חייבת עזרה!!

גיא246890

New member
ממ לבנות זה חג"ם

חיל גיוס מיוחד משהו כזה זה אנשים עם קב"א נמוכה מאוד שעשו אינטר בכל השאלות הביע אי רצון להתגייס ומוטיבציה נמוכה להיות בצה"ל.. בקיצר חילים בעיתים שאצלם יש הקפדה יותר גדולה על המשעמעת.

CajU9

New member
מה הקשר?

פשוט ערסים מסמנים הכי הרבה 5 מג"ב במנילה שלהם, וזה הכל..

nadavchu

New member
מה אני אגיד לך

אולי בגלל שמגב רוב הזמן עסוקים בלהביא לערבים מכות, אין לי מושג למה, פשוט רוב הערסים מגיעים למגב, לפי דעתי בכיף שלהם וכל הכבוד להם, יש שם גם אחלה חבר'ה, אבל גם המון ערסים. שוב פעם בכל מקום יש ערסים, פשוט במגב יש הכי הרבה, צאו כבר מהסרט זה ידוע שבמגב יש הכי הרבה ערסים, ויפה להם בגלל שהם עושים המון עבודה שחורה.

גיא246890

New member
כןןן מבינה גדולה את! "זה ידוע"

חחח לצחוק או לבכות על ההודעה הזו? ומג"ב לא עסוקים בלתת לערבים מכות עוד סטיגמה..את פשוט מושפעת "מידיעות".

האמת שיותר מידיעות..

חבר לשעבר של חברה שלי משרת במג"ב.. הוא לא ערס.. אבל לגבי כמות הערסים ששם אין לי מושג.. ולא פעם הוא היה בבית חולים בגלל היתקלויות עם ערבים.. כן ללכת מכות עם ערבים זה שגרה שם..!

s p b v

New member
מספיק עם הרעל!

באמת כל הכבוד לך שאת רוצה להיות לוחמת ולתרום למדינה (באמת!). אבל אני מציעה לך לצאת קצת מהשוק שלך ולקלוט שהצבא זה צבא שוביניסטי שלא נותן לבנות אפשרויות להתקדם כמו שהוא נותן לבנים.ואני לא מדברת רק על לוחמות אלא באופן כללי(ואני מדברת מנסיון שלי ושל בנות רבות אחרות!). ואם את חושבת שמישהו יתן לך לצאת למבצעים ולהרוג ערבים אז כדי לך לצאת מהחלום הזה מהר כי בסופו של דבר את רק תתאכזבי קשות!!!

חחחח מה?!?!

סה"כ מה כבר ביקשתי?! למצוא חייל קרבי שלא כל מה שנעשה בו זה שמירות נטו.... אני לא חושבת שמישהו או מישהי ישאף לשרת בחיל כזה בידיעה מראש שזה מה שהוא הולך לעשות... ובכלל לא דיברתי על הרצון שלי להרוג ערבים....על מה את מדברת?! אני לא נמצאת בשום חלום....ותפסיקי את, ותפסיקו כולכם להתנשא מעליי.... אז מה אז יש לכם ניסיון ואתם יותר מבינים ממני....אבל גם אתם הייתם במצב שלי ב-טוח.... אני לא מבקשת ש.."תפקחו לי ת'עיניים" ותראו לי עד כמה אני "מורעלת" ושאני אפסיק עם זה.. כל אחד בא לי עם הטיפים שלו..ופשוט משגע אותי ומבלבל אותי יותר ..! ביקשתי קצת מידע זה ה-כ-ל!!! שום עצות ושום בילבולי שכל כאלו או אחרים. תודה רבה לכם שבת שלום!

s p b v

New member
חחח זה מה שאומרים לך!!!

מה שאומרים לך ושאת פשוט לא מוכנה להפנים זה שבתור לוחמת הדבר היחיד שתעשי זה לשמור !!! ואם את חייה באשליה (כן ,חיה באשליה!) שיש חיל ששונה באופן כלשהוא אז יש לך טעות חמורה. והמטרה היא לא להתנשא מעלייך כמו שאת חושבת,אלא לתת לך פרספקטיבה יותר נכונה לגבי המקום שאת עומדת להתגייס אליו,כי אם את מגיעה עם אשליות ,אז את פשוט תתאכזבי.וזה מאוד חבל שכשמנסים לעזור לך כדי שלא תגיעי למצב שאת נמצאת בתפקיד שלא מספק אותך,אז את חושבת שאנשים מתנשאים מעלייך. ודרך אגב,אני עונה לך דווקא מפני שהייתי באותו מצב שלך...

onix 88

New member
יש חילות שונים

בנות יכולות להגיע גם לטיס ולחובלים, וכאן אני בטוח שהן לא שונות מהבנים שמשרתים שם, רק שהקבלה לשם כרוכה בהרבה יותר קשיים מאשר מעבר של גיבוש לוחמות (בלי לזלזל כמובן).

אפשר לשאול אותך בלי שתפגעי...

איזה ניסיון ל-ך יש שאת מדברת ככה על כלל החיילות בצה"ל?!??! את משרתת בקרבי?! את יודעת מה זה, מה עושים שם,התנסת בזה?!?!?!?!?!?!! אני מחפשת חיילות/חיילים שמשרתים בגדודים הקרביים שהם גם לבנות כמובן, שיספרו לי מה זה ואיך שם.... כי אנ'לא חושבת שמישהי שמשרתת במקום אחר תוכל לענות לי ולהסביר לי בדיוק מה יש שם..... כל מה שהיא תדע זה אולי שמועות וסיפורים מאחרים....ואז היא באה לאחת כמוני ומסבירה לה שלא כדאיי לה להתגייס לשם וחושבת שהיא יודעת הכל. אני מבינה את הנכונות לעזור.....ואני באמת מודה לך ולכולם על כך אבל לא בצורה כזאת.... מ-ט-ע-ה.....ולא אובייקטיבית תראי אני לא כועסת או משהו..... אני פשוט כבר נורא מבולבלת..... חלק אומרים לי לכי תתגייסי לקרקל ...הכי סבבה שיש (וזה מאנשים ששירתו) ויש כאלה שמתבכיינים בפורומים שנשאר להם עוד שנה שלמה לשרת בגדוד המעפן הזה... וכנ"ל על מג"ב.... קרבי אני בטוח אעשה...ממניעים אישיים שלי....השאלה איפה יותר עדיף לי....זה כל מה שרציתי לשאול בגדול..!

s p b v

New member
יש לי שאלה...

עצם העובדה שאת מחפשת אנשים שמשרתים בקרבי כדי שיספרו לך איך זה,אז את בעצם לא שומעת "שמועות וסיפורים מאחרים" ?!? חשבת לרגע אולי,אני עשיתי אותו הדבר בדיוק לפני שהתגייסתי? וכיום ,לאחר שאני מודה לה' שלא הלכתי לזה,אני רוצה לתת עצה למישהי שנמצאת בדיוק באותו מקום שהייתי בו... אבל אם את חושבת שאני * מ-ט-ע-ה * אז בהצלחה לך בגיוס...רק שלא תתבדי אחר כך...

חחח ממש לא!!

זה שאני מעדיפה לדבר עם אנשים ששירתו שם...זה בגלל שרק הם אלו שיוכלו לתאר לי על הצד הנכון ביותר מה ב-ד-י-ו-ק יש שםםםםםםם...לשמוע את זה אחד על אחד ....ולא סיפורים שעוברים מפה לאוזן... אני לא צריכה לספר לך ...שלרוב הם מתעוותים. למה בדיוק את .."מודה לה' שלא הלכת לזה"?!?!?!?! בגלל כל השמועות האלו שאת שומעת.... את אף פעם לא היית שם אז את גם לעולם לא תדעי מה עושים שם!

לא...אני לא שם וזה בדיוק העניין!

רוצה לדעת ממי ששם...שיש לו קצת יותר ידע ואני כאמור שמעתי מאנשים כבר דברים.....אני רק רוצה לשמוע עוד....(שוב....שמעתי מאנשים שהיו שם!!) וליצור לי מן תמונת מצב כזאת....של השירות שאלך להעביר בו 3 שנים...פלוס מילואים...!

למעלה