחסך ממני תפקיד נהגת ההסעות ..... מספיק תיפקדתי כאמא, אבא, סבא וסבתא .....

שויו

New member
פיטנגו, עשית לי סחרחורת..../images/Emo178.gif

אני מציעה שתשני הלילה על א' ב-
... מה שבטוח= בטוח.... השיריו' שלי "תפר" לי תפקיד חדש - תופרת... בכל פעם שמגיע, מביא איתו פריט חדש לשיפצורים... ככה שלמכונת הכביסה והתנור התווספה בחדווה גם מכונת התפירה.. היום תפרתי תיק לשלוקר, חידשנו את רצועת הנשק ועל הדרך תיקנתי גם זוג מכנסי ב' שחצי ישבן כבר הציץ מהן..... שרק יהיו לנו בריאים

מבינים אותך, מבינים, מבינים...

כאן הרי זו קבוצת התמיכה, לא? אמנם לא אנונימיים, אבל כולנו אני חושבת מכירות את זה, זה מאוד מעייף, אבל אין מה לעשות, העיקר שנהנית...

לילה לילה../images/Emo140.gif../images/Emo199.gif

אני הכי מאושרת היום הירוק קיבל את מדיו וגם דרגה הוא עכשיו רב שוטר לאחר יום ארוך ובמהלכו מפגש חברתי בקניון עזראלי באתי להגיד לכם ליל מנוחה ותראות מחר

למעלה